Friday 16 September 2011

Pravilno Etiquette Wedding

Vjenčanje je dan kada se par se obavezuje da život ljubav, poštovanje i povjerenje, tako, uzimajući njihov odnos do dubljeg i značajnu razinu. To čini jedan dan vjenčanja od posebne dane svog života i stoga, oni će želite da bude dan koji će se njegovala ih zauvijek. No, planiranje i organiziranje vjenčanja nije dječja igra i stoga je važno započeti proces planiranja mnogo prije stvarnog danu. Iako je većina parova započeti proces planiranja mjeseci prije vjenčanja, bilo je mnogo slučajeva gdje se gosti nisu zadovoljni ili je bilo nekih problema u ceremonije vjenčanja. Jedan od glavnih razloga za to je zato što mnogi od njih ne znaju o pravilnom wedding etiketa. Dakle, ako ste odlučili vezati čvor ili su pozvani da prisustvuju jedan, ovdje je neke informacije o pravilnom wedding etiketa da imate slijediti.
Pravilno Etiquette za vjenčanja
Od vrijeme par dobiva angažiran, postoje razne etiketa da imaju slijediti do dan njihova vjenčanja. Uobičajeno je za par obavijestiti roditeljima o njihov angažman prije oni reći nikome uključujući svojih djedova, siblings, vrlo bliski prijatelji, itd. Jednom par ima rekli njihovi roditelji, to je majka mladoženja odgovornosti pokrenuti kontakta s nevjestini roditelji pozivajući ih za neformalni večeru ili ručak. Na taj način, svaki i svaka stvar da se par ne za vjenčanje ima određena pravila povezanih s njima. Stoga, uzmimo pogledajte neke od važnih wedding etiketa.
Tko će platiti za vjenčanja?; Tradicionalno, odgovornost plaćati za vjenčanja dolazi do nevjestini roditelji. Ipak, ovaj trend se promijenio u posljednjih nekoliko godina i danas, većina vjenčanja su sponzorirani od strane roditelja i nevjesta i mladoženja. Kao parovi su ženili kasno i imaju vlastitu štednju, mnogi od njih odlučiti da udio troškova vjenčanja, bez uključivanja roditelja. Zapravo, može se reći da nema tvrdih i brzo pravila kada je u pitanju pitanje tko će platiti za vjenčanje. Više o tome tko plaća za što.
Pre-Wedding Proslave; Prije dan vjenčanja, postalo trend slaviti nadolazeće vjenčanje s male stranke ili funkcije. Međutim, nijedan od tih pre-svadbama bi trebao biti domaćin mladenka i mladoženja. Na primjer, svadben tuš uvijek trebaju organizirati jedan od bridesmaids ili prijatelj nevjeste, dok prvostupnika party obično hostel mimo groomsmen ili kum. Također, prema bontonu, mladoženja roditelja imaju odgovornost održavanja probe večera. Više o probi večeru etiketa.
Pravilno Wedding Pozivnica Etiquette; Dok slanje pozivnica, postoje neke etiketa da par morati slijediti. Jedan grešku da mnogi od njih napraviti je da jednom oni poslati 'spasiti datuma karticu,' oni misle da nije potrebnim poslati vjenčanje pozivnice. Međutim, to nije istina, radije spremite datum kartici dostavljaju samo obavijestiti Vaše bliski prijatelji o datum vjenčanja, tako da oni mogu držati sami besplatno od bilo druge obveze. Ako ne želite da se gosti dovode djecu na vjenčanje, adresa kartice samo na par, a ne spomenuti ime djece. Međutim, ako želite pozvati djeci iznad 18 godina, morate pošaljite zaseban pozivnicu, inače oni smatraju se nepozvan. Nemojte zaboraviti poslati RSVP karticu s pozivu i pobrinite koje ste stavili povratak poštarina na njih. Gosti koji nisu odgovorili na poziv, čak tjedan dana prije vašeg vjenčanja, treba nazvati za potvrdu svoje prisustvo. Još na vjenčanje pozivnice etiketa.
Pravilno vjenčani dar Etiquette; Osim iz pozivnicu etiketa, također je važno znati o pravilnu vjenčani dar etiketa. One moraju shvatiti da se smatra neučtiv staviti jednu svadbu information dar registra na vjenčanje pozivnice. Ova informacija bi trebala biti na goste kroz najuže obitelji i prijateljima. Drugi način informiranje svojim gostima o mjestu gdje ste registrirani je za pokretanje osobne web stranice vjenčanje gdje možete dodati sve ove detalje. Međutim, kada je pitanju svadba tuševi, možete spomenuti mjestu registracije u pozivu. Ipak, ne biste trebali koristiti darova koje ste primiti za svoje tuš prije što zapravo u braku. To je zato što ako vaše vjenčanje otkazano ili odgođeno dobiva, etiketa reći da ćete morati vratiti darove koje ste primili. Također, izbjegavajte otvaranje darove ispred gostima na vjenčanje prijem. Više na vjenčanje etiketa gotovinu dar.
Vi svibanj željeli čitati više na:; odredište vjenčanje Etiquette; vjenčanje gost Etiquette; Wedding RSVP Etiquette; Nadam da ste pronaći ovo članak na pravilan wedding etiketa korisne i informativan. Držanje ovih etiketa na umu dok planiranju vjenčanje osigurava da vaše vjenčanje će ići glatko i bit biti zapamćena ne samo vi i vaš partner, ali i ljudi to pohađaju dugo doći.

No comments:

Post a Comment