Tuesday 27 September 2011

Royal Poinciana Tree

Također poznat kao blistav, kraljevski poinciana stablo znanstveno poznat kao Delonix regia. It potječe iz obitelji Fabaceae te je vrsta cvjetnica. To je poznata po svojim paprat-poput lišća i razlog zašto je također poznat kao blistav je zato što je ponosni prikaz svojih cvjetova. Ne postoji način na koji osoba prolazi možda će propustiti da biste dobili pogled na ove prekrasne upadljivo Royal Poinciana stablo. Sve zahvaljujući žive živosti crveno / narančasta / žuta / Vermillion cvijeće, u pratnji svijetle zeleno lišće. Regije Madagaskara suhim listopadnim šumama se dogoditi da bude rodno mjesto ovog eksponat prirode. Stablo je poznato da se proliti svoje lišće u područjima gdje prevladavaju suhe sezone. Međutim, u drugim područjima, ona ostaje gotovo evergreen. Neki više Royal Poinciana stablo informacije koje čeka u sljedećoj.
Royal Poinciana za njegu drveća
Sunčeva svjetlost i tlo
Spot koji prima punu sunca i tla koja je dobro drenirani, vlažnom i kisele, su primarni zahtjevi za drvo Royal Poinciana rasti. Ova vrsta je poznato da raste do visine od 40 m i postići širine 40 - 60 ft Dakle, biljka u mjesto koje može pružiti dovoljno prostora za ispružiti. Za to bi se izbjeglo mjesta u blizini svoje kuće, zidovi, pločnici, itd. Istovremeno, stablo također mora biti osigurana zaštita od vjetra. Plitke korijenje stabla može uzrokovati kolaps.
Sadnja Royal Poinciana Tree
Nakon što je izabrao mjesto da se biljka stablo, kopaju rupu koja mjeri dva puta tako velika kao root loptu. Zatim, stvari 1 / 3 otvora sa organskim komposta. Biljka drvo u centru i ravno položaju i napuniti rupu sa olabavljeni tla i začepiti dolje dobro. Ne zaboravite vodu tako da je tlo dobiva ravnomjerno vlažna. Nakon toga, pokrivaju tlo oko stabla uz podnošenje 2 inčni sloj malča. Također, ne staviti malč tik do debla od stabla Royal Poinciana.
Zalijevanje mora biti učinjeno redovito tijekom sezone, kada je kiša u vašem području ide dolje 1 inch tjedno. Međutim, tijekom kasne jeseni, započeti smanjenje opskrbe vodom postupno prije nego se ona u potpunosti zaustavljanja tijekom zimskih mjeseci. Sjetite se da u kasnu jesen, možete dodati svježe 2 inčni sloj malča. Ovaj pomaže u održavanju korijene iz patnju zbog zime i vlage pečat. Pročitajte više na malčiranje.
Uravnotežena tekuće gnojivo, svaki mjesec je ono što je stablo je dužan da se hraniti. Dolazeći na obrezivanje dio, to učiniti u stablo prvi dva i pedeset osam raste sezone u proljeće. To će napraviti put za stablo da se dobije više atraktivan jedinstven oblik. Riješite se dojenče potiče raste od strane stabla i udova koje su manje od 8 - 12 metara od tla. Dead, umirući grane ili one koji su slomljena ili prešli, također mora biti učinjeno daleko sa, kako bi prostor u centru stabla. To će potaknuti cirkulaciju i više povećati izlaganja suncu.
Kao zaključnom točke, Royal Poinciana propagacije može biti učinjeno kroz svoje sjetvu sjemena. Nakon što su sjeme, ispočetka svaki sjeme kaputi s brusnim papirom 15 sekundi. To mora biti učinjeno kako bi se pomoglo sjeme unos dovoljno količinu vode. Nakon toga, natapanje sjemena preko noći. Sljedeći dan, sijati sjeme 20 mm duboke, izravno u lonce. Unutar 4 do 6 dana, sjeme će se početi prikazivati ​​znakove klijati.

No comments:

Post a Comment