Saturday 3 September 2011

Galangal Herb

Galangal herb biljka pripada istoj đumbir obitelji biljaka. Ova biljka koristi se kako bi biljni lijekovi, i najpoznatiji po svojim zagrijavanje i umirujuce utjecaj na probavu, sličan korijen herb đumbir. These ljekovita svojstva galangal čine ga idealnim za liječenje uvjeti koji se odnose na središnjem dijelu tijela koji zahtijevaju veću toplinu. Galangal je lijepo aromatičnih mirisa, okusa i blage spicy što ga čini vrlo umirujuće biljke. Ova biljka se uzgaja u Kini. To je bio uveden u Europu tijekom 9. stoljeća.
Galangal Herb Information
Galangal je tropska biljka, koja doseže oko 2 metra. To je oštrica poput lišća koje su duge i široke. To je zelenkasto bijele cvjetove koji su tamno crvene venama savjet. Ona dobiva plodove koji izgledaju poput crvene bobice. U rizome, koja je koristi dio ove biljke se to narančasto smeđe i prstenovanih u intervalima, po ostacima žućkasto atrofirane lista baze. Evo, su galangal prehrambene vrijednosti i zdravstvene beneficije.
Galangal ljekovita svojstva; Galangal je miris koji djeluje kao stimulans. It is karminativ, što znači da pomažu u olakšavanja od gasa. Ona se koristi za liječenje mnogih problema vezanih uz želuca. Ovaj biljni lijek koristi se protiv mučnina, dispepsija, nadimanje, katar, reumatizma i enteritis. Ona također ima tonik i antibakterijska svojstva. Zbog ove dvije osobine se koristi u veterinarskoj medicini i homeopatskih. Galangal korijen se može koristiti za liječenje gljivičnih infekcija, a bolova u zglobovima i mišićima.
Koristi Galangal ljekovito; Koristi galangal uglavnom je ograničeno na indonezijski jela poput curry receptima. Međutim, u Evropi je bio poznat od srednjeg vijeka. Sada, galangal se koristi samo u Dalekog Istoka kulinarstvo iz, Indokini, Indoneziji, Maleziji, Tajlandu i Singapuru. Slično kao i đumbir, galangal se koristi kao de-Fisher, pa se može vidjeti koristi za izradu mnogih riba i plodovi mora receptima. Ona se koristi za okus tih jela zajedno s češnjakom, čili, đumbir i limun. Galangal se koristi u mnogim biljnim lijekovima. Preporučuje se kao lijek za morske bolesti. Ona pomaže u toniranje up tkivima, a također je propisana za groznicu. Mnogi homeopati ga koristiti kao stimulans. Galangal se također koristi kako bi goveda medicine, Arapi ga koristiti kako bi svoje konje vatreno. Prah od galangal Biljka također se koristi kao burmut for katar.
Nuspojave Galangal; Iako, nuspojave su rijetke, neki ljudi mogu doživjeti nuspojave galangal. Obratite se svom liječniku ako ste se suočili bilo koje takve nuspojave, dok koristite galangal. Također, ako ste na neki već postojećih lijekova i želite koristiti galangal biljka, a zatim potražiti savjet liječnika, prije nego što počnete uzimati ovaj lijek.
Gdje kupiti Galangal?; Možete kupiti svježu galangal na supermarket u vašoj blizini. Ukoliko ne možete naći svježe galangal tamo, onda možete probati u lokalnoj tržnici. Za kupnju suho galangal korijen, možete posjetiti jedan biljni lijek dućan u vašem gradu. Da bi ga koristiti za aromaterapiju, možete kupiti bocu galangal ulja. Također možete dućan za galangal root online.
Kako koristiti Galangal?, Da okus jelima, koristite malo prstohvat the galangal praha ili dodajte pola žličice svježe grated galangal. Da biste ga koristili kao biljni lijek, biljni infuzija je spreman. To možete učiniti pomoću pola kašičica od praha galangal rizoma i uliti za 10-15 minuta u šalicu s kipućom vodom. Jedna doza ovog biljni infuzija can se uzeti tri puta dnevno. Pročitajte više na, galangal zamjena.
To je sve o galangal bilje. Možete koristiti svježe galangal za okus ribe i školjke receptima, odnosno koristiti prah korijena za liječenje želuca povezane probleme.

No comments:

Post a Comment