Wednesday 7 September 2011

Plijesan Uklanjanje od drveta

Plijesan je vrsta gljiva ili plijesni, koja raste više od unutarnji ili vanjski namještaj. Vlažna klima i vlažne površine su idealni uvjeti za rast plijesan over drva. Nepravodoban drva ili lumbers su najpodložniji pojavi plijesan napad. U toplom i vlažne klime, ova gljiva raste uglavnom over organskih materijala. Papir, koža, nepremazani prirodna vlakna obrazac idealno površinu za rast plijesan. Postoje preventivne mjere za napad plijesni. Plijesan brisanje iz drveta je pomalo prljave proces, kao i gljive sam izgleda dosadno i vlažan.
Mildew rast također je vidio u inorganic surfaces kao što su vinilni and aluminum kontejnera. Kućni namještaj dobiva boje and slučajan, kada je napao pepelnice. Neobojenu namještaj napadaju plijesni najčešće. Dugotrajno akumulacije pepelnice, pukotina namještaja, renderiranje to čudan i prljavštine natopljene izgled. Pročitajte sljedeći segment znati različite tehnike za uklanjanje plijesan. Pročitajte više o tome kako očistiti kalup i plijesni.
Kako to Maknuti plijesni iz Wood
Postoje specifične metode uklanjanja plijesni od drveta. Njihov rast može se ograničiti kontrolom vlage i temperature. Kontrola vlage, vlaga i toplina, smanjuje daljnje invazije i rast plijesni. Plijesni uklanjanje od drveta namještaj je također učinio s mildewcides. Provjerite korake u sljedećem sadržaju.
Korak # 1, to je uvijek poželjno da biste započeli proces uklanjanja plijesni čim ih primijetite, kako bi se izbjeglo krajnje oštećenja namještaja. Na početku, ona će se pojaviti kao vlažne rast povezan s ustajao mirisa i tamne braon ili crne boje. Rasporedi za čelične vune, spužva, ručnik i sapunast vode, čišćenje rješenja, sastojci i čiste vode.
Korak # 2; Potopiti washcloth in sapun vode ili deterdžent temelji tekući sapun. Sada obrišite površine namještaja za uklanjanje gljivica ili plijesni rastu iz nje. Posebna sapuni za drvo također su dostupni na tržištu za čišćenje svrhu. Možete ga sprej na zahvaćena područja i zatim ga operite. Ostavite da se potpuno osuši nakon što su učinili s čišćenjem.
Korak # 3; možete napraviti i čišćenje četkom namočenom u otopinu klora bjelilo. Omjer klora i vode treba biti 5:1. Isperite čistom vodom, poslije čišćenja s klorom rješenja. Nakon čišćenja je završena, možete kaput namještaj sa slojem voska zaštitni poklopac.
Korak # 4, a drugi proces za plijesan sredstvom za uklanjanje mrlja, je da rješenje tople vode i boraks u omjeru 04:01. Potopiti spužvu ili krpu u ovoj rješenje i utrljati površini namještaja. Ostavite ga za 7-8 sati. Sada pročišćavati off sloj uz pomoć čeličnih vune i obične vode. Ovaj postupak radi iznimno dobro, kao boraks rješenje ubija plijesan i onda scrubs off od površine namještaja. Nabavite neki više kalup i plijesni remover.
Korak # 5.; neobojenu drveta namještaj napadaju plijesni može biti tretirana s amonijakom. Za to trebate napraviti rješenje s ½ šalice bijelog octa, ¼ šalice sode bikarbone i 1 šalicu amonijaka u kantu vode. Dip spužva u ovo rješenje i izbrisati ga na mildewed namještaja. Kada postoji više nema traga plijesni, oprati jednom čistom vodom. Ostavite ga da se potpuno osuši.
Korak # 6; Nakon čišćenja namještaja iz plijesni, izlagati suncu za par sati. Bright sunca omogućuje potpun sušenje i pomaže u uklanjanju daljnji rast plijesni. Pokrenite proces čišćenja u svijetle sunčan dan, jer vlažno vrijeme pogoršava stanje i to je vrlo teško provesti proces sušenja. Kliknite ovdje da biste dobili neki više detalja o kalup i plijesni uklanjanje.
Navedene metode mogu lako biti suđeno u kući za uklanjanje plijesni, od drveta. Oni su također na snazi ​​za vlakna i aluminij namještaja. Međutim, to je uvijek mudar da poduzme preventivne mjere, tako da nema oštećenja je učinjeno na namještaj. Ako se rast je vrlo teška, možete dobiti Internet ispunjavanja profesionalci i zadržati teksturu namještaja.

No comments:

Post a Comment