Sunday 11 September 2011

Clover Tattoo Designs

Djetelina tetovaže popularno poznat kao 'Shamrock' tetovaža. Clover tetovaža dizajne su jedan od najpopularnijih tetovaža dizajne iz Irske. Često puta to je također nazivaju 'sretan djetelina'. Clover je vidio kao simbol, koja se zalaže za sreću Irske. Clover tetovaža dizajne napraviti za savršeni je simbol jedinstvene i ljubljeni kulturnog identiteta.
Clover Tattoo značenja
Djetelina su uzgojene u drevnoj Irskoj su Druidi. Ova biljka je dragocjen, kao što je podsjeća na Celtic trostrukog spiralnog slike. With vremenom, također je usvojen u kršćanstvo kao dobro, jer je rekao da je Sveti Patrick, izrađeni korištenje djeteline da objasni Sveto Trojstvo, gdje je tri predstave od jednog Boga. Je zbog toga uvjerenje, da djetelina također su postali religiozni simbol.
Na početnom dana, to je u tri lista djetelina, koji je bio cijenjen i važan. Međutim, druidi i Kelta ubrzo shvatio, kako rijetko s četiri lista djeteline jest i to je bio smatran za zaštitu šarm protiv neprijateljskih duhova. Ovo vjerovanje je prenositi i četiri lista djetelina smatraju sreće i ona također ima produžen na tetovaža dizajne kao dobro.
Clover Tattoo Designs
Najpopularniji djetelina tetovaže za djevojke i dečki su 'cartoonish', svijetle, bold zelene djeteline. Iako, ovaj dizajn je privlačan za neke ljude, on svibanj neće biti privlačan za široke mase. Postoji mnogo različitih dizajna djetelina tetovaže. Najpopularnije su Celtic tetovaža dizajne djeteline i plemenskih tetovaža dizajne djeteline. The Celtic tetovaže djeteline popunjavaju se s klasičnim trostrukog spiralnog ili Celtic knotwork. Druga alternativa za dizajn djetelina u keltskoj tetovaža dizajne je da se formira središte keltskog križa s djetelina dizajn ili bilo kojeg drugog dizajna također se mogu koristiti da ga popuniti u. Možete izabrati da biste dobili tetovaža dizajne djetelina od boju niz čvrste zelene i očito sportske složenije sjenčanje i tekstura s raznim ukrasima, kao što je irska zastava, krunica ili čak bijela golubica. Pročitajte više o; keltskog Tattoo Designs; Keltski križ Tetovaže; Celtic Love čvor Tattoo Designs, Celtic čvora, što znači; Različiti plemenskih tetovaža dizajne može se kombinirati s nacrtima djeteline, kao i tetovaža. Međutim, ako vole šarene tetovaže, tada to ne može biti odgovarajući tetovaža dizajn za vas. Cvjetna tetovaže se također može vidjeti okružuju četiri lista djeteline tetovaže. Ona dodaje malo boje i različite dinamike tetovaža dizajn. Druga alternativa je značajka traka ili tkanice koje okružuju djeteline i daju djeteline tetovaža različite raskoš i učiniti ih regal u izgledu. Budući da djetelina tetovaže simboliziraju sreću, riječ "sreća" također mogu biti uklesan iznad ili ispod djeteline korištenjem različitih stilova i skripte.
Ako ste ponosni na svoju baštinu, no ne bismo željeli da ga vijoriti, ne morate brinuti. Djetelina tetovaža dizajne su suptilna, ali prepoznatljivi. Budući da su obično male veličine, oni su svestrani i jednostavan za nošenje. Oni mogu biti izrađene na gotovo bilo koji dio tijela. Primijetit ćete da se djetelina tetovaže se na gležanj (kao najpopularniji je mjesto za Shamrock tetovaža), ramena, donjeg dijela leđa, ručni ili i na stopala.
Za više informacija, čitati; keltski Tetovaže za Men; Celtic Tetovaže za ženama; Kada odlučite sami dobiti jedan od brojnih djeteline tetovaža dizajne svibanj želite zapamtiti jednu stvar, koji normalno jedan list od četiri lišća jedan deteline je kraći , nego ostale tri. Inkorporirajući mali detalj u vašem djetelina tetovaže posudit će ga više izvorne dodir.

No comments:

Post a Comment