Thursday 15 September 2011

Scene šminka Ideje

Scena šminka, frizura scena, scena odjeća, to je sve što čuju u svijetu mode danas! Scena djevojke ne stavljajte vrlo tamna šminka kao goth djevojke niti imaju razrađen makeup stilove kao što su emo cure. Oni imaju svoj jedinstveni stil, što je prilično šareni i što je najvažnije, lako imitirati! Debeli oka šminka i frizura su divlje potrebno za izgled scene djevojka. Možete postići kosu sceni čitajući ovaj članak na sceni kose. Za scenu šminka ideje za plave oči, smeđe oči i ostatak oka boje, pomaknite se prema dolje.
Jedinstveni Scena šminka Ideje
Kao što je navedeno ranije, scena šminka je vrlo lako staviti na, sve što je potrebno je malo prakse i neke svijetle nijanse šminke. Prije početka šminka, okupiti sve stvari koje će trebati za to. Ove stvari su, crna olovka za oči, svijetle nijanse sjenilo, maskara, lažne trepavice, jatak, prozirna usana gloss, i trepavica vikler. Zapamtite, na sceni šminka je fokus na očima, ostatak šminka je uglavnom svjetlo. Pa sada da znate sve oko scene šminka, omogućuje naučiti da ga primjenjuju!
Korak # 1: Baš kao i bilo koje druge šminke, početi s osnivanja. Nanesite tanki sloj temelja slijedi jatak. Nanesite korektor ispod očiju i svugdje drugdje gdje postoji unakaziti. Uzmite neke temelje na dlanu, dodajte kap vode na njega i zatim ga primijeniti na svoju kapke. To će raditi kao udžbenik, pomažući vaše sjenilo ostati dugo. Ne nanositi previše temelja jer će vaš ten na 'bijelo'.
Korak # 2: Izaberite sjenilo svijetle boje poput ružičaste, jarko zelene, crvena, lavanda, fuksija, kositar itd. početi primjenjivati ​​sjenilo uz pomoć kutnih četkom, počevši od liniju trepavica i nastavlja do dna kosti obrve. Nakon prijave, pričekajte nekoliko sekundi, provjerite oštre linije, otarasiti ih, a zatim premjestite na sljedeći oka. Svijetli sjenilo pomoći će naglasiti vašim očima. Pročitajte više na sceni šminka za zelene oči.
Korak # 3: Dodajte još jedan tamno sjenilo nijansu purpurne na gornji i donji kapak, ona se proteže na vanjskom kutu oka. Pobrinite se da su i nijanse su pomiješan lijepo, i nadopunjuju jedni druge.
Korak # 4: Postoje mnoge vrste eyeliners, no koristiti tekući eyeliner kao što širi dobro, ne čini grude i traje duže. Početi primjenjivati ​​eyeliner od unutarnji kut kapka na vanjski kut. Nanesite debeli kaput i stvoriti malu wing poput strukture izvan kapka za dramatičan šminke oko očiju izgleda. Možete primijeniti liner na donji kapak također. Da bi to izgledati drugačije, primjenjuju eyeliner samo do polovice donjeg kapka. Čak možete kreirati šminka efekt oka mačka primjenom debela sloja eyeliner malo izvan oka.
Korak # 5. Završi oka šminka primjenom dva sloja maskare na trepavice. No prije toga, primjenjuju false eyelashes te ih rotor. Curling trepavice čini oči izgledaju širom otvorena, i dajući im veći izgled.
Korak # 6: Nijansa ili jednostavno boji obrva with which kreon za par nijansi tamniji od vaše kose boja. Obrve sa savršenim luk i dodati u ljepoti prizora šminka.
Korak # 7: posljednji korak je primijeniti malo bronzer ili rumenilo na obrazima. Nanesite prozirni akt ili usana gloss, izbjegavajte korištenje tamnu nijansu. Zapamtite, na scenu šminka je fokus na očima, ostatak lica ima blijedo pogledati. Završetkom ovog koraka, ti si ispunjavanja sa svojim scene šminka. Pročitajte više na šminku cool ideja.
To su neke jednostavne scene šminka ideje za vas. Kao što morate imati primijetio, primjenjujući šminka scena je prilično jednostavan, sve što morate učiniti je praksa. Tako je s ove jednostavne savjete, možete dobiti spremni vijoriti your cool scene izgledaju!

No comments:

Post a Comment