Tuesday 6 September 2011

Humidistat - How it works

Zime su najviše dreaded od svih godišnjih doba. Ne samo da morate nositi gnjev hladnih vjetrova, ali također imate u borbi protiv ekstremne suhoće u zraku. Manje količina vodene pare u zraku čini neugodan ostati čak iu toplim interijera vašeg doma ili ureda. Dobro rješenje za ovaj problem bi se instalirati ovlaživač dodati potrebnu količinu vodene pare u zraku. Međutim, potrebno je kontrolu količina vodene pare dodate u zrak. Ovo je mjesto gdje humidistat dolazi u igru. Ovaj mali uređaj omogućava kontrolu količine vlage za održavanje željene ili relativne vlažnosti. Neka nas razumjeti u detalje o humidistat, kako to radi, njegove postavke, itd. Više o prednostima ovlaživač.
Humidistat - How it works
Da biste odgovorili na pitanje "kako se humidistat posao", morat ćete razumjeti rad različitih komponenti koje su uključene u humidistat. Humidistat se sastoji od niza metalnih provodnika od osjetljivih elemenata. These metalnih vodiča su sposobni za očitavanje čak i najmanji varijacije u vlažnosti u sobi. Tih vodi su spojeni na relej pojačalo. Vlažnost varijacije uzrokovati otpornost na protok kroz metalne vodiče. Ovaj otpor onda se mjeri s relej pojačalo. Više o vrstama ovlaživačima.
A humidistat ili radi kao samostalni uređaj za kontrolu Ovlaživači ili se često koristi u suradnji s centralnog grijanja ili klima sustava. U tom slučaju, humidistat radi u sprezi sa termostatom. The humidistat kontrole ON / OFF ciklus klima uređaj za očitavanje vlage u zraku. Vi svibanj pronaći humidistat kontrola se nalazi pokraj termostat na glavnom katu ili ste svibanj naći odvojeno u kanal.
Iako, ovlaživač zraka dodaje vodena para u vaš dom, to nije poželjno imati veliku količinu vlage zraka unutar vašeg doma. This vlažan zrak je preuzet iz humidistat s ventilatorom ili otvore. Željenu količinu vlage uvijek se može održavati podešavanjem humidistat prema vanjskim klimatskim uvjetima.
Humidistat Podešavanje
Humidistat postavka ovisi o sljedećim čimbenicima:, broj i vrstu korisnika unutar kuće. ; Vanjske temperature zraka. ; Vrsta izolacije u kući. ; Pare barijere. ; Efikasnost vremena stripping. , Tip prozora i vrata (uključujući okvire i džemovi). , Da li se oluja prozori i vrata instaliran ili ne. , Kao što možete vidjeti, postoji toliko mnogo varijabli uključenih, stoga je vrlo teško je predvidjeti idealne humidistat okruženju, što će funkciju za svako domaćinstvo.
Humidistat treba postaviti na 65%, ako je vanjska temperatura iznad 20 ° F. Ako imate termostat i humidistat rade zajedno, onda možda želite postaviti temperatura vašeg termostata kao dobro. When termostata i humidistat djeluju zajedno, termostat kontrolira rad klima by očitavanje topline u sobi, dok humidistat kontrole je prema razini vlažnosti u sobi. Dakle, ako je više vlage u zraku od topline, rad klima uređaj će biti pokrenut od strane ovlaživač zraka. U normalnim temperaturama, trebali postaviti humidistat na 75%, a termostat na 80 º F. Napravite potrebne promjene procjenu klimatskih uvjeta u svoj specifičan geografski položaj. Nemojte ga postaviti na nižu razinu, kako bi to moglo dovesti do previše suhoće, a ako podesite prevelik broj može uzrokovati zatvoreni oborina.
To je sve o humidistat, kako se to radi, njegove postavke itd. Humidistat postavka je od primarne važnosti za iskustvo maksimalnu udobnost tijekom bilo koje sezone.

No comments:

Post a Comment