Wednesday 21 September 2011

Uklanjanje Moss

Moss na krovovima je čest prizor. Ne samo krov i travnjaka i betona su pogođene sa mahovinom. Moss zaraze pojavljuje u područjima gdje sunce ne može lako dosegnuti ili sjenovitim područjima. To je razlog zašto često se vidi u kišnoj sezoni, jer sunčeva svjetlost je prilično sumorna tada. Osim bruto izgled, treba da biste dobili osloboditi od mahovine, jer to može oštetiti život od šindre i napraviti staze i driveways vrlo sklizak. Postoje različite načine uklanjanje mahovine, ovisno o tome što se pogođeni s mahovinom. Sljedeće su mahovina metode za uklanjanje triju najčešćih stvari.
Moss Uklanjanje iz betona
Možete ukloniti mahovinu od betona s bilo kojom od sljedećih alata, vrt prskalica, voda, bjelilo, soda za pečenje, amonijum sulfat i sodium pentachlorophenate. Kipuće vode je najlakši način da biste dobili osloboditi od mahovine, pogotovo ukoliko se u blizini rast biljaka. Sve što trebate učiniti je uliti kipuće vode preko mahovine i onda pročišćavati off sa četkom. Ako kipuće vode ne uspije, pokušajte amonijev sulfat. To se može naći u vrt supply trgovine. Nositi zaštitna oprema poput zaštitne naočale i rukavice, a zatim dodati natrijevog sulfata na vrt sprej i sprej na zahvaćena područja. Utrljajte od krhotine sa tvrdom četkom.
Jednog dijela natrijevog pentachlorophenate treba miješati do 8 dijelova vode ako je da se koristi za uklanjanje mahovine. Ulijte vode na cijelom mahovina pokrivena područja, mahovina će izumrijeti u roku od sedam dane. Međutim, ako je kiša u roku od jedan dan nakon zahtjeva, opet ponovite isti postupak. Bleach se također može koristiti za istu svrhu, prskanjem mješavinu od pola bjelilo i pol vode na mahovinom pokrivene beton području. Bleach je rekao da se najučinkovitije može spriječiti rast mahovina više od godinu dana. Posljednje ali ne i najmanje, soda za pečenje je također vrlo koristan, a najmanje fuzzy. Jednostavno posuti soda za pečenje na zahvaćena područja, ostavite 24 sata, a zatim sweep off. Također možete pročitati na plijesni uklanjanje.
Moss Uklanjanje iz Travnjaci
Uklanjanje mahovine iz trave je najlakši. Za uklanjanje mahovine sa travnjaka, te htijenje trebate kupiti komercijalne mahovina ubojica; kupiti kemijske mahovine koja sadrži željezni amonijev sulfat. Poprskajte mahovina ubojica na dvorištu uz pomoć kemijskih prskalica se koristi za uređenje okoliša. Nakon nekoliko sati ili dana, od vas će vidjeti mahovinu pretvoriti crne boje, kad se to dogodi, to otarasiti sa željeznim grabljama. Ne zaboravite tlima goli mjesta kao da je lijevo gola, mahovina opet će rasti. Pročitajte više o plijesni i plijesni uklanjanje.
Moss Uklanjanje iz Krovovi
Prvo, počnite četkanje krov s najviše razine, uz pomoć tvrd-bristled metla. To će riješiti krhotine, a neki razredi pojedinih mahovine ili plijesni. Ne ikada početi od dna krova kao što to može oštetiti ili slomiti pečat šindre, početi iz najviši šindra. Četka cijeli krov na taj način i zatim dodati 12 oz. kisika klor 2 galona vode. Neka bjelilo otopiti u potpunosti. Prelijte rješenje u dva galon pumpa prskalice. Pljusak ovog rješenja na krov, počevši od vrha opet, sprej rješenje sve dok šindre temeljito su pokriveni. Neka stoje oko 35-40 minuta, a zatim pročišćavati off mahovine i rješenja s tvrd-bristled metla. Isprati preostale mahovina crijevom za vodu. After krova potpuno se suši, vidjeti ako ima bilo kakve mrlje lijevo, ako postoji mnogo, morat ćete ponovite postupak. Također možete pročitati na crne kalup.
To je sve o Moss uklanjanje. Kao što vam je potrebno su primijetili, uzimajući osloboditi od mahovine nije uopće teško, niti će ga konzumirati hrpe vremena ili novca. Zato sljedeći put vidite zelene mrlje na dan ili u blizini svoje kuće ne morate brinuti!

No comments:

Post a Comment