Sunday 18 September 2011

Trepavica Extensions troškova

Duga, gusta trepavicama izgledaju apsolutno zapanjujući i naglašavaju ljepotu očiju. The raskošan trepavice slavne osobe kao što je Beyoncé, Liz Hurley ili Nicole Kidman, mesmerize sve nas. Međutim, ne morate sjetno pogled na njihove trepavice, kao što sada možete dobiti svoj vlastiti skup bujne trepavice. Nope, ne govorimo o onima jeftine lažne trepavice da izgledaju previše umjetno. Mi smo odnosi na ekstenzije trepavica, koje su bijes među urbanim ženama. Međutim, budite spremni da se spali rupe u džepu, kao i trepavica ekstenzije vas koštati bogatstvo. Također pročitajte o šminke oko očiju.
Koliko trepavica Extensions troškova
Trepavica ekstenzije se ne primjenjuju u trake kao false eyelashes. Oni su ljepljene na vaše prirodne trepavice. Kao rezultat toga, dobivate više prirodnog izgleda trepavica. Trepavica ekstenzije postupak traje oko godinu i pol sata do tri sata. Oko 30 - 80 trepavice se primjenjuju uz pomoć cijanoakrilata ljepilo (kirurške razred). To omekšava ljepilo se nakon sušenja i obveznice s prirodnim trepavicama. Više o tome kako staviti na lažne trepavice.
Obično, sintetička vlakna najlona se koriste kao trepavice. Međutim, mink trepavice su također na raspolaganju u Sjedinjenim Američkim Državama. These trepavice su izrađene od kose žive mink. Mink koža je počešljana za rasute kose koja se prikupljaju. These hair onda su dezinficirati i obrađuju kako bi im tekstura trepavica. The trepavica ekstenzije koje ste dobili u salonu su uglavnom sintetičkih vlakana.
Iako, crna trepavice preferirani od strane većine žena, su također dostupni u funky boje poput smeđe, ljubičaste, zelene i sl. Ovisno o tome brigu, možete očekivati ​​these trepavice traje oko 3 do 6 tjedana. Možete spavati s tim trepavice na. Aktivnosti kao što su plivanje i može se obaviti bez opasnosti od trepavica dolaze off. Život ovih trepavica uvelike ovisi o životnom ciklusu vaše kose. Your prirodne kose završi svoj životni ciklus u roku od dva mjeseca. Your trepavica ekstenzije također spadati s vašim prirodne kose. Kao posljedica toga, morate imati touch up sjednice svaki mjesec zamijeniti pali trepavice. Na bazi ulja kozmetika oslabila veza između ljepila i trepavica proširenje, a time skraćuje vijek trajanja vašeg ekstenzije. Stoga, izbjegavajte korištenje na bazi ulja šminka proizvode na vašoj trepavice.
Trepavica ekstenzije su često prednost pred lažni eyelashes, jer traje dulje od lažne trepavice. Lažni trepavice trajati samo dnevno. Štoviše, kao produženje trepavica se primjenjuje na vaš vlastiti trepavica, dobit ćete više prirodan izgled. Ekstenzije trepavica su polu trajni način uzimajući debele, duge trepavice. Oni su posebno korisni za žene koje prirodno imaju kratke, rijetke trepavice. Žene s normalnim trepavice također mogu koristiti ove ekstenzije za dramatičan efekt.
Jedini flip strana koristeći trepavica ekstenzije je njihov težak cijena. Troškovi trepavica ekstenzije je oko USD 150 do USD 500 za svakog seta. Mink trepavice su čak i skuplje. Također trebate platiti za dodir sjednicama koje se opet može koštati nekoliko dolara, ovisno o broju trepavica zamijeniti. Kada izgubite ekstenzije, vi opet je potrebno ulagati u novi set. To je razlog zašto mnoge žene na proračun se sramiti daleko od trepavica ekstenzije i idi za lažne trepavice koje je samo trošak USD ih 2 - USD 5.
Žene koje su pomoću trepavica ekstenzije, su skloni razviti alergija na ljepila koriste da ih primjenjuju. U tom slučaju, možda ćete morati prekinuti korištenje trepavica ekstenzije i traže sigurnije alternative.
Također pročitati na trepavica implantata.
Ako trepavica ekstenzije cijene ne predstavlja problem za vas, onda je ovo zaista sjajan način za povećanje ljepotu očiju.

No comments:

Post a Comment