Sunday 11 September 2011

Master Spavaća soba Namještaj

Sam vjerojatno svjetlosnih godina daleko od posjedovanje vlastite kuće, zahvaljujući nedostatak pristupačne kućište, ali ja već znam što mojoj spavaćoj sobi će izgledati. Ja znam točno što će biti postavljeni gdje i koje vrste namještaja će transformirati golu sobu u moje svetište. Svaki pojedinac ima svoj vlastiti preferencijama, kada je u pitanju uređenje spavaću sobu, jer je to prostor u kojem će provesti barem pola svog vremena udaljen s posla, a druga rutine svog života. Vaša spavaća soba treba da odražavaju individualne ste i vaš ukus i izbor. Vaš odabir master spavaća soba namještaj vjerojatno definira dekor u sobi.
Wicker namještaj će vjerojatno znači da ćete ukrasiti svoju sobu u Marokanski ili mediteranskom stilu, dok su elegantan namještaj steel pokazuje da ste nagnuti prema minimalistički u svoj smisao za stil. Bez obzira na vaše sklonosti unutarnjeg uređenja, postoje neke komade namještaja koji su sastavni dio bilo master spavaća soba. Ovdje je lowdown na master spavaća soba namještaj koji svoju sobu biti će nepotpuna bez.
Namještaj za spavaće sobe
Master spavaća soba namještaj treba biti izabrani s izuzetnom pažnjom, kao i udobnost i stil oba trebaju biti sastavni značajka namještaja koje ste odabrali. Postoje neke komade namještaja koji su sinonim za spavaće sobe. U ovom članku, mi probati i reći vam različite bitne master spavaća soba namještaj stavke i što imajte na umu pri odabiru namještaja.
Ležaja: Najočitiji stvar na popis ovdje. Spavaća soba bez kreveta je vrsta kao bombonijera bez bombona. Istinski loš primjer, ali onaj koji vozi istinu kuće. Vaš odabir za krevet određuje, kao što je spomenuto ranije, dekor vaše sobe. Odaberite krevet koji je udoban za oboje, vi i vaš partner. Na kraju dana, to je jedan komad namještaja koji treba da bi se najviše osjećate opušteno. To bi trebao biti privlačne i ugodne. Odlučite što je vaš prednost, nizak krevet koji je gotovo kao futon krevet ili visoko u viktorijanskom stilu. Dok queen size krevet je dovoljno velik za master spavaća soba, ja bih osobno savjet da ako imate dovoljno mjesta, odlučiti za jedan king size krevet. To definitivno će vas spasiti od bilo kakve buduće prepirke o prostoru ograničenja. Na rubu kreveta, možete staviti prsima kao ostava za krevet posteljinu. Možete postavljati neke jastuka na njega i pretvoriti ga u zamjenski prostor za sjedenje. Uređenje spavaće sobe je sve o manipulira prostora s osjećajem estetike i stila da bi područje prekrasan izgled.
Strane tablice: Ako se planira trgovina na Ikea poput namještaja Mart, te se opredjeljuju za jedan od onih spavaća soba garniture, onda ćete vjerojatno imati strani tablice uključene u spavaće sobe namještaj paket. Tablica ležaj strana je potrebno, jer trebate nešto postaviti tu knjigu pročitate prije nego što besciljno off spavati, svoj mobitel ako ste u naviku nošenje jednog i postelje svjetiljka. Odlučite se za minimalistički stranu stola, ako su iznimno organizirani ili se odlučiti za onaj koji ima ladice na stvari u svim onim stvarima koje ste nered vaše spavaće sobe s.
Ormari: Sjeti se Carrie Bradshaw hodanje u svom ormaru u Sex and the City film? S dovoljno prostora da ima rezervnih spavaća soba opremljena u nju, walk-in ormar je svaka djevojka san. Ako ste u braku da netko poput famozni Mr. Big, onda i vi ste jedan sretan žene, ali ako ne, onda ćete vjerojatno morati snaći s mnogo tinier ormar i dobro, možda ne prostor za prikaz cipela. Odaberite ormari koje odgovaraju vašem kreveta, barem u materijal koji se koristi da bude, ako ne dizajn. Odlučite se za izgrađen-in ormar, umjesto samostalni ormar ili armoire. Ako imate budžet, a zatim dobiti prilagođeni ormar s prostorom za sve vas i vašeg partnera imetak. Također probati i dobiti cipela vlade pokazati svoje kolekcije obuće.
Dressers: sastavni dio svake spavaće sobe, oblači, ako se udruže s ogledalom je bitno da svaka žena (ili čovjeka) ispraznost. S ladicama za pohranu kozmetika, nakit i druge osobne stvari, oblači je izuzetno važno master spavaća soba komad namještaja koji također omogućava prostor za pohranu. Jedan od master spavaća soba namještaj ideje koje možete koristiti za spremanje prostor je da vaše ogledalo u prilogu oblači. Da li zapamtiti da je vaš spavaća soba namještaj treba koordinirati, osim ako je mish-kaša stil je ono što ste težio za.
Ljubav Seat ili Futon: Ako se nakon master spavaća soba namještaj uređenje, imate prostora u vama sobi, a zatim još jedan komad namještaja koji je savršen za master spavaća soba je ljubav sjedalo ili futon. Dodatak od ljubavi sjedalo ne treba paničariti sobe, ali poboljšati svoj izgled. Stavite sjedalo pod prozor i to će učiniti za savršen čitanje kutu ili prostor da samo priljubiti se sa svojim partnerom na kraju dugog dana. Ako ste se opredjeljuju za futon, onda to može raditi kao pomoćni ležaj za djecu, kada su gosti iz izvan grada. Futon je jedan od najboljih prostor za spremanje stvari koje treba imati u stanu ili bungalov.
To je samo mali popis master spavaća soba namještaja. Osim ovih, trebali accessorize svoju sobu s vlastitim bojama master spavaća soba. Boje se koriste u sobi određuje raspoloženje osobe koje žive u njemu. A sivilo sobu će učiniti ništa da molim vas na kraju dana, ali vedro obojena soba će svakako olakšati vaše duhove. Tvoj Učitelj spavaća soba raspored namještaja ovisit će o vašem spavaća soba tlocrte i prostora imate na raspolaganju. Pokušati osigurati da sobu ne izgleda pretrpan ili javno napuni s namještajem. Dopusti dovoljno prostora u sobi da se presele o prostirke i koristiti kako bi boravak više udoban. Spavaća soba majstor treba imati toplo živio u osjećaju na njega. Jedan od "Učitelju dobri spavaća soba ideja je da se veliki francuski prozori, u slučaju imate dobar pogled izvan vaše sobe. To će također omogućiti puno svjetla da se izlije u, čineći vaš spavaće sobe izgledaju više prostrana.
Master spavaća soba ukrašavanja ideja da diktira naglasiti svoju sobu s drugim dodacima poput svjetiljki, slika i drugih personaliziranih ukrasnih predmeta koje odražavaju ljudi, vi i vaš partner su. While uređenje master spavaća soba i spavaća soba kupnji namještaja, važno je zapamtiti da postoje dvije osobe koje će boraviti u sobi, a ponekad njihove interese može sukob i pretvoriti master spavaća soba u bojno polje. Razgovarajte o svojim mogućnostima i odlučite na zajedničko tlo. Odaberite boje koje su ni tradicionalno ženski ili muški, ali boje koje su privlačni vas oboje. Odaberite namještaja zajedno i korištenje stvari koje govore o vremenu koje ste proveli zajedno da ukrasite prostoriju.
Odabir master spavaća soba namještaj je izuzetno jednostavno, pod uvjetom da vi i vaš partner su jasno o tome što vaš izbor su i radili your razlike van. Ako ste zbunjeni, uvijek možete konzultirati unutarnjeg uređenja profesionalni, koji vam može pomoći suziti mogućnosti i učiniti da konačni izbor dati oblik u sobu iz snova.

No comments:

Post a Comment