Tuesday 20 September 2011

Aquarius i vaga kompatibilnosti

Riječ "kompatibilnost" je drugi naziv odnosa. Čak i danas, ljudi imaju vjeru u znakova zodijaka i horoskope, koji su puno krišom promatrati kao rješenje onih života i druženja. Nakon ovog vjerovanja, ovdje dolaze dva zodiacs. Aquarius i Libra. Aquarius i vaga kompatibilnost je pravi primjer trajne i dugotrajan odnos, mjereno u smislu prijateljstva i ljubavi, oboje.
Osobe rođene između 20 siječanj - 18 veljača ima zodijak znak Vodenjaka i Vagu datum rođenja potpada pod 24 rujna - 23 listopad.
Karakteristične osobine Vodenjaka
U zodijak konstelaciji, drži Aquarius jedanaesti položaj i vlada planeta Uran i Saturn. Je predstavljen kao 'vodonoša'. Aquarians smatraju većina friendliest ljude da biste dobili uz. Ovdje je popis nekih od atributa Vodenjaka. Pročitajte više o Aquarius karakteristike.
Pozitivnih aspekata, Iskren, Odan, prijateljska, humanitarna, živo, Izvorni, Inventivna, intelektualno, Nezavisni, idealistički, racionalno, šarmantan, čulni, nježan, Negativni aspekti, Chaotic, buntovni, samostojeća, tvrdoglav, nepredvidljiv, neuzbudljiv, tvrdoglavost, tvrdoglava; Karakteristična svojstva Libre
"Skale" simbolizira Vaga je sedmi znak u zodijaku zviježđu. To je vlada planet Venera. Librans su pravi primjeri društvena bića i imaju dobre kompatibilnosti s Aquarians. Provjerite svoje karakteristike. Da znam Vaga bolje, kliknite ovdje karakteristike Libre zodijaka.
Pozitivnih aspekata, diplomatskim, romantični, lagodan, šarmantan, Simpatički, perceptivnih, Intuitivno, mila, nježna, Talentirani, prilagodbe, Negativni aspekti, neodlučan, lakovjeran, Self-popustljiv, temperamentan, koketni, promjenljivo, Aquarius i vaga Ljubav kompatibilnosti
Aquarius i Libra kompatibilnost smatra najboljim ljubav utakmice, kada je težio u smislu prijateljstvo ili romansu. Aquarius i vaga dijele određene zajedničke značajke, koje su zdrave za njihovu vezu. Oni su društveni i vole u susret ljudi, te je time prijatelji lako. Intelekt i diplomatski stav, neke su od osobina kod oba zodiacs. Da bi razumjeli Aquarius i vaga odnos u dubinu, pročitajte sljedeće segment na svoje romantične i prijateljske udruge, jasno. Pročitajte više o fizičkim osobinama Libra zodijak Vodenjaka i osobina ličnosti.
Aquarius i vaga Prijateljstvo, Prijateljstvo između Vodenjaka i vaga cvjeta do iskrenja zbog toga sto pojedinci imaju slične izglede za život. Zabava i veselje povezuje dvojac zajedno, jedrenje glatko u oceanu prijateljstva. Aquarius i Libra kompatibilnost postavlja savršen primjer iskrenog prijateljstva. Najviše jedinstveni promatranje je da Aquarius i vaga napraviti najbolji prijatelji. Mislim da će ljubav znati kako dobro Aquarius ženu i vaga čovjek dobiti zajedno jedni s drugima.
Ortakluku vrlo jak, što je Libran zna ravnotežu Vodenjaka. Svjetlo srca stav Librans mješavine dobro s spontane prirode Aquarians. Oba su sloboda ljubavnici i vole jedni druge tvrtke. Problem seeps samo ako je zapovjednički stav Aquarians postaje previše dominira, inače sklad prevladava.
Aquarius i Libra Romantika, jakim emotivnim veza, dijeljenje ljubavi i sreće, dovodi do prefekt utakmicu između Aquarians i Librans. Aquarius brak i vaga je jedan od najbolje odgovara, kako je nedavno analizirana u astrologiji znakovi kompatibilnost. Oba pojedinci žive kompletan život pletene sa zadovoljstvo i predanost. Aquarius i vaga ovaplotiti ljubavi. Oni su pojedinci koji su potpuno zadubljen u svoj odnos. Da znam svog partnera bolje, pročitajte ovdje Aquarius žene i muškarca Vodenjaka.
Tu je divljenje za svaki drugi intelekt i stav. Njihov post brak život je topao, udoban i ugodan. Oni se osjećaju posebno u svake druge tvrtke, kao liberalni i neovisni. Oni mogu međusobno dovoljno razumjeti dobro. Ako Vodenjaka je nepredvidljiv je Libran može vrlo tactfully rukovati situaciji. Aquarians, ponekad ispad s frustracije i ljutnje, koja bi mogla dotaknuti emotivni akordi Librans. Njihov entuzijazam je zarazan, da privlači jedni druge.
Vaga i Vodenjak have očaravajuće kemija i oni imaju zadovoljnih seksualnim životom. Postoji sklad u romantiku, nadilazeći odnos od platonske do seksualne. Tu je dugoročno kombinacija, s ljubavlju, toplinom i strašću ispunjavaju svoje živote. Postoji iskra i energije kada ove dvije su bonded zajedno. Pročitajte više o Vaga čovjeka u ljubavi.
Aquarius i Libra je kompatibilnost čudesno. Tu je čudno magnetsku privlačnost između oba pojedinaca, što dovodi do stabilne udvaranja. Kada se ove dvije zodiacs susret,, ne nađu ljubav,, ali ljubav pronalazi ih., Oni se zaljubljuju,, samo ljubav ........; just opet i opet

No comments:

Post a Comment