Friday 23 September 2011

Petite vjenčanica

Nepotrebno je za mene da reemphasize važnost vjenčanje u životu osobe. No, ubrzo nakon početne euforije dobiva više, možete se pomiriti s nekoliko praktičnih činjenica u vezi wedding etiketa. Najviše uzbudljiv i naporan stvar među svim vjenčanje priprema sitni je odabirom savršen vjenčanica za sebe. Ukoliko ste ženika, možda vam se posreći i moći preskočiti onih dugih suđenja rutine, ali ako ste mlada, a zatim vaš uzbuđenja za vjenčanicu uskoro moglo pretvoriti u glavobolju za vas, kao i ljudi oko vas. Vjenčanicu odabir treba puno snalažljivosti i malo praktične mašte. Ako su žene petite, što znači da ispod visine 5'5, a zatim petite vjenčanica je ono što bi trebao biti obličje za.
Sve o Petite vjenčanica
Budući da ste petite žena, morate u potpunosti se suzdrže od petite vjenčanice s rukavima ili dugim rukavima vjenčanica. Drugo, ako ste s ciljem za povremeni vjenčanje, a zatim strogo boravak daleko od podebljani ispis i teških tkanina kao što je til. Također mora se suzdržati od teških volanima i slojevima i bouffant rukavima za svadben haljina. Na kraju, bez obzira na vrstu vjenčanicu ste izabrali, to bi trebao nikada biti koncentrirati na središnji dio vašeg torza. Bilo bi apsolutna katastrofa za vjenčanje. To je razlog zašto haljina carstvo line je najbolji izbor za vas ako ste mala žena. Takve haljine have šavove ispod kraju poprsje line, koja stvara savršeno uklapaju za petite žene i čini ih gledati jači. Više o savršenom vjenčanicom.
Vrste vjenčanica; Uz carstvo linija tanka vjenčanica, sigurno možete odlučiti za nekoliko drugih popularnih vrsta svadbene haljine. Primjerice, loptu haljina! Oni izgledaju sjajno na petite žene ili žena bilo koje druge lik za taj tvar. No, dvije od najpopularnijih vrsta svadbeni haljine su korice silueta i liniju ili princeza vjenčanica. Silueta plašt može biti haljina vjenčanje iz snova za vas. Međutim, to nije dobra ideja za vas ako ste u potrazi za plus size petite vjenčanica.
Struk kalupe; Možete ići na carstvo struk koji odgovara tanka žene najbolje ili slijedite prirodni struk da smo skloni vidjeti. Prirodni struk odgovara ženama svih tipova tijela i figure. Također možete se odlučiti za pad struk ako imate velike grudi linije i vitak lik. Drop struk is šavnih tik ispod prirodnih struka, što stvara iluziju visine. Međutim, strogo se treba skrenuti iz baskijskog struk, koji naglašava struk u obliku slova V, koji ne ide dobro s tanka žene. Više o casual vjenčanica.
Vrste rub izreza oko vrata, Off rame dekoltea izgleda sofisticirane i elegantne on tanka žene. Ali ako imate teške ruke i široka ramena, ti bi trebao izgledati za nešto bolje, kao što je portret izrez može biti. Ukoliko ste u potrazi za plus size haljina vjenčanja, također možete ići za dušo dekoltea koji odgovara žene s teškim poprsje line. Ako imate lijepe, tonirana ruke, veliki poprsje liniju i collarbones za umrijeti, onda možete se odlučiti za necklines bez naramenica. Konačno, možete isprobati visok dekoltea. Takve haljine stvaraju privid visini i učiniti da izgledaju viši nego što zapravo jesu. Više o backless vjenčanica.
Rukavi, velovi i vlakova, postoje brojne vrste rukavima koje možete probati za vaše petite vjenčanicu. Na primjer, možete jednostavno otići kaiša, ako imate dobro oblikovani grb ili možete se odlučiti za kapu rukavima. Također možete pokušati kratkim rukavima ili ular vrat rukavima. Sada velove! Možete pokušati mlada-kavez veo, lepršav vela, blusher veo, prsta veo, itd. Kad je riječ o vrstama vlakova, možete se odlučiti za sve vrste vlaka kao pomesti stazu ili sudu staza. Ako ste obličje za nešto stvarno neobičan, također možete ići za katedralu trag.
Wedding Pribor; Ako ste jako su fascinirani wedding rukavice, ići za over-the-lakta duljine rukavice. Moj prijedlog bi bio da ide potpuno golom rukom. Sada cipele! Držite se tradicionalnih White Wedding cipele izrađene od satena ili svile, osim ako se planira za izabrati iz vjenčanice u boji. Odaberite umjerenim do visokim petama, ali pazite da ih udobno nošenje. Za svadbeni nakit, pokušajte ga zadržati što je pokorio što je više moguće. Nosite jednostavna ogrlica s bez teških privjesci. Izbjegavajte sve oko zapešća, osobito lijevo zglob. Te bi trebao odlučiti za neki jednostavan biser ili dijamant studs ili rose as naušnice!
Vi svibanj također željeli čitati više na:; Neformalna vjenčanica; netradicionalnih vjenčanica; Uvijek imajte na umu da vjenčanicu ne mora biti skupo. Također možete naći neke zaista lijepo i jeftino tanka haljina vjenčanja. Umjesto da slijedeći ove savjete nepromišljeno, ja bih predlažemo da isprobate različite haljine do vas naići na najbolje petite vjenčanicu za sebe.

No comments:

Post a Comment