Sunday 18 September 2011

Vožnja ruku signale

Koliko puta ste naići na vozača, čiji je signal vrlo teško dešifrirati? Teško je razumjeti, da li upravljački program će se zaustaviti vozilo, ili će se pretvoriti bilo strane ili postoji neki drugi problem? Više nego često ne vožnje ruke signali su vrlo zbunjujući. Ga je važno da shvatite, da je vožnja ruku signali su iste za auto vozači, biciklisti ili motoristi. Pitate, zašto je to ruka signali su toliko važni za vrijeme vožnje? To je zbog toga što ne mogu komunicirati verbalno s ostalim vozače, vožnja vlastitim vozilima. Stoga, postalo je važno imati leksikon komunikacije, koja koristi ručne signale kako prenijeti specifična značenja ruku signale.
Iako ne postoji formalni znakovnog jezika, vozačka ruku signali čine jedan od najvećih skupova gestama, stoga postali su važan dio obrazovanja vozača. Točno je da ručno signali razlikuju od jedne zemlje u drugu, postoje neke signale koje su univerzalno prihvatljivi i postoje neke koje su prihvatljive unutar određenog područja. Sada ćemo vidjeti što se vožnje ruku signale.
Vožnja ruku signale objasnio
Prijelomni ruku signale su najosnovnijih vožnje ruku signale. Ovi signali se koriste, kada se vozite automobilom ili ako kamion je slomljena uključite svjetla. Oni su također korišteni da ukazuje, da se okreće, dok su na biciklu, koja nema skrenite signale za početak sa. U zemljama u kojima desne strane pogon, uključujući Ameriku, lijeva ruka koristi za označavanje, kao vozač je na lijevoj strani vozila, zbog čega je vozač je u mogućnosti da stavi svoju ruku kroz prozor i to je također vidljiv je vozač, koji je nakon vašeg vozila. Vi svibanj želite čitati na obrambeni vožnje.
Kada je vozač se želi skrenuti lijevo, on stavlja svoju lijevu ruku kroz prozor ravno i okomito na lijevoj strani. A ako vozač se želi skrenuti u desno, on stavlja svoju lijevu ruku kroz prozor tvore pravi kut sa podlaktice i ruku okomito prema gore lijevo. Ukoliko ste korištenjem Vašeg ciklusa, a zatim možete koristiti desnu ruku i stavi ga ravno van i vodoravno u desno. Vidjeli smo signale koje ćemo koristiti ako smo okreće, ali ono što radimo kada želimo zaustaviti? Ako proširiti ruku s podlakticom ukazao ravno dolje sa lakat stvaranje devedeset stupnjeva, to znači da ćete prestati. To je jedan od često koriste vožnje ruku signale u Kaliforniji. Kliknite za čitanje na vožnju školama.
To su bili osnovni vožnje ruku signale. Tu su i druge signale, koje je vozač možda želite komunicirati s drugim vozačima kao dio sigurnosti u vožnji. Ako želite pokazuju, da je prepreka na putu, tada ćete morati istaknuti na prozor, a zatim dolje prema cesti s pokazivača prstom u potpunosti produžen. Uz ovaj drugi vozači bi znati, da postoji prepreka i on može smanjiti njegovu brzinu vožnje. Ako vozač ima dlan lijeve ruke, okrenuti prema dolje te gura prema dolje polako, to znači da nadolazeći vozač, treba smanjiti svoju brzinu vožnje. S druge strane, ako je dlan lijeve ruke je otvoren i lica direktno prema nadolazeća vozaču, to je pokazatelj za vozača da se zaustavi. Ukoliko želite ukazati na vozača da bi se povući više, onda ćete imati premjestiti svoje ruke od strane na stranu sa dlan okrenut prema strani. Vi svibanj ištanje to čitanje na vozački ispit savjete.
Pročitajte više o; Vozač Obrazovanje Online, vozačku dozvolu Test Savjeti, postoje neke druge vožnje ruku signale kao dobro, međutim, oni prije svega se koriste za prikaz razočaranje ili bijes na drugi vozač. Većina osnovnih ruku signale su isti u većini zemalja. Razlika je da li je zemlja koristi desna ruka pogon ili lijevoj ruci pogon. U isto vrijeme, postoje određene signali koji su također vrlo specifične kulture. Da biste dobili točan ruku signale, bolje je pogledati Priručnik za određene pokrajine sama.

No comments:

Post a Comment