Saturday 17 September 2011

Huffing Paint

Tijekom posljednjih nekoliko desetljeća, inhalacijske zlostavljanje je postao jedan od najistaknutijih pitanja od važnosti u društvu. Da rastući broj slučajeva zlostavljanja inhalacijske može se pripisati činjenici da tvari koje se koriste u takvim slučajevima su dostupne u našoj sredini. Za razliku od tvari zlouporabe opojnih droga koje su relativno teško dobiti, široku paletu kemijskih tvari, koje su dostupne u našim domovima, koriste ljudi uključeni u inhalacijske zlostavljanja. While benzina, tekućine za čišćenje, mjesto maknuti i drugih kućanskih predmeta kao što su uvijek bili popularni među tim ljudima, najnoviji sudionik u tom popisu tvari zlostavljanja boje. U stvari, noviji trendovi ukazuju na to da je praksa huffing boja dima je u porastu među adolescentima i mlade. Idete po definiciji, huffing ili njuškanje boje u osnovi praksa udisanjem plinova koji dolaze iz raznih boja proizvoda s namjerom dobivanja 'visoke' ili 'udariti'.
Huffing boja Simptomi, simptomi su huffing boja može biti u rasponu od jednostavnih lakomislenost mnogo više ozbiljne komplikacije. Ovi simptomi su vrlo slični nekim od najčešće nuspojave inhalanata, kao glavobolja, razdražljivost, mučnina, opijanja i sl. U stvari, ta osoba može ponašati kao da mu je stvarno opijen alkoholom. Kada se osoba doživljava tzv "high", njegovu sposobnost da čuju i govore bit će otežano u značajnijoj mjeri. Nedostatak inhibicija će samo značiti osoba bi mjesto da radiš stvari koje on ne bi u normalnim okolnostima. Teži simptomi su povišeni krvni tlak i povećava broj otkucaja srca. Ako je osoba bila uključena u ovu vrstu zlouporabe dugo, naglo povlačenje iz istog čak može dovesti do razdražljivosti i nesanice.
Huffing Paint Effects; Navodna udarac se dobiva nakon huffing pare dolaze iz boja nije ništa, ali kratkotrajne euforije koja se može pripisati kemikalije djeluju na središnji živčani sustav pojedinca. Iako je ovaj svibanj izgledaju prilično bezopasno i lakomislenost povezan s to bi moglo biti zabavno, ova praksa može rezultirati u niz opasnih učinaka na tijelo i um pojedinca. Činjenica da je kemikalija u boju proizvoda izravno djelovati na središnji živčani sustav se podrazumijeva da to može uzrokovati teška oštećenja mozga. Osim u mozak, čak i bubrega, pluća i srce su ranjive na opasnosti kemikalija u boje. Što se tiče problema sa mozga su u pitanju, oni počinju sa relativno maloljetnik ispostavljati poput gubitka pamćenja i poteškoća u koncentraciji. Tijekom razdoblja vremena, ovi problemi imaju tendenciju da se pogoršati, a rezultat u mnogo težim komplikacijama. Oštećenje nekih od najpoznatijih vitalne dijelove tijela, uključujući i mozak i bubrezi mogu čak dovesti do smrti pojedinca. Iako ova pojava je vrlo rijetka, šanse za iznenadne njuškanje smrti (SSD) ne mogu biti potpuno zanemaren. Još jedna usko povezane aspekt inhalacijske zlostavljanja huffing razrjeđivač boje, posljedice koje su vrlo slične učinke kemikalija u boje.
Zabluda da je praksa huffing boja je manje opasna od prakse korištenja droge kao što su marihuana i opijum je pridonio svoje rastuće popularnosti među određenim krugovima. Uglavnom, mora se razumjeti da kada se radi na bilo kakve substance abuse, ovisnost je neizbježan, a kad osoba koja je ovisnik, on ne smeta posegnuti za neetički znači da ispuni svoju želju. Čak i činjenica da se prakse, kao što su boje ili huffing huffing benzina svakako imati za posljedicu negativne učinke na njima, ih ne spriječe da to radiš. To se, rekao je, vrlo je važno pratiti svoju djecu, i držati ček za bilo kakve znakove ili simptome takve prakse. Važno je da se uzda takve prakse u samom početku, umjesto da čeka za stvari izaći iz ruke.

No comments:

Post a Comment