Sunday 4 September 2011

Strana odjeća

Jednom smo dobili pozivnicu za stranka, prvo pitanje koji dolazi da većina nas je, 'što ja odlazim nositi za stranku?' Iako dao priliku, većina nas bi ljubavi nositi naše udobne traperice i jednostavna t-shirt za party, ovo nije prikladno i treba izbjegavati potpuno. One moraju shvatiti da svaka stranka ima određene etiketa kada je u pitanju dress code i treba biti slijeđen religiozno. Zapravo, način na koji bi trebao haljinu za zabavu će ovisiti o vrsti stranke koju pohađaju. Drugim riječima, odgovarajuće stranka odjeće za formalnu party će biti drugačiji od ruhu nekog koktel ili povremeni party. Dakle, važno je znati što treba nositi na zabavu prema vrsti stranačke jedna će prisustvovati. Dakle, ako morate prisustvuju party ovaj vikend i nemaju nit misli da kakav haljina trebate nositi, ovdje su neke party ruhu ideje da imate znati o.
Strana odjeća za muškarce
Kada se radi o stranci odjeće, muškarci nemaju previše mogućnosti koje također olakšava njih odabrati savršenu odjeću za događaj. U slučaju formalnih stranka koja je obično također poznat kao crnu kravatu događaj, muškarci su dužan nositi smoking. Danas, postoji trend hosting bijele formalna ili ultra formalne stranaka, gdje muškarci očekuje nositi bijelu košulju i crne hlače kompletan s bijelim kravatu, prsluk i crna koktel jaknu. Drugi oblik strana koja uveden posljednjih godina je crnu kravatu opcionalno događaj. Takva vrsta stranaka, ne čine ga prisile na muškarce da nosi smoking. Međutim, to ne znači da oni mogu nositi sve da se osjećaju kao. Umjesto, oni imaju nositi tamno odijelo uz kravate kao te prsluk za stranku. Kada je riječ neformalnim party ruho, haljina code pravila su raskliman malo, međutim, neformalna još uvijek nije casual. U slučaju neformalne stranke, muškarci opet očekuje nositi tamno odijelo. S druge pak strane, za povremeni party, dobro opremljen hlače s zakopčane down shirt će služiti kao savršeni ruhu.
Vi svibanj želite pročitati više na:; crna kravata afera, Svečana odjeća za muškarce, Semi Svečana odjeća za muškarce, stranka odjeće za žene
Žene su rekao biti više zbunjeni kada je riječ odabiru haljina da imaju nositi za stranke. Baš kao i ljudi, kada tražite party odjeće, važno je imati na umu vrstu stranke jedan je pohađaju. Za formalni događaj, žene se očekuje da nose duge haljine ili svibanj biti svečan večer razdvaja. Osim vrstu haljina, boju kao i uzorak haljina također treba smatrati. Na primjer, prilikom odabira dugo haljina za formalnu stranku, pobrinite se da to nije nešto što je volanima ili izražajnih uzoraka. Štoviše, prema formalnom party bontonu, žene treba izbjegavati nošenje haljinama koje previše su otkriva. Ovu haljinu kôd također treba održavati dok pohađaju ultra modernim ili bijelo tie stranke.
Ako tražite za crnu kravatu opcionalno ruhu, imate mogućnost nošenja bilo dugu haljina, svečan večer odvaja ili svibanj biti čak koktel haljinu. S druge pak strane, kada je riječ o neformalnom stranke, žene mogu odlučiti da nose koktel ili prilično koljeno duljine haljinu. Boja haljine je također važno kad je riječ o stranci ruhu. Iako crna je jedna od najpopularnijih boja za stranke nositi, treba nositi crne samo za večernjim zabavama, a ne stranke koje se održavaju u jutarnjim ili kasnim popodnevnim satima. Osim toga, također je izuzetno presudno odgovarati haljini s prikladnim priborom i nakit. Više o koktelu ruhu.
Vi svibanj željeli čitati više o:; Cocktail ruho; Polu Formalna Nosite; Polu Formalna prerušiti Kodeksa; činim nadam da ovaj članak na stranačkim ruhu vam je pomogao u određivanju vrsti haljinu koju trebali nositi za stranke. Jedan način utvrđivanja tip stranačkog morate prisustvovati je mimo obličje at poziv stranke. Obično, većina ljudi spomenuti haljinu kôd partije u pozivu. Međutim, ako ne, gledajući stil poziv može vam pomoći u znajući o vrsti stranačkog ste bili pozvani. Nakon što je poznato, slijedite smjernice koje su gore navedeni odabrati savršen stranke ruhu. Iako je važno slijediti dress code te stranke, ne zaboravite napraviti stil izjavu preljev u jedinstven način.

1 comment:

  1. Pozdrav, ja sam iz Sjedinjenih Država, želim podijeliti ovo veliko svjedočanstvo o tome kako mi je dr. Trust pomogao vratiti joj bivšeg ljubavnika. Tijekom potrage za rješenjem došao sam u kontakt s dr. Trustom i kroz njegovu pomoć moj se ljubavnik vratio u roku od 48 sati. Tako sam s ovom hrabrom savjetovati svakoga tko traži način da dobije ljubavnika da se obrati dr. Trust-u na WhatsApp: Ljubavnici se vraćaju jedni drugima i zajedno odlaze u novu godinu zajedno Hvala vam opet Dr. Trust.

    ReplyDelete