Sunday 4 September 2011

Mushroom Coral

Mushroom Coral je atraktivna i jednogodišnja vrsta koralja, odličan za početnike aquarists. Uz kratki razgovor i krunu kao kapa, to liči na gljive gljiva, otuda i ime. Također poznat kao gljive Anemone ili corallimorph, to uspijeva dobro u redovitim reef akvarij setup. To je dostupan u nijanse crvene, smeđa, ljubičasta, plava i zelena. Egzotični višebojni uzorci se promatraju u obliku pruge i spotova. Pa osnovana gljiva koralji mjera oko 6 inča promjera. Saznajte više o koraljnim grebenima.
Mushroom Coral Informacije
Gljiva koralji su prikupljeni iz dubokog mora i oceana za estetske svrhe. Prema vašim željama, možete odabrati jarke boje vrsta koje se nadopunjuju akvarijskih riba i drugih spremnika stanovnika. Briga za njih nije tako specifičan i možete vježbati osnovne upute o održavanju redovne koralja vrsta. Za održavanje zdrave gljiva koralji, sve što trebate je živjeti stijene, pijesak supstratu i običnom vodom pokrete. Slijedi kratka informacija koje se odnose na gljiva koralja njegu i održavanje upute:
Mushroom Coral klasifikacije; Mushroom Coral je u osnovi vrsta mekih koralja koji nema egzoskeletu. Zajednički tip je i znanstveno prikazan kao Discosoma i Actinodiscus sp. Prema taksonomiji klasifikaciji koralja gljiva pripada u razred Anthozoa, podrazred Hexacorallia (ili Zoantharia). Red ove meke Coral je Corallimorpharia, a obitelj je Fungiidae. Gljiva koralji obično razviju kao gusta klastera u rastu podloge.
Mushroom Coral Identifikacija: u normalno stanje, naći ćete gljiva koralja kao redoviti gljiva, ima glatku ili fuzzy površinske teksture. To ne izlučuju kalcij karbonata kao i ostale vrste kamenitim, ali to je maleni krečnjački spicules koje čine gljiva koralja izgledati kao gljiva. No, kada se proteže pipci za hranjenje, gljiva koralj izgleda kao prekrasan cvijet. Pod vrlo visok intenzitet svjetlosti, ona teži da ostane neaktivna i ne otvara u potpunosti. Pročitajte više na koraljni greben činjenice.
Mushroom Coral Razmnožavanje; Iako gljiva koralja se bere od divljih staništa, to je lako razmnožavati u kontroliranim uvjetima. Pod uvjetom da ste pravilno održavati rast zahtjeva, to propagira u velikoj mjeri na vlastitu. U roku od nekoliko tjedana do mjeseci, naći ćete sve podloge prekrivene gljiva koralja. Ili možete odvojiti koralja na dijelove, te ih održavati tijekom makadamskoj podlozi. Iako je fotosintetskih u prirodi, hranjenje malih zooplanktona i jod dodatak će promovirati bujna rasta.
Mushroom Coral Care Tips, indirektno svjetlo od presudne je važnosti za održavanje zdrave gljiva koralja u akvarijima. Umjereno svjetlo razini i 74 ° - 84 ° F temperature su potrebni uvjeti za punu otvaranje koralja. To se može tolerirati visok postotak nitrata, fosfata i drugih organskih hranjivih tvari u vodi. No, to je poželjno da zadrži vodu kemije pravilno. In greben tenkovi sa ispravnom razine organske hranjive, boju koralja gljiva je svijetao i živo. Pod produljenog stresa, to shrivels i smanjuje njegovu veličinu. Znati više o savjeta u akvariju održavanje.
Mushroom Coral reprodukcija; Jedan od Iznenađujuće činjenice o gljiva Coral je njegov način reprodukcije. Prema prevladavajućim stanje, može promijeniti spol iz muškog i ženskog spola i obratno. Ta sposobnost da se prebaci na seks je izuzetno rijetka u životinjsko carstvo. U vrijeme reprodukcije, spermatozoida i jaja su objavljeni u isto vrijeme u vodi mediju, nakon čega su se oploditi to oblik larve. Larve zatim skrasiti u supstrat ili stijene, razvija u mladih gljiva koralji.
Za više informacija o koraljima, te se može odnositi na:; koraljni greben podacima; koraljni grebeni: Coral biljke i životinje; najpopularnije gljiva koralji su crvenkaste and purpurno one. Iskusni greben aquarists su mišljenja da vrsta ima veliku ticala zahtijevaju optimalno prostora i njegu. Dakle, prema vašoj veličini akvarija, stanje i postojećih stanovnika, odaberite gljiva koralja vrsta pažljivo. Održavanje osnovnim zahtjevima ove mekim koraljima i oni sigurno će izgledati lijepo.

No comments:

Post a Comment