Thursday 1 September 2011

Claddagh Tetovaže

Tetoviranje nije samo dizajn na tijelu, to je oblik self izražavanja. Tetovaža može otkriti vaše osobnosti, može govoriti o vašem voli i dislikes, može odražavati vaše ljubavi za svoje voljenima ili to može oslikati vaše osjećaje za određenu vjerovanje. Tom bolnom body art je postao stil mantra diljem svijeta i svaka druga osoba želi imati sjajan tetovaža na tijelu.
Popis tetovaže je beskrajan, jer bilo simbol ili dizajn može biti tetovaža. One mogu imati tetovaža koje predstavlja živo, kao što su ptice ili životinje tetovaža tetovaže, ili se može ići na tetoviranje koji prikazuje tradicionalni ili mitski simboli, poput križa tattoo ili nautičkog zvijezda tattoo. Claddagh tetovaže su među takve tetovaža dizajne koji imaju simboličko značenje. These tetovaže u osnovi potječe iz Claddagh prsten, koji je sastavni dio irske kulture. Prije znajući o dizajne ovih tetovaže, uzmimo pogledajte na povijest i značenje ovih Claddagh tetovaže.
Claddagh Tattoo Značenje i povijest
The Claddagh simbol predstavlja jednom srce održava dva ruke s krune nalazi na vrhu srca. Značenje ovog simbola može se dati kao, ja dajem srce s obje ruke i to kruna s mojom ljubavlju. Love (srce), prijateljstvo (ruke) i lojalnost (krune) su značenja ovog dizajna.
Postoje mnoge priče koje ispričati podrijetlo Claddagh tetovaže. Jednoj priči, koja većina povjesničari vjeruju biti izvorna priča, ide ovako ... Došlo je irski zlatar po imenu Richard Joyce, native u Galway, Irska. On je plovio na Zapad Indija rada i obećao svoju dragu da će je oženiti kad se vrati. Ali, on bio zarobljen i bio prodan kao rob maurski zlatar. Robert Joyce je pušten, kad William III bio okrunjen kao kralj Engleske. Maurskom zlatar imao veliko poštovanje za Roberta Joyce zbog svoje jedinstvene umjetničke tehnike. Dakle, pitao je Joyce oženiti njegovu kćer, uzeti polovicu bogatstva i prekinuti planove ide natrag u Galway. No, Joyce nije prihvatiti ovu ponudu i vratio kući oženiti svoju voljenu jednom. Rečeno je da je tijekom njegova ropstva razdoblja pod maurskom zlatar, Joyce je dizajnirao Claddagh prsten za svoju mladoženja. On predstavio ovaj prsten joj kad vratio u Galway i obojica oženio. Prsten tada je postala vrlo popularna u Irskoj i bio je korišten kao tradicionalni vjenčani prsten. Dakle, Claddagh prsten se nosi svi Irci i dio irske baštine. Više o irskom tetovaža dizajne i irskih simbola za tetovaže.
Druga priča kaže da, postojala je princ koji je pao u ljubavi s kućna pomoćnica i on dizajnirao Claddagh prsten uvjeriti svog oca o njegovu duboku ljubav za sluškinju. Pojasnio je Claddagh dizajn kao, srce stoji za ljubav, ruke predstavljaju prijateljstvo i kruna je za lojalnost. On je rekao da je njegov otac je bio vrlo impresioniran sa objašnjenje dizajna i blagoslovio par.
Claddagh Tattoo Ideje
Originalni dizajn Claddagh tetovaža je vrlo jedinstven i stoga, ne zahtijeva bilo koji prilagodbu. To su unisex i tetovaže izgledaju odlično i na muškarce i žene. Claddagh tattoo dizajna može se sculpted u crnoj i bijeloj ili bilo koje druge boje. Muškarci obično dobiti Claddagh tetovaža na biceps, a žene ga dobiti na wrists ili leđa. A Claddagh tetovaža pješice se može izvući da pokriju cijeli gornji dio stopala ili može biti uklesan za pokrivanje cijelog grudima. Postoje razne zamršen i nježan Claddagh tetovaža dizajne koji izgledaju vrlo zapanjujući. Možete čak i kombinirati ove tetovaže tetovaže s imenom i izboriti ime vaše voljene osobe ispod Claddagh tetovaža. This tetovaža može biti uklesane oponašati prsten kao što je dizajn po prstima. Pročitajte više na vjenčani prsten tetovaže.
To je kratke informacije o Claddagh tetovaže i njihova povijest. Ukoliko želite izraziti svoju ljubav za duboko srodnu dušu ili tvoj prijatelj, kroz tetovaža, zatim Irci Claddagh tetovaža je najbolja tetovaža za vas. Dakle, posjetiti stručnjak tetovaža i dobiti Claddagh tetovaža. Sretan Tetoviranje!

No comments:

Post a Comment