Thursday 1 September 2011

Unhappy Odnos

Nije se u vezi jednog od najuzbudljivijih i prekrasnih iskustava života? To definitivno je. Ako imate sreće, ste završili s djevojkom ili tip koji je uistinu zainteresiran za vas, voli provesti vrijeme s vama, ima slične voli i dislikes, odgovara vama lifestyle i je samo poput one ste htjeli. No, to je činjenica da je svaki odnosa dolazi s raznim izazovima i partneri uključeni u to, treba pokazati svoje istinske sposobnosti i sposobnosti da se odnose jedni prema drugima.
I zbog probleme s kompatibilnošću i pritiscima života, često parovi završavaju borbe i tvrdeći jedni s drugima, više nego što je potrebno situacije. Ovo je gdje razne nezdravi odnos znakove početi da poskočiti, jedan po jedan, stvarajući nezadovoljstvo i cijeđenje romantiku i ljubav od odnosa. Unhappy odnosi trebaju ranih intervencija s vaše strane i na taj način ste biti oprezni prepoznati i eliminirati ih u najranijoj.
When zaglavi u nesretan odnos, koja je vjerojatno stvaranje tvoj život teže živjeti, to nije poželjno prestati, u početku. Zapamtite, vi ste dati ga probati. Vi ste se nositi sa situacijom pozitivno i održavanju veća slika na umu. Vi ste shvatiti i znati neke načine kako spremiti svoj odnos. Stvari koje rade u mnogim slučajevima. No, ako stvarno ne vidite prostora za poboljšanje, koje ste biti dovoljno čvrste stajati za sreće jer u konačnici, sreća mora biti ključni čimbenik za zdrave odnose. Nemojte biti tako slab da submissive i svoj vlastiti identitet je izazvan. Da citiram je Richard Bach, 'Vaša jedina istina obaveza u životu je da budemo dosljedni sebi' .. so se osloboditi nečega što ozbiljno predstojeće svoj rast u odnosu na sve dimenzije ljudskog života. Ako ne osjećate sretni, čak i nakon što ste dati sve od sebe da vaš partner, poziv kraj uznemiri odnos.
Nesretna povezanost Znakovi
Bacite pogled na neke od najčešćih nesretna povezanost znakova. , Komunikacija između vas oboje je prestala najmanju moguću razgovore, ostaviti po strani raspravama o bilo kojoj temi. Čak i ako netko od vas početi nešto, stvari završiti s bori se ili se aktiviraju neke probleme koji oboje mrzim raspravljati. Ti si izgubljen kada ste sa svojim partnerom. Na druge načine, da ste fizički prisutni i emocionalno povučen. Ti si tu i još uvijek ne postoji. Vi ne slušate na vaš partner, samo si mu sluh / njoj. Postoji suptilna razlika između slušanja i sluh. Slušanje je active sudjelovanje s što osoba kaže i sluh just the noise ostavljajući je proći iz jednog uha do drugog. , Kriv igre i neprijateljske optužbe postali su dio vaše dnevne rutine. Zdrava parovi ne bore i viču jedni na druge, ali to je rješavanje poteškoća. Unhappy parovi prevršiti i oni okrivljuju jedni druge za sve probleme. , Očekujući puno je još jedan znak nesretan odnosa. Zapravo, očekivanja u odnosima su očiti ali u nesretnim odnosima oni postaju alat za ciljanje međusobno. ; Fizička intimnost je smanjena drastično. I kako to može biti često, ako ste oboje su emocionalno u beskonačnosti? If emocionalne potrebe nisu ispunjeni, tjelesne potrebe imaju tendenciju da se ni jedan intenzivniji izraz ili počnu slijeganja, oba od kojih su jednako štetna za odnos. ; Vi oboje potrošiti najmanje vremena zajedno. Obojica si mnogo razloga ostati odsječena od drugih. Vrlo jednostavan znak nesretne veze, dapače. ; To su samo neke od generalizovane nesretna povezanost znakova. Više ili manje, sve znakove nezdravih odnosa vrti oko ovih znakova.
Kako izaći iz Unhappy odnos?
Budimo vrlo praktičan. Unhappy znakovi odnos ne moraju biti istražena. Nije li da čak i jedan pogled vašeg partnera sve govori priča? Naša lica se indeks uma i ne vjerujem da bilo tko drugi nego vaš partner bolje može ga pročitati. Uglavnom, svi znamo kako se odnos počne razvijati pukotine ili teži slabost.
Zanemarimo znakove, najviše vremena, u nadi da jednog lijepog dana, oni će postati bolji. Bez sumnje, neka vrsta kompromisa je razumjeti koncept u odnosima, ali kompromitirajuće na samoj premisi odnos, to je ljubav i dijeljenje, treba nikada neće biti dopušteno da se desi. Pa zašto ne znam neke načine da biste dobili kontrolu nad svojim situaciji, ili u najgorem slučaju, ponuda zbogom do njega.
Prvo, dobiti svoje stvari pravilan. Zašto si nesretan u vašoj vezi? Znate odgovor na ovo pitanje, a ne samo krug oko u mislima. Jedna tehnika je zapisivati ​​sve što očekujete od svog partnera, sve ono što je između vas i njega / nju. Onda shvatiti što stvarno nedostaje u ljubavi puzzle. A ja pričam o očekivanjima odnose na dublje dimenzije vaše veze. Nije neka površna očekivanja koja se može sastali su se u budućnosti. Dajte sebi malo vremena da misle. I morate se znajući sve oko vaša očekivanja s obzirom na vaš odnos.
Drugo, razgovarati s njim / njom. U stvari, to je jedan od uobičajenih odnos savjete da većina nas imaju tendenciju ne slijediti. Nedostatak komunikacije nešto je što korak u odnosima when parovi započeti uzimanje međusobno zdravo za gotovo. Kada početi pretpostavljajući everything, a ne razgovarati sa svojim partnerom, imaju tendenciju da se otuđeni iako ste svibanj biti žive pod istim krovom i 'dijeljenje' vaš život. Komuniciranje ispravno je jedan od najvažnijih uspješne veze savjete.
Osnovni faktori koji čine svaki odnos napredovati su međusobnog povjerenja i poštovanja. Ako je vaš odnos nedostaje neki od ovih faktora, onda definitivno to nije moguće izgraditi život na takva negativnost. Ako bilo tko je okrenut uvredljiv odnos znakove, onda je vrijeme da razumjeti one znakove i okupiti sve hrabrost i samopouzdanje prestati takav tip odnosa.
Prije nego uzimajući iz nesretne veze i prepuštanja sudbini, čak možete isprobati odnos savjetovališta. Vjerujte mi, općenito, stručnjaci perspektive mogu dati novu nadu vaš odnos. Parovi onih koji stvarno želite dobiti neki rješenje za svoje probleme ne smiju ustručavajte tražiti savjetovanje i dobiti prekrasan savjete o odnosima. Ne znam je li to stvarno radi za vas, tako dati ga probati.
Sugerira bilo tko prestati odnos definitivno nije jedan od svijetle loš odnos savjet, ali ne odnosi namijenjeni njegovanje života i ne žive u grudges?
Naglasiti više ste izrazito negativan odnos neka ide, želio bih da citiram Tina Turner, Ponekad ste je dobio da Neka sve ide - čišćenje sebe. Ako ste zadovoljni s ništa. . . štogod je vas dovodi dolje, dobiti riješiti to. Zbog toga što ćete naći da kada ste slobodni, svoj pravi kreativnosti, sa samim sobom izlazi. Nezadovoljan odnosima treba dati pravdajući kraj, jer čak i time što je u njima, vi samo da ćete biti stvaranje sve negativnosti oko svog života. Let's nade za nas najbolje i biti papered za najgore, u svim okolnostima.

No comments:

Post a Comment