Thursday 15 September 2011

Pedikura za Muškarci

Većina ljudi vjeruju da pedikura su strogo za žene. Ali, kažem da ništa ne može biti dalje od istine. Jednostavan pedikura pomaže brinuti našeg stopala koje imaju tendenciju da dobiti umorna i bolovima nakon dugog tjedan rada. Dodaj gym i druge errands na popisu, a noge su imali maraton stvari koje treba brinuti. Ne samo žene, nego muškarci na nogama cijelo vrijeme, kao dobro. Dakle, zašto bi oni biti lijevo iz čudesni prednosti uživajući u opuštajućem pedikura? Pedikura muškaraca, ne samo pomaže eliminirati urastao toenails, ali ga također čini one muževan izgled stopala prohodnima.
Međutim, mnogi od vas svibanj neće biti tako ugodno ili dovoljno hrabra da posjetite noktiju spa. Za rješenje tog dilema, zašto ne dobiti pedikure za muškarce kod kuće? Ja sam prilično siguran da vam je stalo više o vašim nogama bude čisto i uredno, a ne oblikovanja i bojenja noktiju. Dakle, umjesto trošenja novca na pedikura u toplicama, probajte jednom kod kuće. Pročitaj više o tome napraviti pedikura kod kuće.
Home Pedikura za muškarce
Pokušajmo zadržati cvjetni namirisanom vodom i prekrasnih mirisni losione iz vašeg pedikura; zašto ne više fokusiraju na mošusni ili unscented proizvoda pokrenuti pedikir za muškarce. Možete zamoliti vašeg djevojka ili žena dati vam pedikura (koncentrirati na korake i dati joj jedan kao dobro). Dakle, prije nego vidimo kako učiniti pedikura muškaraca, ovdje je popis stvari koje će vam prvi. Pročitajte više o pedikura kod kuće.
Materijali potrebi; Antibakterijski sapun, mirisna / unscented losion; Mjerna žlica; Epsom soli, plavac, Debeli ručnikom, Pročistite kist, velike bazena, kutikule stick, grickalica, turpija za nokte, Debeli čarapa, korak # 1: U velikom bazenu ispunite ga s toploj sapunici. Izmiješati u žlica Epsom soli (jedna žlica soli = 1 galon vode). Provjerite jeste li ispunjen dovoljno vode, tako da vaše ankles također će potopiti when unutar bazena.
Korak # 2: Stavite noge u bazenu i neka ih potopiti oko 10 minuta. To će čine kožu mekom i malo oprala nečistoću. Uzmi pročišćavati četkom i antibakterijski sapun da uklonite sve prljavštine iz nogama i toenails.
Korak # 3: Sada donijeti obje noge iz bazena i staviti ih na čistu debeli ručnik. Ispraznite i isperite bazena ispunite ga s čistom toplom vodom. Držite ga na podu pokraj vas i čišćenje oba stopala u njoj.
Korak # 4: Take the plavac kamenu i koža na nogama, dok su još uvijek u vodi, osloboditi od mrtve kože i žuljevi. Rad ekstra oko pete, velike i male prst, nožni prst jastučići, i loptice na nogama. Operite noge u bazenu ispravno.
Korak # 5: Uz pomoć gustih ručnik, osušite obje stopala. Neka ih sušiti zrakom za par minuta. Sada uzmite kvalitetan mirisni / unscented losion za masažu svakom od stopala, gležnja i potkoljenice. Provjerite jeste li masaža losion duboko u kožu, i ne zaboravite između Prsti, luk budala, i oko peta kao dobro.
Korak # 6: Sada sa cuticle stick, lagano gurnite svaki toenail je kožicu natrag. Uzmi jedrenjaka noktiju i skraćivanje noktiju kao ravno moguće. Nemojte ih rezati u iskrižan način. Uz turpija za nokte, malo krivulja nokte izvana.
Korak # 7: Prelijte više losion između ruke i masaža opet. Nosite guste čarape sada i neka losion dobiti soaked potpuno. Možete ukloniti čarape u nekoliko sati nakon pedikura je učinio.
Pročitajte više na:, noktiju, manikura i pedikura, normalno, za žene, nastojimo na kraju naše pedikura tako da svaki od toenails slatka francuski savjete. Naprotiv, bih stvarno savjet nećete ići za francuskog pedikura za muškarce. Razlog se, iako to može izgledati slatko, to nije stil izjavu koju bi željeli napraviti. Kao Zapravo, ako želite, možete primijeniti kaput non-sjajnih noktiju poljski za muškarce. Oni pomoć držati noktima jaka i ih zaštititi od infekcije poput sportaš's stopala i gljiva probleme.

No comments:

Post a Comment