Wednesday 21 September 2011

Ponovi svoju sobu

Dosadno u sobi dekor? Pitate se o načinima ponoviti svoju sobu? Ako mislite da je vaša soba izgleda vrlo dosadno i dosadno, morate neke promjene uljepšati svoju sobu. Oslobodite svoju kreativnost i ponoviti svoju sobu kako bi dobili zanimljiv makeover sobi. Jeste li razmišljate o troškovi uključeni? Pa, nema potrebe da brinete, možete obnoviti vaše spavaće sobe bez granatiranja puno novca. Ima obilje od soba makeover ideje koje će učiniti Vaš boravak izgledati velika i to ne bi izrezati rupu u svoj džep. Pročitajte više o kući dekor.
Soba uređenje Ideje
Pitate se kako to ponoviti svoju sobu? Pa, trebate odlučiti temu ili elemente dizajna koji ide dobro s vašim osobnim stilom. Pri planiranju ponoviti svoju sobu možete pogledati u lifestyle magazina koji će vam dati uvid o promjeni svoju sobu iz monotono mjesto u lijepoj i udoban životni prostor.
Dobili osloboditi od nereda, sve svoje napore kako bi preurediti svoju sobu će propasti, ako vaša soba je pretrpan. Ovo je jedan od vrlo važnih koraka koje se ne smije zanemariti. Nakon što de-nered svoju sobu, od vas će imati puno prostora da bi se stvari. Ponovi vaš ormar i organizirati za preuredjenje odjeću na sustavan način. Ako imate puno knjiga, pobrinite se da ne grizu prašine. organizirati ih ispravno.
Boje zidova, sjajan način ponoviti svoju sobu bi se obojiti zidove. Boja proizvođači su došli do veliki izbor boja za snabdjevanje hranom za različite ukuse. Možete odabrati onaj koji ide uz svoju sobu temu. Boja zidova u jarke boje. Ovisno o vašem ukusu, možete isprobati svijetle ili mekši boje. Drugi način kako bi vaš boravak izgleda zanimljivo je da koriste različite boje za različite zidove.
Također možete slikati jedan zid u svijetle boje i ostalo ih u svjetliju nijansu. Ako je Vaš soba je mali, da bi bilo bolje izbjegavati tamne nijanse. Tamne boje mogu učiniti vaš prostor izgleda manji, pa idi za mekše bojama ako soba nije vrlo prostrana. Također možete isprobati različite vrste zidnog slikarstva dizajne za uljepšavanje zidova. U slučaju da niste previše ljut na slikarstvo zidove, možete staviti tapete da bi začinio izgled vaše sobe.
Namještaj; Na tržištu je potopljena s sve vrste suvremenog dizajna i stilova namještaja. Ako namjeravate kupiti namještaja, pobrinite se da to nije previše glomazan. Stavljajući previše namještaja u sobi također, učinit će to izgledati manji, pa idi za minimalistički izgled. Ako ste redecorating dječji soba, imate mogućnost stavljanja theme kreveta, kreveta na kat, grah torbe i šarene komada namještaja. U slučaju, da se ne previše ljut na kupnju novog namještaja, možete ići na štedljivost dućan i kupiti namještaj koji će ići dobro sa svojim sobu temu. Možete također pokušati preurediti svoj stari namještaj. Promjena raspored je jedan jeftin način da se obnoviti svoju sobu. Pročitajte više na pristupačnim modernim namještajem.
Pribor; Sada kada je vaše zidovi izgledaju kao dobri kao novi i imate veliku namještaj, vrijeme je da obratite pozornost na posteljinu i zavjese. Vi ćete stvarno biti iznenađeni da vidite kako se mijenja zavjese će pomoći. Pokušajte inovativne ideje zavjesa. Neka vaše estetskom smislu voditi vas kada odaberete tkanina i stil zavjese. Pazite da boja ide dobro uz namještaj i boje zidova.
Za spavaće sobe uređenje, također moraju obratiti pozornost na posteljinu. Izaberite lijepe jarke boje i uzorke koji bi vašu spavaću sobu izgledati bolje. Stavite šarene paperjast jastuci na krevetu. Osim tih ideja, možete koristiti lijepa slika okvira i zidne zavjese za dekoriranje sobi. Lampshades, prostirke, biljke, murale, plakata i drugih reprezentativni se također može koristiti da bi se soba izgleda zanimljivo. Možete ukrasiti sobu u više načina. Ponovi svoju sobu na takav način da ona odražava vaš osobni stil.
Pročitajte više na:; Room Makeover Ideje za dječake, Room Makeover Ideje za djevojke, Nadamo se da ćete pronaći informacije o načinima kako obnoviti svoju sobu koristan. Pokušajte ove jednostavne savjete za davanje svoju sobu makeover. Siguran sam da vaše sobe će izgledati kao nov. Dakle, što čekate? Ponovi svoju sobu uskoro!

No comments:

Post a Comment