Monday 5 September 2011

Resurfacing Kuhinja Kabineti

Kuhinja ormari su jedan od najvidljivijem dijelu kuhinje. Dakle, mi želimo da izgleda lijepo i atraktivno svih vremena. Međutim, s prolaz vremena, oni gube šarm i izgleda glup. U takvom scenariju, ti bi morati bilo ih zamijeniti novima ili resurface ih. Ako je struktura starog ormarića su u dobrom stanju, tada ne treba ih zamijeniti. Umjesto, resurfacing kuhinja ormarića je bolji izbor uglavnom jer je manje skupo. By resurfacing, što znači promjenu postojeće površine kabineta uz pomoć novog kaput boje ili furnira.
Ideje za Resurfacing Kuhinja Kabineti
Kada je riječ o resurfacing kuhinja ormarića, postoji nekoliko opcija na raspolaganju. Jedan od najjednostavnijih načina resurfacing je slikarstvo kuhinja ormarića. To će vam dati dovoljan iznos opsega da koristimo vaše kreativne ideje napraviti ormarića prekrasan izgled. Možete koristiti dva različita boje za vrata i naplatci od ormarića. Za daljnje uređenje, stenciling, brisanje, krpe valjanje, pranje boje su neke od tehnika koje se mogu koristiti. Ako vam se sviđa boja drva kuhinjskog elementa, ali samo želim da ih uljepšati, onda možete se odlučiti za bojenje drva. Tanke laminatni veneers često koriste za prikriti kuhinja ormarića. Njegova najveća prednost je da traje za dugo vremenski period i ne zahtijeva mnogo njegu i održavanje. Neki od njih su dizajn koji izgleda slično onoj drva. Postoje mnoge drugim stilovima i boju laminatnih veneers koji su dostupni na tržištu. Wallpaper raznih dizajna također može koristiti dati dekorativni izgled na ormarića. Pronađite više na ideje za slikarstvo kuhinja ormarića.
Kako resurface Kuhinja Ormari?
Za početak, odvojenim vrata kabineta iz kutije uklanjanjem šarke. Hardverski poput kabinet vrata knobs i ručke treba odvojen. Zatim pijesak površine drva temeljito da biste dobili osloboditi od prljavštine i prljavština. Srednje razreda šmirgl papir će biti pravedan pravo tu svrhu. Ukoliko ste planirali mrlju završiti na površinu onda jedino svjetlo brušenje će biti potrebno. U tom slučaju, koristite finim brusnim papirom. Provjerite jeste li pijeska s unutarnje strane vrata kabineta kao dobro. Uzmi vlažnom komad krpom i obrišite površinu u cilju ukloniti sve brušenja krhotine. These krhotine ako ne očišćene će postati očigledan, ako boje ili mrlja površinu.
Sada svoje vrijeme dodati novi završiti na ormarića. Moglo bi se slikati, mrlja, laminat ili pozadina. Prije lakiranja ili bojenje kuhinja ormarića, tanki sloj premaz treba primijeniti. Dopusti da se osuši i zatim primijeniti prvi kaput boje ili mrlja. Jednom prvi sloj ima presušilo, dodajte drugi kaput. For resurfacing with laminata furniri, rezati paneli kao po veličinu svakog površine. Nanesite dobar kvalitet drva ljepilo na leđa furnira lima i stavite ga preko površine kabineta. ga pritisnite na drvo počevši od rubove do centra. Obrišite bilo višak ljepilo vlaznom krpom. Nakon prikrivanje svih širokim plohama, prikriti felge kabineta. Izrežite tanki uske trake i primijeniti ih na isti način na okvire kabineta.
Ako namjeravate zaposliti profesionalnog, zatim resurfacing kuhinja ormarića trošak će početi od US 1,000dolar i svibanj ustati na US 9,000dolar ovisno o materijali koji se koriste za resurfacing. Međutim, ako ste to učiniti sami, onda ona ide na trošak oko US $ 200 do 600 koji uključuje troškovi materijala i alata potrebnih za projekt. Ako imate postojanost i vrijeme za obavljanje posla, a zatim biste trebali učiniti sami. Nakon što ste završili s projektom, usporedite ponavlja kuhinja ormarića prije i poslije, a vi ćete biti u mogućnosti da se razlika i da će osjećati ponosan na sebe!

No comments:

Post a Comment