Monday 12 September 2011

Kika bilja

Kika biljka je vrlo popularan kao houseplant i poznata u mnogim drugim imenima, kao što je, kika dlan, dlan boca, boca stablo, slona stopala stabla, itd. Biljka Ime kika je izveden iz svoje lišće, that kaskadno s vrha. Iako, to je visok i sužuje trupa s listovima u nastajanju od vrha, to nije palma, ali pripada rodu Beaucarnea u obitelji Ruscaceae. Ova biljka je porijeklom iz pojedinih dijelova Meksika. Kika biljka može se držati iu kući i vani. Oni zahtijevaju manje održavanje te vrlo su vrlo jednostavno njegu. Ovaj članak se bavi kika biljka, a posebno o tome kako briga za rep biljka.
Više o rep bilja
Kao što je spomenuto, kika biljka podsjeća na palmu u izgledu, ali, nije pravi dlan. Njegova popularnost zbog raznih razloga. Jedan je neobične značajke koje čine jedinstvenim biljka. Kika biljka ima šire gomoljasti bazu i dugo debla koja završava u kaskadno lišće. Listovi su dugi i zimzelena s kožast teksture i sitno nazubljeni margine. Samo osnovana i stariji kika biljke proizvode cvijeće. Maleni su cvjetovi zelenkasto bijele u boji i razvijati na velikim metlice. Vrijeme, biljka može narasti do visine od šest do deset metara gomoljasti bazi može imati maksimalni promjer triju metara. Listovi imaju duljine mogu da se kreću između 0,5 do 2 metra. Ove atraktivne osobine čine ovu biljku jedan od popularnih biljke. Osim toga, biljke mogu preživjeti nepovoljne uvjete za duže vrijeme, u odnosu na većinu drugih biljaka. Kika biljka se xerophytic, to može preživjeti bez vode dulje uroka. Oni zahtijevaju vrlo manje održavanja i može biti posađeno na otvorenom ili u zatvorenom prostoru ili. Iako, oni su jednostavno rastu biljke, postoje neke osnovne zahtjeve, koji moraju biti zadovoljeni sa, za zdrav rast rep biljka. Sljedeći biljka bavi rep biljka skrb.
Kako voditi brigu o rep bilja
Kika biljka voli sunce i može biti postavljena na lokacijama koje pružaju punom suncu. Ako želite da zadržite ih unutra, ići za lokacije s jarkim svjetlom i toplim uvjetima. Drugi uvjet je dobro dreniranom i plodno tlo. As rep biljka može pohraniti voda, česte zalijevanje nije potrebno. Voda biljke kao i kada je to potrebno. Više zalijevanje može dovesti do truljenje debla. Tijekom ljeta, voda biljka češće nego zimi. Još jedna važna točka biti navedeno je da je ova biljka mora biti pomaknut u, kao i temperatura padne ispod 55 ° C. rep biljka je biljka sporo raste i ako želite rasti jači, re-lonac u veći lonac. Tijekom vegetacije, možete koristiti tekući gnojivo svakih tjedan. Hranjenje se ne preporučuje za vrijeme zime i produženim otpuštanjem gnojivo pilula će biti dobro tijekom proljeća. Pročitajte više o rep dlan skrbi.
Ukratko, kika biljka je jedan od najjednostavnijih biljaka rasti. To je vrlo sporo rastu i mogu trajati više od desetak godina za cvatnju. No, ova biljka se uglavnom uzgajaju za svoje jedinstvene značajke, a ne cvijeće. Dakle, ako vas zanima, obratite se lokalnom vrtić i dobiti kika biljka za sebe.

No comments:

Post a Comment