Thursday 29 September 2011

Philodendron Care

Philodendron je rod cvjetnica, koje su porijeklom iz regije tropske Amerike i Zapadne Indije. Postoji oko od 400-700 vrsta philodendron biljaka, koji su članovi obitelji biljka, Araceae ili Arum obitelji. Zapravo, philodendron je drugi najveći član Arum obitelji. Riječ, philodendron stvarno je izvedeno iz dvije grčke riječi "filozofski", što znači ljubiti i 'dendron', što znači drvo.
Biljaka philodendron obitelj uglavnom rasti u tropskim šumama, močvarama, kao iu rijeke. Postoje u osnovi dvije vrste philodendrons, penjanje raznolikost i ne penjača, od kojih su penjači su vrlo popularne kao kućne biljke. Non penjač biljaka su najčešće koristi za vanjsku vrtova i za uređenje svrhe, kao i oni mogu postići ogroman veličinu. Briga za biljke philodendron nije jako teško. Ovdje je kratak razgovor o philodendron biljaka i philodendron skrb upute.
Philodendron: Plant Opis
Philodendrons se uglavnom uzgaja kao ukrasni postrojenja za njihova dojmljiva lišće. Među philodendrons narasla kao biljke, više od uobičajene raznolikost je u obliku srca philodendron. Kao što ime sugerira, lišće ove biljke u obliku srca i ove su sjajne i duboke zelene boje. S druge strane, ostavlja vrsta, philodendron Brasil su šarolik. Oblik i boja philodendron biljaka može, dakle, razlikuje puno. Ali općenito, ostavlja srce su oblika, izduženog oblik ili ovate, duboke lobed, duge i uske i perastim. Nekoliko vrsta također su promatrane u posjed strelica u obliku listova. Nekih vrsta može proizvesti crvene ili bakrene crvene boje lišća, što zauzvrat zeleno na sazrijevanja.
Štoviše, različite vrste lišća, poznat kao juvenilni i adultni lišće može se naći u istoj philodendron biljka, koja je vrlo zanimljiva kvalitete ove biljke. Odraslih Listovi su najčešće puno veće od maloljetnika lišća i također se razlikuju u obliku, koji se, u stvari stvorili puno taksonomskih problema u prošlosti, kao što su, klasifikacija maloljetnika i odrasle biljke kao dvije različite vrste. Mnoge vrste poput stabala philodendron i Splitu lista philodendron proizvoditi cvjetovi, kada su zrele. Cvjetovi od ovih biljaka nalikuju Calla ljiljane u obliku. Cvjetovi mogu biti bijele ili zelenkasto crvenkaste boje.
Kako da se brine za Philodendron
Za pravilnu njegu philodendron, važno je da imaju osnovno znanje o uvjetima rasta biljke zahtijevaju da ovi. Philodendrons su češće naći u šumama i prašumama, kao i obalama rijeka i močvara. Dakle, u njihovom prirodnom staništu, one rastu u djelomično osjenčana područja i vlažne, ali ne mokra tla. Iz tog razloga, philodendrons napredovati u svijetlo, a neizravni ili difuznog sunčevog svjetla. Oni također mogu tolerirati low light uvjetima, iako to može utjecati veličine njihovih listova. Ali ipak, u odnosu na mnoge druge biljke, philodendrons zahtijevaju manje svjetla i stoga, lakše rasti zatvoreni. Ako ih primiti jak izravnom suncu, tada lišće će gorjeti na kraju. Idealna temperatura za uzgoj ove biljke se, 60 do 72 stupnjeva celzijusa. Saznajte više o zatvoreni u vrtu.
Philodendrons radije dobro dreniranom i bogata tla. Dakle, oni mogu biti posađeno u visokoj kvaliteti potting tla. Idealno potting mix Ova biljka može se izvršiti miješanje jednake količine treseta mahovine, pijeska i ilovače, a mala količina ugljena komada. Ako ćete rasti philodendrons u loncima, zatim odabrati lonac da je malo veći od korijena loptu postrojenja. Ako je potrebno, repotting se može učiniti, kada se korijen raste do zaokrenuti dnu lonca. Repotting se može obaviti jednom u godini tijekom kasne zime i ranog proljeća, tj. prije vegetacije. Mjesto neke udjele u posude za pružanje podrške tvornice, ako je penjanje niz philodendron. Znati više o tlo znanosti.
Philodendrons zahtijevati vlažno tlo, da bi se uspješno i redovno zalijevanje je vrlo važno za uzgoj zdrave biljke. Međutim, tijekom zalijevanje može dovesti do yellowing od lišća. Dakle, budite sigurni da vode philodendrons samo kada je gornji sloj tla je suha. Ali nemojte čekati cijeli tlo na suho. Općenito, zalijevanje jednom tjedno dovoljno je za philodendron njegu. Što se tiče vlage tiče, philodendrons rasti u vlaznoj okolini u njihovom prirodnom staništu. Dakle, Magli u redovitim razmacima može osigurati bolje zdravlje bilja. Philodendrons ne zahtijevaju mnogo hranjenja. Međutim, možete koristiti bilo sve gnojivo svrhu ako je potrebno. Ali, to je bolje razrijediti prije primjene gnojiva.
Dakle, ovo je kratak prikaz philodendron skrbi. If uzgaja pravilno, philodendrons može biti odličan dodatak za dom i ured dekor. Penjanje sorte philodendrons može izgledati posebno iznenađujuće u visećim košarama. No, ove biljke su otrovni. Philodendrons sadrže kristale kalcijevog oksalata, kojima žvakanje biljke dijelove može proizvesti osjećaj pečenja u ustima, i uzrokuju oticanje jezika, usta i jednjak. Philodendrons biljke su također otrovni to kućni ljubimci, i tako, bolje je da ih držati daleko od ove biljke.

No comments:

Post a Comment