Thursday 29 September 2011

Ljetni odmor Ideje za obitelji

Početak iz monotoni rutinu života i potrošnje ljetovanje s obitelji što su mnogi od nas žude za. Ljetni odmor ideje za obitelj u nastavku treba dokazati da bude korisno u planiranju za različite aktivnosti. Postoji puno stvari koje treba učiniti u ljetovanja i one dolje opisano, samo su neke od ogroman popis.
Ljeto mjesto za odmor obiteljima, postoje mnoge ljetni odmor odredišta da se može posjetiti u SAD-u, kao i diljem svijeta. Ljetni odmor za obitelji, destinacija i specijaliteti od tih mjesta nalaze se u članku, ljetni odmor spotova.
Vodeni parkovi, to je jedna od ideje ljetnih odmora za obitelji, uglavnom izabran za potpuno zabavno izlet. Informacije o vrhu vode parkovi (zatvoreni) je dano u nastavku. ; Zehnder's Splash selo: Ona se nalazi u Frankenmuth, Michigan. Osim vodenog parka, ostali sadržaji kao što su 'Zehnder's Restaurant', 'The Fortress Golf Club "i mnogih maloprodajnih objekata su dostupni. Vodeni park domaćini slajd cijevi, koje se od četiri kata, visok, tople kupke za opuštanje su također dostupni. , Caribbean Uvala Water Park: Smješten u Indianapolisu, na Karibima Uvala vodeni park ima različite mogućnosti, uključujući cijevi slajdova, slajdovi tijelo, pa čak i slobodno vrijeme rijeke. ; Velika Wolf Lodge: Ova voda park nalazi na 10 različitim mjestima u Kanadi i SAD zajedno. Obitelj-prijateljski 'Veliki Wolf Lodge' voda parkovi su ogromne u njihovoj veličini s mnogo pogodnosti. Apartmani dolaze s kat-kreveta za djecu, kamina i ostalih sadržaja koji pomažu u stvaranju jednostavan i ugodan ambijent. ; Povijesni Sites; Posjet povijesnih mjesta je jedan od velikih ljetovanja ideje za obiteljima. Deca znati puno tako da posjetite takva mjesta. Ovi izleti su obrazovne, kao i zabavno. Stari dvorci, utvrde, muzeji i mnoge takvim mjestima od povijesne važnosti simboliziraju i sačuvati slavne prošlosti određene regije.
Park Dan; Čini malo čudno, ali trošenje cjelodnevni obilaska svih parkovima u susjedstvu treba zanimljiva ideja razmotriti. Vrijeme provedeno u blizini drveće i cvijeće je uvijek zadovoljavajući i ispunjenja. Iako je sasvim jednostavna ideja, posjete parkovima može biti zaista ugodan i jedan od najboljih ljetnih aktivnosti za djecu.
Biciklizam, a bicikli su dosta zapostavljena u odnosu na vozila / prijevoznih sredstava koje koristimo u svakodnevnom životu. Idete na kratke biciklizam izlete provesti cijeli dan u obližnjem lokalitetu (naravno, to bi trebalo biti mirni, zeleni, mirnu, netaknute, itd.) je jedan od najboljih ideja tijekom ljetnih praznika i za obitelji.
Iznajmljivanje rvs; rekreativni vozila (rvs) su dobri za izlet putovanja i učiniti noćenja i kamp puno više udoban. Se može izvršiti najviše RV putovanje posjetom nacionalni parkovi sa sadržajima za obitelji članova. Neki od popularnih destinacija uključuju Yosemite Nacionalni park Grand Canyon, Velika Smokey Mountains Nacionalni park i Wyoming. Korištenje RV za ljetni odmor putovanja je, dakle, vrijedi najam plaćeni za njih. Prednost korištenja RV je da ta vozila daju nam osjećaj doma daleko od kuće. Parkiranjem rvs i ide za planinarenje, trekking, biciklizam, itd. postaje mnogo lakše i udoban.
Ljetni odmor ideje za obitelji predstavljen u članku nisu sasvim out-of-the-box i vrlo različite. Ključ stvar doživjeti više od fretting over planiranja proces hectic i zauzet odmore rasporedi. Uostalom, odmori su značilo da se osvježavajuće i ugodno. To nije Uvijek potrebno potrošiti velike svote novca i učiniti velike aranžmane za super ljetni odmor. Pametna stvar bi bila da bi najveći dio resursa i planirati kompaktan i hrskav odmor. I da nakon ljeta savjete sigurnost trebali bi vaš izlaske sigurno i sigurno.

No comments:

Post a Comment