Tuesday 6 September 2011

Kanalizacija Backup

Sanitarni i higijenski često se smatraju osnovnih životnih potreba čovjeka. Kanalizacija backup je definitivno nehigijenski, a Red Alert moraju biti prijavljeni kako bi se rasprodati. Osim nesnosan smrad, postoji nekoliko kanalizacije rezervnu zdravstvenim rizicima kao što kanalizacije kontaminirati svoj dom, i da će se suočiti invaziju mikroorganizama. Na sljedećim paragrafima, logično objašnjenje za kanalizacijske backup je pod uvjetom i na odgovarajući način, kako bi se nositi s njom su također objašnjeni.
Kanalizacija Backup Uzroci i prevencija
'Što uzrokuje kanalizacije rezervnu?' je prvo pitanje koje bi se dogoditi u vašem umu kad počnete čitati o backup. Evo objašnjenje.
Kanalizacijske backup može se jednostavno definirati kao obrnuti protok kanalizacije iz odvoda. Vodovod linije koje dovode iz svog doma su povezani s mrežom podzemnih cjevovoda. These podzemnih cjevovoda poznati su kao zajednica cjevovoda ili općinskih cjevovoda, i oni odnijeti sve sirovi otpad iz svog doma u pročišćavanje otpadnih voda. Posredno, ovaj cjevovod mreža čuva cijeli susjedstvo čist. Osim otpada iz kupaonice je me odvod iz svog dvorišta, vrtova, kiše isprati, ide dolje u ovu pražnjenje mreže. Dakle, vjerojatni uzrok iza takvog začepljenja i rezervnu je raspada sustava zajednice odvodnje. This sustav odvodnje može dobiti začepljen zbog raznih agenata, kao što su lomljenje cijelog cjevovoda, začepljenje by krhotine, pa čak i blokada by korijenje stabla. Ali ne trebate brinuti oko takvih problema, jer se lokalnom vladajuće tijelo često vodi brigu o njima prije nego što bilo nesreća može dogoditi.
Drugi vjerojatni uzrok kanalizacije rezervnu je blokada lateralnog plinovode koji povezuju cjevovoda u svojoj kući u glavnom zajednicu kanalizacijske mreže. These cjevovodima često dobiti začepljen sa organskom tvari ili otpatke. Kako biste spriječili takva začepljenja, mora suzdržati od odlaganje čvrstih tvari prema dolje sudoperi i kanalizaciju. Uz to, zalivši down anti-clogging kemikalije u cjevovodima barem jednom mjesečno čuda. Inženjeri often izgraditi istinski velika komoru na toj liniji prije nego uđe u glavni odvodni kanal plinovoda, kako bi se smanjio učinak backup. Imajući ovo komora čist i bez smeća Također je potrebno kako bi se spriječilo backup.
Treći mogući uzrok rezervnu je začepljenje cjevovoda unutar kuće. Kanalizacija rezerva u podrumu često je uzrokovano zbog takvih začepljenja. Najbolji način da spriječi takva začepljenja, da bi se izbjeglo odlaganje smeća u odvode od kuće. Još jedan jednostavan način spriječiti dotok krhotine je mjesto set dobrih metalnih mreža na kanalizaciju.
Kanalizacija Čišćenje Backup
Uzimajući osloboditi od kanalizacijske backup je odvratno posao. Stoga je poželjno da nazovete u enforcements od vodoinstalatera. Nakon što svjedok sigurnosne kopije, vaš prvi korak bi trebao biti, zatvaranje bilo kojeg oblika tekuće vode, kao što su tuševi, sudoper, slavina, itd, kao što teče voda će samo pogoršati problem. Sljedeća otvoriti sve prozore i vrata uključite navijača.
Izaći i dobiti sami skup dobre hirurške rukavice, gumene čizme i maske. To će vas zaštititi od bilo kakve opasne kontaminacije mikrobima. Zatim, provjerite bočni cjevovode i komore. Postoji jaka vjerojatnost da Te moć biti clogged ćete morati ukloniti preprekama uz pomoć lopatom. Ako se interni sustavi u kući su bio začepljen, onda ćete morati čekati za vodoinstalatera. Dobra alternativa rješenje je zadržati na dodavanju malim količinama anti-clogging rješenja za kanalizaciju. Anti-clogging agenti će dati zamah na pitanje u sustav odvodnje.
Posljednji korak je početi saniranje vaš dom. Za to će vam trebati iskoristiti bezbroj krpe i tkiva članaka. Također ćete trebati par litara dezinficijensa. Osim toga, također ćete morati raspolagati s nekim objektima, koji su oštećeni i ne može se popraviti.
U cilju znati više o kanalizacione backup i njegovim prevenciji, vi svibanj također pročitali na:; kanalizacionih Line Zamjenske Trošak, kako odčepiti jedan Ocijedite; Drenažni Rješenja za Yards; Postoje također neke agencije i tvrtki koje pružaju počistiti i vodovod usluge, za takve pojave. Takve agencije također možete pronaći problem koji je uzrokovao backup i pronaći trajna rješenja za to. Je jedini način kako bi se smanjila vjerojatnost takva kanalizacije rezervnu je zadržati izlučivanje slobodan od nečistoća i povremeno koristiti anti-clogging rješenje.

No comments:

Post a Comment