Saturday 24 September 2011

Bentonit Glina Maska

Bentonit glina je tip gline koje je poznato da se vrlo korisno za naše tijelo i kožu. Ga učinkovito uklanja sve toksina i otpada izgraditi od vašeg tijela, kada se uzima interno. Također je poznat kao montmorilonit. Bentonit glina maska ​​pomaže crtati viška naftu i prljavštine iz koži površine also unclogs pore. Bentonit glina maska ​​prednosti uključuju uklanjanje mrtvih stanica kože i povećanje cirkulacije krvi. Ona također zategne kožu, dakle, to je savršeno rješenje za labav i naborana koža. Što je više? Bentonit također ima ljekovita svojstva. To je mrav-upalni i anti-infekcija svojstva. Jedna od prednosti bentonita gline također uključuje smanjenje unakaziti. Ovdje su neke recepte bentonit glina maska, koja će pomoći da imate zdravu kožu. Saznajte više informacija o domaćim lica.
Bentonit Glina Maska recepti, dok vam pokušati dolje navedene domaće maska ​​receptima, pobrinite se da koristite plastične posude samo, nemojte koristiti metalne posude. Također primijeniti toner nakon što oprati masku. Završiti primjenom ovlaživač vratiti na vlagu.
Recept # 1; Evo osnovnih bentonitnih glina maskom recept. Potreban vam je glina, voda, plastična zdjela, žlica i četkica za izradu ovog. Uzeti 4 tbsp od gline u zdjelu i polako dodavati vodu na njega. Promiješati dok dodajete vodu. Kada ste dobili tijesto od željene konzistencije, zaustaviti dodavanje vode i dobro promiješati. primjenjuju se na kožu i isprati nakon 20 minuta.
Recept # 2, ovdje je recept od bentonitnih glina maska ​​za akne. Uzmite 2 žlice gline bentonita, 1 ½ tbsp zobene pahuljice i 1 žlica soda za pečenje. Također potrajati 2 do 3 kapi čajevca ulja. Mix temeljito sve sastojke. Također dodati ½ - 1 žlica vode, po potrebi. Sada primjenjivati ​​ovu maske na kožu i ostaviti ga za sušenje. Možete ga isprati nakon 20 minuta korištenja mlakom vodom. Ovo je najbolja maska ​​za masnu kožu.
Recept # 3: "Za ovaj recept, trebat će vam bentonitnih glina, morske soli, maslinovim uljem i toplom vodom. U plastičnu zdjelu početak miješanje 1 šalica bentonit glina, 2 žlice maslinovog ulja i ¼ šalice morske soli. Dobro promiješati i polagano dodavati toplu vodu. Držite dodavanje vode dok tijesto je srednje konzistencije. Sada primijeniti ovu smjesu koristite stan kist na vašoj koži. Za dodatnu pogodnosti, možete omotati kože na koje ste podnijeli zahtjev maska ​​pomoću prozirne folije, folije ili pamuk ručnik. Nakon 30 minuta, izvadite i zamotajte isperite masku. Ova maska ​​duboko će hraniti vaše kože i da će ga ostaviti svilenkasto mekom. Evo još recepti na hidratantnu masku.
Recept # 4: "Za ovaj recept, uzeti šalicu bentonita gline, 1 ½ žličica meda i 1 ½ žličica jabučni ocat. Izmiješati sve ove sastojke u zdjelu i dodajte vode po potrebi. Primijenit će se zalijepiti na vašoj koži. To je osobito korisno za tamne pod okom krugovima. Sada je ostaviti sušiti 20 minuta, prije no što isprati s toplom vodom.
Nadamo se da ćete isprobati Ove maske bentonitnih glina za izradu vašu kožu mekom i blistava. The čistu kožu sa sjaj je sigurno biti vidljiv. Pa koristite ove i biti spremni da vidite novo si!

No comments:

Post a Comment