Saturday 3 September 2011

Indie frizura

Jeste li dosadno sa svojim starim frizuru? Planiranje pokušati nešto drugačije ovaj put? Dobro, indie frizure možda pravi izbor za Vas. Iu slučaju, da ste stvarno ne svjestan o tim frizurama, nek mi da vam kažem, to su dio modne trendove koje je postavilo indie rock bend umjetnici. Pojam "indie" je kratki oblik riječi neovisna. Je povezana s nezavisne rock glazbe. Ta vrsta glazbe je evoluirajući since nekoliko desetljeća, a uz to je izrastao u cjelini kulture. Rast tih indie rock bendova je povezan s rastom i razne modne trendove. Ne samo da je njihova glazba drugačiji i jedinstven, pa je njihov osjećaj mode.
Indie frizure su jedinstveni previše i to je razlog zašto ove frizure su sve više postaju popularni s tinejdžerima. Dakle, ako želite otkriti svoj vlastiti vrlo neovisni ukus i pokušajte nešto drugačije s kosom, da je vrijeme da smatra dobivanje indie šišanje.
Indie frizura za djevojčice
Djevojke, ako želite sporta trendy indie frizuru, imate širok raspon opcija koje možete izabrati. Možete pokušati s kratko ošišan, valovita, Pixie i teksturirane indie frizure. Te moć ištanje to ići lako na bojanje kose, ako ste s obzirom na indie frizuru. Indie frizure su uglavnom lako održavati. Jeste li umorni od brigu o vašoj dugo tresses? Možete ići u neposrednoj blizini ošišan izgled. Zapamtite Halle Berry je frizura u holivudskom filmu 'Die Another Day'? Pa, mogli biste pitati svog frizer ako bi mogao povući ga isključite. Ako želite sportu kratke frizure indie kao što su obrezane ili pixie frizure, morate pitajte frizer da li će ići dobro uz vaše lice strukturu ili nisu.
Pixie frizura su kratke frizure s bočnom-swept šiške. Ako imate valovitu kosu, također možete probati boemski izgled ugrađujući messy dio i šiške na čelo. Kratki slojevite frizure bob također može učiniti trik za vas. These nikada ne izlazi iz mode. Ostali trendy frizure indie bi mogao biti shag i scenske frizura za djevojčice. To su asimetrične frizure s rubova razuđen i teksture. Više o funky kratke frizure.
Indie frizura za dečke
Za dečke koji žele napraviti modni izričaj s trendy frizuru, dopustite mi da vam kažem, kratkoročnom do srednjoročnom shag dužine uvijek će raditi za vas. Možete također pokušati asimetričnog rezova. Side swept bangs ili pod kutom-cut bangs također mogu biti uključene u ove frizure. Ti bi mogao zadržati svoju kosu uredan s jedne strane i ispucao na drugoj strani dijela. Nered, unkempt ili "krevet glava frizura 'je svakako odličan način da se dio indie sub-kulture. Sigurno ovaj izgled će okrenuti glave. To je kombinacija tupim i tanak. This frizura mogu dati dojam kao da ste napustili ravno iz kreveta. Takav neredu frizura za muškarce mora biti učinjeno od strane iskusnih frizer koji zna gdje dlaka treba lijevu stan i gdje treba da stoji gore. Ti bi mogao zadržati duzinu kose kratke ili srednje, također bi mogao biti rame ispaše. Mogli zadržati neredu pogled na jednoj strani dijela i uredan izgled na drugoj strani. A Morski vranac izgled throughout također će raditi dobro.
Pročitajte više na:; Shaggy frizura, Funky frizure, Nadamo se da ćete naći informacije o slatka indie frizura zanimljiv. These frizura izgleda vrlo jedinstven. Većina indie frizura izgleda vrlo funky. Dakle, ako žele dobiti jedinstveni šišanje ovo vrijeme, vrijeme je da obavijestite svog frizer stilu kosu indie način!

1 comment:

  1. Pozdrav, ja sam iz Sjedinjenih Država, želim podijeliti ovo veliko svjedočanstvo o tome kako mi je dr. Trust pomogao vratiti joj bivšeg ljubavnika. Tijekom potrage za rješenjem došao sam u kontakt s dr. Trustom i kroz njegovu pomoć moj se ljubavnik vratio u roku od 48 sati. Tako sam s ovom hrabrom savjetovati svakoga tko traži način da dobije ljubavnika da se obrati dr. Trust-u na WhatsApp: Ljubavnici se vraćaju jedni drugima i zajedno odlaze u novu godinu zajedno Hvala vam opet Dr. Trust.

    ReplyDelete