Friday 30 September 2011

Supruga uvredljiv

Sa suzama pada dolje joj lice, oči prazno bulji negdje i nigdje u isto vrijeme, ona je samu sebe, kao da pokušava sebe uvjeriti da je još uvijek živ. Ako ona nije bila, nije mogla osjećali toliko boli, želeći da nitko nije čuo njezine jauke i misle da je vjerojatno nisu čuti nakon što je sve kao nitko nije došao joj pomoći. To je više ili manje kako je žrtva obiteljskog zlostavljanja osjeća. Njezina žalosno stanje teško moći pomicati apatični uvredljiv supružnika.
Braku, ili zlostavljanje je zločin i društveni položaj iz kojeg zlostavljana žena ne može otrgnuti. Ali, to je korak koji treba poduzeti bez obzira na to koliko je teško.
Nasilje u obitelji, kad je zlostavljanje više fizički, a zatim ga je nazvao kao nasilje u obitelji. Mnogi oženjen i cohabited žene suočavaju svakodnevno previranja dok žive s partnerom. Ponekad previše argumenata zagrijavanje, ali ipak, gubitak temperament nije razlog za udaranje bilo tko. Vrijeđanje supružnika stvoriti atmosferu straha i stalno premlaćivanja umanjuje samopoštovanje od zlostavljanom ženom. Ona postaje prestrašen tko zna o njoj države. Ona drži na nadi da njezin suprug bi promijeniti kada on pokazuje znakove kajanja, samo pronaći osjećaj kajanja bio kratkotrajan. Uvredljiv suprug je nesigurna, egoističnog muškarac koji vjeruje da je njegov partner pitao za to. Fizičko zlostavljanje uključuju šamaranje, biting, guranje, prisilni alkohola ili zlouporabe droga, udaranje s objekt, silovanja, zlostavljanje, datum silovanje, demeaning seksualnu aktivnost, itd. Obiteljsko nasilje slučajevima imaju također završio u smrti mnogih žena. On konfrontacije, pogrdan supružnik će odbiti svaki zadužen za zlostavljanje i optužiti njegova partnera pretjerivanja.
Emocionalno zlostavljanje; Verbalna pljunuo u braku neizbježno, ali kada jedan partner počinje ponižavajuće s druge strane, to rezultira verbalnog zlostavljanja. Verbalno zlostavljanje u braku je mnogo zajedničkog od bilo kojeg čovjek bi pomislio. Žena zarobljena u pogrdan odnos osjeća nesigurno, nemoćnim i slabije nego njezin partner, vjerujući da ona zaslužuje ono što je dobio. Kad je bračni drug vikanje, nazivanje pogrdnim imenima, prijetnje, vrijeđanje, odstupa njegov partner, onda je rekao da se verbalno zlostavljanje supružnika. Znakovi emocionalnih trauma i verbalnu zloporabu znakovi mogu vidjeti susjeda ali uvredljiv supružnika i zlostavljane žene često pokušavaju to prikriti.
Osim vrijeđanja žena, nasilnog muža pokušava kako bi joj ekonomski ovisna o njemu tako da ju spriječio bijeg iz braka. Zaključavanje žena u kući, depraving joj osnovnih potrepština još jedan način za nasilnog supruga izvršiti kontrolu.
Kako se nositi s vrijeđanje Spouse; Kadgod zlostavljana žena o misli ostavljajući nasilnog muža, joj prva misao je o djeci. Dok su potrebna njihova oca u njihovu životu, ona postaje pasivni i nastavlja trpjeti u tom stanju. Djeca, bilo mladi ili adolescenti, može vidjeti svoje majke stanje te će ga razumjeti ako su svi napuste zlostavljanje supružnika (njihov otac). Ako ste jedna od onih žena koje razmišljaju da se taj korak onda biste trebali držati na umu ove točke:; Recite svojoj obitelji i prijateljima o svojim uvredljiv supružnika. Tražite njihovu pomoć u odlučivanju gdje ćete živjeti nakon izlaska iz svoje kuće. , Kad vas obavijestiti vašeg supruga o vašoj odluci, pobrinite se da imate svoj obitelji i prijateljima, posebno mužjaci vas zaštititi. ; Ako nemate posao, zatim dobiti jedan. Budite ekonomski neovisan koji će vam pomoći u potpuno lomljenju daleko od njega. ; Idi na policiju. Recite im o tome koliko ste bili tretirani od njega i podnijeti slučaj obiteljskog nasilja protiv njega. Nabavite zabrana protiv njega, ako on postane nasilan i počne stabljika. ; Uzmi skrbništvo nad djecom. Općenito, dijete pritvora s obzirom na zlostavljana supruga. , Idi u prihvatilište ili sigurne kuće sa svojom djecom. Ako to ne pomogne, a zatim premjestiti u drugi grad. ; Također pročitajte o:; Domaći Znakovi zlostavljanja; Znakovi emocionalnog zlostavljanja; emocionalnom zlostavljanju: Znakovi i simptomi
Kada govorimo o braku ustanove, do smrti, da nam osim zavjeta i bezbroj obećanja dolaze na um, ali kad je obećanja, povjerenje, pa čak i vlastite slike o sebi raščlanjen je po osobu koju je volio i oženio, onda je vrijeme da dobiti stisak na vlastiti život. Život je više svetih nego bilo zavjete i društvenih obveza, a život je značilo biti živio sa glavom održana visoka. Tko ste, postoji pomoći čeka vas. Sve što trebate učiniti je do ga. Morate zaustaviti svoje uvredljiv supružnika od vas premlaćivanje. Morate prestati da se žrtva. Panovljajuće

No comments:

Post a Comment