Monday 19 September 2011

Ljepilo kose Extensions

Kose ekstenzije stvaraju novi val interesa sada, i sa najpopularnije holivudske zvijezde njima sportske, oni jednostavno ne mogu proći neopaženo. Kose ekstenzije poslužiti svrsi dajući vam duga kosa odmah, i dati vam luksuz da vrati svoje kratke kose sljedeći dan. Oni dalje služe kako bi tanke kose se pojaviti obiman. Među različitim sušilo za proširenje tehnike, ljepljenje kose ekstenzije je jedan od njih. Iako je malo vremena postupku, kada je učinjeno pravo, to je jedan od najpouzdanijih procedure osiguranja kose ekstenzije. Ovdje ćemo objasniti kako to ljepilo u kosu ekstenzije za kratku kosu kao i srednje dužine dlake, i pro i kontra od ovog postupka.
Kako za lijepljenje kose ekstenzije: Upute
Prije učenja o tome kako ljepilo ekstenzija, morate biti upozoreni da pokušavaju taj proces na sebi ne može uvijek proizvoditi najbolje rezultate. On svibanj rezultirati nejednakim dužini kose ili vam svibanj pravedan ne moći pratiti postupak na pravi način. Idealno je da se ovaj proces obavlja profesionalno. Međutim, ako i dalje mislite da možete učiniti, ovdje su upute o primjeni ekstenzija s ljepilom. ; Slijedite svoje uobičajeni šampon i uređaj rutinu. Pobrinite se oprati kosu temeljito da biste uklonili sve tragove šampon i omekšivač. , Koristite kosu i puhati suhu kosu. Nakon što je sušen u potpunosti, ispraviti vaše kose s ravnim željeza. ; Na stražnjem dijelu glave, dio dio koji je oko dva inča debela. Vezati ostatak kosu. ; Uzmi kosa trag da ste i mjerenje količine vam je potrebna za kosu. Izrezati potrebne dio. ; Kosa pratiti ima rub, na kojoj je obveznica ljepilo je da se primjenjuju. Nanesite ograničenu količinu, tek toliko potreban za svoju svrhu, a ne previše, inače cijeli proces će postati vrlo neuredan. ; Palcem i kažiprstom, pokupiti kosu stazi, uz lijepe dio prema drugom smjeru. , Uzmi kosu pratiti na području slomljen, i polako početi primjenjivati ​​ekstenzije na svoju kosu. Pritišćite pjesmu zajedno kao što se primjenjuju nastavak. Uvjerite se da staza je smješten na vlasište, a ne kosu. Vi ćete biti u mogućnosti da se osjećaju super ljepilo na vaše vlasište onako kako ga primijeniti. ; Držite staze u mjestu, i pritisnite ga prema dolje za oko trideset sekundi. To je tako da postavlja u ljepilo i drži proširenje. ; Koristite sušilo za kosu da se osuši ljepilo, za oko trideset sekundi. Slijedite ga se uz korištenje kose straightener, izravnati kosa ekstenzije ste upravo dodali. ; Nastaviti ovaj proces razdjeljak ostale dijelove vaše kose i slijedeći isti postupak dok ne postignete željeni izgled. , Nakon što ste završili, češalj kroz kosu s velikim zubima češalj, tako da vaša kosa izgleda prirodno. ; Ekstenzije kosa, kada se primjenjuju na pravi način, može trajati do četiri mjeseca. Nakon toga će se početi ljepilo popustiti, uzrokujući nastavke otpasti. Ne zaboravite da koristite odstranjivač obveznica ljepilo u vrijeme sušilo za proširenje uklanjanje. Nemojte izvlačiti kosu ekstenzije kao što će i potegnuti komad vaše kose, da ne spominjem sve boli to će uzrokovati.
Ljepilo u kosu ekstenzije: pro i kontra
Kao lijepa i prekrasna oni mogu vas gledati, kada se ljepilo u kosa ekstenzije, koju su također skloni nekoliko nedostataka. Ovdje ćemo analizirati da li je vrijedan prolazi kroz cijeli dugotrajan postupak, ili jednostavno o pro i kontra kose ekstenzije. ; Ekstenzije kosa odmah zadovoljiti vašu želju za kompletan makeover. Oni vam dati da je 'novi izgled' vas uvijek bili žele. , Budući da je privremeno izgledati, možete zadržati prebacivanju na novi izgled svaki put kad se osjećate kao. ; Možete stilu ekstenzije te ih zvučao perli i pletenice, bez oštetiti vaše prirodne kose. ; Kada ljepilo u kosu ekstenzije, koju su također u mogućnosti odlučiti da li je dugo tresses odijelo vas ili ne. ; Na downside, postoje nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir s ljepilo u kosu ekstenzije. , A koja se koristi ljepilo primijeniti kose ekstenzije definitivno idu na štetu your prirodne kose, koji uzrokuje lom i Splitu završava. To je vjerojatno da će zahtijevati trim nakon što uklonite kose ekstenzije. ; Ako nosite jako dugu kosu ekstenzija, dodaje težinu na svoj skalp, i svibanj rezultat u proreda vaše prirodne kose. Taj pritisak može uzrokovati bolove i glavobolje. , Ako želite imate dugu kosu, šteta kada se ljepilo u kosu ekstenzije ne smiju dopustiti vaše želje ostvariti. ; Vi svibanj također uzeti pogledati u ovom članku na kose ekstenzije za kratku kosu.
Kao što se ljepilo u ekstenzija, možete povećati ljepotu vaše kose, i vaš cjelokupni izgled. Ali ne zaboravite da ste također stavljajući svoje kose na opasnost od daljnjeg oštećenja. Zvijezda film može biti u mogućnosti voditi brigu o tome sa svim njegu kose resurse i on stručnjaka ili ona ima pristup, što ne smijete. Vaganje sve pro i kontra, govori stručnjak, a zatim odlučiti da li ili ne ovaj proces primjene kose ekstenzije je pogodna za vas.

No comments:

Post a Comment