Friday 2 September 2011

Unplugging aparati štedjeti energiju

Elektronički uređaji čine oko 20 posto potrošnje energije u kućanstvu prosječni Amerikanac. Takvih elektronskih uređaja uključuje sve što je pravo iz kosu i perilica posuđa na računalo i televiziju. To se, rekao, možete spremiti ovog 20 posto potrošnje energije za zaustavljanje uporabe tih uređaja. To je, međutim, nije sasvim moguće, s obzirom da smo ovisni o tih uređaja u značajnijoj mjeri. Just ograničavanju uporabe tih uređaja u vašem dana u dan život ili 'izvlačenjem' ih kada nije u uporabi, može vam pomoći uštedjeti mnogo energije, kao i cijeli koncept isključivanjem uređaja za uštedu energije se vrti oko ove osnovne činjenice.
Štedjeti energiju Savjeti: unplugging aparati štedjeti energiju kod kuće
S vremena na vrijeme, nekoliko elektroničkih uređaja imaju tendenciju da apsorbiraju energiju iz elektroenergetskog sustava, kada se zapravo ne rabi. This snage u stanju se koriste ovi uređaji zadržati električni živica Clippersa naplaćuje. Moć koja proizlazi iz mirovanja uređaja je poznat kao nezaposlen tekuću ili fantom opterećenja. Jedan od najboljih primjera takve opreme punjač mobitela. Vi ne svibanj čak i shvatiti da je punjač priključen na snagu strip je crtanje moć čak i kad je mobitel se ne naplaćuje. Osim punjač mobitela, ostala oprema punjači kao što je to laptop, digitalnu kameru ili bilo koji drugi uređaj također apsorbira energiju u značajnim količinama, čak i kada su isključeni.
Da li unplugging aparati štedjeti energiju?; U prosječni Amerikanac dom, postoji 40 uređaja koji imaju tendenciju da se izvući električnu energiju iz mreže čak i kada oni nisu 'na'. Iako punjači su najozloglašeniji uređaja kada je u pitanju takva vlast krađa, postoje i drugi uređaji, uključujući i vaše televizije, računala i glazbeni player, pisač, itd., koje imaju tendenciju da vas opljačkati izvan snage bez tebe dobivanje savjet gubitka snage. Procjenjuje se da 10 posto električne energije se gubi zahvaljujući ovom procesu. Ovog izgubljenog moć nazivaju vampir moći ili phantom power. Isključivanjem ove opreme može smanjiti gubitak, i stoga se smatra jednim od zgodan mjere štednje energije. Više o uštedi energije.
Da li unplugging aparati uštedjeti novac?; Količina apsorbirane snage ove uređaje mogu biti vrlo malo, ali tijekom vremena može iznositi značajna (nepotrebno) korištenje. Kao što je spomenuto, procjenjuje se da je energija gubitak pripisuje ove opreme može iznositi oko 10 posto svoje mjesečne energetske potrošnje. Ovaj svibanj činiti trivijalnim ponovno, već idući po brojevima, čak i ako su u mogućnosti to spasiti tog iznosa energije, vaš jedanaesti mjesec potrošnje energije će biti potpuno besplatno, iako ne u doslovnom smislu, ali kroz svoju štednju. Pročitajte više o uštedjeti novac na električni zakona.
Čak iako isključivanjem aparata do uštede energije je zgodan mjera štednje snage, također ćete morati posegnuti za nekoliko drugih uštede energije savjete istovremeno. Ne mogu eventualno se odlučiti za isključivanjem elektronike do uštede energije sve vrijeme. Na takav scenarij, možete priključiti skupina uređaja koji su povezani jedan s drugim (npr. televizija i zvučnici), na jedan produžni kabel. To će također olakšavaju za vas da isključite sve uređaje i isključite ih odjednom. Takve jednostavne mjere može raditi čudesa u dugoročno, a time i dobivanje koristi za njih može biti koristan u velikoj mjeri.

No comments:

Post a Comment