Sunday 4 September 2011

Malahit ljekovitim svojstvima

Malahit je jedan od najstarijih dragi kamen, poznat je po ljekovitim svojstvima. Kamen se često koristi u ukrase i nakit, a vjeruje se da jačanje duhovne snage koja je nosi. Malahit ozdravljenja kamen pojačava pozitivne energije oko i unutar svojih vlasnika, a upija sve negativne energije. Stoga, ovaj snažni dragi kamen može imati dubok utjecaj na tijelo i um osobe koja ga nosi, i donosi pozitivne promjene nagriza discordant energije i stvaranje osoba svjesna svoje Dis-harmonijama. U sljedećem poglavlju ćemo raspravljati detaljno način malahit ljekovitosti nam korist ali prije toga neka nam kratak ideju o njene fizičke karakteristike i povijest. Za više informacija, trebali biste znati o smislu drago i poludrago kamenje.
Malahit Fizička svojstva
Malahit uopće nije transparentan, prekrasna kamena koji posjeduje milostiv svilenkast sjaj. To je obično riječ u ugodnom zelenom bojom koja može varirati od duboke zelene do svijetlo zelene boje. Malahit je rezultat u dobi od bakra rude, dakle, to je u osnovi karbonat sadrži opterećenja bakra u. Obično se našao s azurite koji je također dobro poznat tip na bazi bakra metafizičkih kamena. Obje kamenje su vrlo slične s obzirom na njihov metafizički svojstva i također imaju zajedničke azurite svojstva malahit ozdravljenja.
Malahit Povijest
U davna vremena, je kamen jedan od glavnih gemstones i bio je korišten u headdresses od faraona. Malahit također bio korišten kao lice ukras većina egipatske žene. Kamen utemeljena, a zatim primijenjena na kapke i trepavice. Kamen je koncentrična prstena koja podsjećaju na oči kao uzorak na paunovo pero i tako kamena se također naziva kao "paun Stone '. Međutim, to je također vjerovao da je kamen bio posvećen božica Juno čija sveta ptica bila paun, tako da to je bio pozvan kao 'paun Stone'. Sada neka nas premjestiti na neke stvarno zanimljive i korisne ljekovitosti malahit kamena.
Malahit ljekovitim svojstvima
Smatra se da je "ogledalo duše", malahit je iscjeljivanje kamena koji postiže unutarnje emocije osobe. Čisti i stimulira čakre i attunes i um i dušu duhovnim vodstvom. Kameni djela apsorbira bilo koju vrstu od neželjenih ili negativne energije koje želite da biste dobili osloboditi od. Često se nalazi na solarni pleksus područje tijela i djela uklanjanje ili čupanje sve nakupljene negativne sile, osjećaji, prepreke ili fizičke barijere. On identificira, regulira i oslobađa potisnute negativna iskustva ili traume, i pruža emocionalnog liječenja. To poboljšava uma sposobnost obrade informacija i jasno duševnim smetnjama ili problema.
Kamen se često koristi za zaštitu djece od noćne more, zlo oko i drugih štetnih utjecaja. Ako mali komad malahit je priključen na dječji krevet, pomaže beba ima dosta, zvuk spavati bez bilo kakve uznemirujuće snove. Malahit kvalitete liječenja pomoći da promijenite svoj život na bolje, promovirati nove interese, potaknuti vas da se nove izazove, pa čak i ojačati svoj osobni život. Malahit kamena iscjeljenja također koristi po smanjenju oteklina i upala vezanih uz artritis. Također se koristi za liječenje astme, menstrualni grčevi, kretanje bolesti, hipertenziju, vrtoglavica i tumora. Dakle, njegov vibrirajuće energije potiče nad svim imunološki sustav i pomoći u borbi protiv raznih zdravstvenih tegoba.
Nakon samo-ozdravljenja sjednici je više, ne zaboravite očistiti kamen od svih nečistoća i negativne energije je apsorbira. Za svoj čišćenje, mjesto kamena na komad kvarca, a zatim ga držati pod direktnom sunčevom svjetlu. Kameni je najbolji za ljude koji pripadaju planet Jupiter i rođen pod znakove zodijaka kao Ribe, Škorpion Strijelac and. Sjeti malahit prašine je otrovan u prirodi a jedan samo treba ga koristiti u svojim dotjeranim obliku. Također kamene ako ih nosite kao ukras ili nakit bi trebao biti postavljen u bijelom metala poput srebra ili platine, a ne u zlato. Dakle, kada je dao pravilan poštovanje i brigu, kamen će vam uručiti with neograničen svojstva kamenja, liječenje koje nesumnjivo će transformirati vaš život na pozitivan i zdrav način.

No comments:

Post a Comment