Wednesday 19 October 2011

AT & T Zamjena SIM kartice

Jednom kada izgubite svoj telefon ili break telefon nepopravljiv puno stvari treba biti učinjeno u brzom slijedu. U tom 'to-do "lista nalazi se kupiti novi mobilni telefon, dobiti sve svoje stare kontakte natrag i dobiti zamjensku SIM karticu. A što je sa AT & T, kao jedna od više popularnih pružatelja telekomunikacijskih usluga u SAD-u, ili u osnovi AT & T korisnike da sklonije gubitka telefona ili općenito vrlo neoprezni, možda, pitanje o AT & T SIM kartica zamjena je onaj koji sam se pitao o puno! Pa evo članak na AT & T SIM kartice zamjenu.
Kako zamijeniti SIM AT & T kartice?
Na više Šalu na stranu, postoje dvije osnovne razloga zašto ste svibanj biti obličje za AT & T SIM kartice zamjenu. Kao prvo, vaš telefon može biti izgubljen ili ukraden i drugo, to može biti osakaćena nepopravljiv zajedno sa SIM karticom. Prvi uvjet je ozbiljan, kao lopov može koristiti SIM kartice, posljedice koje svibanj morati suočiti, koji uključuju svibanj biti odgovoran za poziv možda nikada nije napravio i nadalje plaćaju za njih.
Ljepušan velik svega bavi da AT & T jela se da svojim klijentima dolaze s ugovorom i gubljenje SIM kartice i AT & T SIM karticu telefona ne dobijete izvan nje. Tako da ako ste kupili telefon je došao s AT & T vezu, od vas će najvjerojatnije morati kupiti novi telefon, ali i zadržati vezu. Stoga imate puno izbora nego ići i pitati za AT & T SIM kartice zamjenu. No, ne brinite! AT & T sim kartice zamjenu je prilično jednostavna stvar za učiniti i vaše strane rada se obaviti u roku od par sati! Oh i, ako niste veliki obožavatelj ugovora sustav, možda ovaj članak o tome što su otključan mobitela je nešto što vam svibanj biti zainteresirani u.
Sve što trebate učiniti je otići na registrirani AT & T kiosk ili njihovi korporativni ured i registrirati da ste izgubili svoju SIM karticu. Možda ćete morati ispuniti obrazac s popisom broj mobitela, ime, prezime i ostale osnovne podatke. Vi svibanj također biti pitan dostaviti dokaz o identitetu. Zatim sve što trebate učiniti je poslati ovu aplikaciju u AT & T. Oni će zatim deaktivirati izgubio SIM kartice i dati vam novu na svoje mjesto.
Puno ljudi me pitaju što je AT & T SIM kartica zamjenski trošak je. Pa ako idete AT & T korporativni ured, to čak može biti učinjeno za besplatno. Ako ne, možda ćete morati platiti bilo gdje između US $ 6 do US 20 $, ovisno o tome gdje ste uzimajući svoju SIM karticu zamijenjen. Saznajte više informacija o SIM AT & T kartice cijenu.
Pa ovo je sve oko AT & T SIM kartice zamjena. Važno je da vi zovete svoj pozivni centar i blokirati SIM karticu, čim ste saznali da je vaš telefon je izgubljen. To će omogućiti AT & T ljude blokirati vašu karticu s trenutnim učinkom. Ako to ne učini i imate vezu s postpaid AT & T, možda ćete se morati suočiti s prilično težak mobilni račun platiti za sljedeći mjesec!

No comments:

Post a Comment