Wednesday 21 September 2011

Začepljene pore

Postoje mnoge sićušne pore na koži koja su zapravo poslovnicama sebaceous žlijezde, također poznat kao ulje žlijezde. Najveći broj ulje žlijezde nalaze na licu, prsima i leđa. Lice je najviše izloženi dio tijela i to je da će naići na mnoge probleme poput onečišćenja, prašina, toplina, itd. što rezultira začepljene pore na taj način dovodi do stvaranja akni. Začepljene pore su čest problem kože koji dovode do akni i drugih nepoželjnih stanja kože kao što milia, benigne ciste ispunjene keratin koji se pojavljuju pod kožu na krovu usta. When nečistoće, znoj i ulje gomilaju u tim pore, oni su rezultat u clogging pore i uzrokovati pimples. Začepljene pore se mogu pojaviti na bilo kojem dijelu tijela, ali su izraženije na lice.
Postoje dvije vrste začepljene pore - blackheads i whiteheads. Blackheads djelomično su clogged pore koje obično su ispunjene s uljima, šminka i prljavštine. Whiteheads su vrstom i potpuno su začepljen. Oni su ugrađeni duboko u koži i izazvati cista i nodula dovodi do teške akne. Područje oko nos i kože obiluju u ulju žlijezde. Dakle, veliki broj začepljene pore su koncentrirani u tim područjima, posebno na nos. Let's vidjeti više o clogged pore i lijekova za njih. Također o pročitajte clogged pora na nos.
Začepljene pore lijekovi
Koža na licu vrlo tanka i ima mnoge pore sadrže ulje žlijezde. Nakupljanje mrtvih stanica, prljavštinu i ulje u ovim pore može dovesti do clogged pore. S obzirom na nastavku su neki lijekovi koji će vam pomoći u uzimajući osloboditi od začepljene pore i daje vam mane besplatno i osvježava kožu koja će sjaj sa zdravstvenim
Jedan od najvažnijih stvari da biste dobili osloboditi od začepljene pore je očistiti lice svakodnevno. Koristite cleanser dvaput dnevno, ujutro i noću prije odlaska u krevet. Ovo će osigurati da vaše kože je besplatno šminka, krhotine i znoj koji mogu dovesti do clogged pore. Postoji mnogo vrsta čišćenje dostupnih na tržištu koje odgovaraju vašem tipu kože. , Koristite lica pročišćavati to ljuštiti kožu dva puta tjedno. Koža piling je metoda za uklanjanje mrtvih stanica i nečistoće s površine kože. Exfoliating vašu kožu također pomaže u uklanjanju drugih nečistoća poput znoj, prljavštine i prašine iz kože's surface. Redovna piling će dati vašoj koži mekši osjećaj, čistiji i blistava izgleda. ; Vaša koža treba vlagu redovito. Pijte puno vode i uključuju voća i povrća koje imaju visok sadržaj vode u Vašoj prehrani. Također možete koristiti na bazi vode krema umjesto masnu ovlaživač temelji, jer to samo može pogoršati stanje. Redovni program će čuvati vašu kožu hydrated tijekom dana. ; Korištenje lice toner ili adstrigentno je također blagotvorno, jer pomaže u sprečavanju clogged pore. Redovita uporaba toner će prinos željeni rezultat. , Drugi način da se jasno začepljen pore je steaming proces. When pare je prošao kroz površini kože, to uzrokuje kože da znoj, time unclogging pore. Također možete koristiti posebno dizajnirane duboko cleansing lica masku za čiste začepljene pore. Postoje dvije vrste maski, jedan je 'isperite' i drugih je 'oljuštiti'. Korištenje bilo kojeg od ovih maski je djelotvoran očistiti začepljene pore i promiču zdravije koža. , Ako su sve te metode ne djeluju, platiti posjet dermatologu koji može ocijeniti vaš tip kože i dati vam odgovarajući tretman. Liječnik može propisati tretmani kao što su kreme ili koristiti kemijski piling to odčepiti pore. ; Za više informacija o njegu kože, pročitajte
Natural Skin Care; njegu kože lica; Preporučljivo je ograničiti korištenje kozmetike i drugih ljepote proizvode koji svibanj rezultat u clogged pore. Tako u cilju dobili osloboditi od clogged pore i čuvati vašu kožu problem besplatno, praksa pravilan higijene, dosljednost i koristiti pravo proizvode kože njegu koja su pogodna za vašem tipu kože.

No comments:

Post a Comment