Tuesday 13 September 2011

Ljuštiti osjetljivu kožu

Piling kože je korak prema koristan velika potražnja kože. Dok ste exfoliate vaše kože, to vam pomaže dobili osloboditi od mrtvih stanica kože. To će rezultirati u svježe izgleda kože. Dok vi slijedite piling režima, također uklanja ten i tretira boje kože dajući vam čak i koža ton. Često, vaša koža postaje dosadan i neprivlačan, zbog zagađenja, ali jednom kada ga ljuštiti, što možete vidjeti je svježa izgleda kože. Dobro, možda će vas pitate, da li piling osjetljiva koža u redu? Dopustite mi da vam kažem da možete sigurno ljuštiti osjetljivu kožu, sve što trebate imati na umu koristi blagi pritisak i pročišćavati pogodan za vašem tipu kože. Korištenje oštre sastojke za osjetljivu kožu piling definitivno ne preporučuje. Evo više informacija o istom.
Kako to Ljuštiti osjetljivu kožu?
Postoji nekoliko stvari koje morate imati na umu dok se ljuštiti osjetljivu kožu. Prvo, piling pročišćavati treba biti pogodan za vaš tip kože. Možete kupiti jedan od najboljih brandova specijalno formuliran za osjetljivu kožu ili napraviti kod kuće. Domaći scrubs su uvijek sigurno, a posebno za osjetljivu kožu, jer ti sadrži prirodne sastojke koji neće naštetiti vašoj koži. U oba slučaja sastojke koristi za piling piling tijela trebaju biti blage. Zatim, lufa spužva koju koristite za piling kože je važan faktor za razmatranje. Možete koristiti prirodni lufa spužva ili ručnik za tu svrhu. Korištenje najlon lufa treba izbjegavati na osjetljivu kožu. Također, ako se pročišćavati sadrži mnogo više granule ili dovoljno gusta, možete jednostavno utrljajte u kožu ruku. Nakon što ste završili piling kože, oprati da je dio vaše kože s toplom vodom. Slijedite ovaj primjenom tonik. Dalje, morate moisturize vašu kožu s dubokim hranjiva krema kako bi se izbjeglo sušenja kože. Nakon ovog postupka je definitivno najbolji način da se ljuštiti osjetljivu kožu. Pročitajte više o najboljim osjetljivu kožu hidratantnom kremom.
Scrubs for piling osjetljivu kožu
Zobena kaša Pročistite, zobena kaša čini jednim od najboljih scrubs na ljuštiti osjetljive kože. Ovdje je recept isti. Uzmi šalicu terenu i zobene pahuljice ¼ šalice svježeg mlijeka. Mix je ovo dobro i nanesite na kožu. Sada je ostaviti za 5 do 7 min na vašoj koži. Početi ribanje u kružnim pravcima. Bude nježan. Sada pričekajte 10 minuta i isprati mlakom vodom. Pročitajte više na ljuštiti kože kod kuće.
Jagoda Pročistite; Evo jedan od najboljih exfoliator za osjetljivu kožu. Uzmi ½ šalice šećer u zdjelu. Sada uzmite 4 - 5 velikih jagoda i zgnječiti ih. Pomiješajte obje sastojke dobro napraviti učinkovit pročišćavati. Nanesite ovu smjesu na vašoj koži i pričekati 5 minuta. Sada početak pranja. Raditi na svakom dijelu kože. Opet ostavite 10 minuta na vašoj koži, a zatim isprati mlakom vodom. Ovdje je, s užaren, sjajnu kožu.
Sjeme suncokreta piling; Uzmi 1 čaša sitno tlo seeds suncokreta u zdjelu. Sada dodajte ½ šalice teških krema na ovo. Izmiješati dobro i držati dodavanja nekoliko kapi sojinog ulja kao što promiješati smjesu za piling this kože. Sada primjenjuju ovu zalijepiti preko kože. Neka se malo osuši prije nego počnete ribanjem. Početi ribanje u kružnim smjera blagi pritisak. Korištenje prirodnih lufa spužva za ovaj scrub je učinkovitiji. Sada je oprati toplom vodom nakon 5 - 10 minuta da imaju svježe izgleda kože. Pročitajte više na:; Domaće piling za tijelo recept; Ljuštiti Skin Naravno, s navedenim savjete s pravom ljuštiti osjetljivu kožu, možete revitalizirati vašu kožu. Također šikarama domaće će biti od koristi u dajući vam zdrave i blistava koža.

1 comment:

  1. Pozdrav, ja sam iz Sjedinjenih Država, želim podijeliti ovo veliko svjedočanstvo o tome kako mi je dr. Trust pomogao vratiti joj bivšeg ljubavnika. Tijekom potrage za rješenjem došao sam u kontakt s dr. Trustom i kroz njegovu pomoć moj se ljubavnik vratio u roku od 48 sati. Tako sam s ovom hrabrom savjetovati svakoga tko traži način da dobije ljubavnika da se obrati dr. Trust-u na WhatsApp: Ljubavnici se vraćaju jedni drugima i zajedno odlaze u novu godinu zajedno Hvala vam opet Dr. Trust.

    ReplyDelete