Thursday 1 September 2011

Tetoviranje Savjeti

Ljubav tetoviranje? Pa, neki od vas možda i dalje biti zbunjeni u odabiru pravo komad za vaše tijelo. Ne Mater, imate jednu ili ne, ili ste pitate imati neki više inked, ovdje su neke savjete i ideje o tetoviranju koje će biti definitivno korisne za vas. Pročitajte ove savjete tetoviranje i dobiti spremni da se uzbudljivog iskustva tetoviranje.
Prije dobiti tetovaža, Pa, prije nego što krenete u studio i dobiti tetovaža natopljene, prva stvar je da bi bili sigurni da ste stvarno ištanje tetovaža. Imajte na umu da uklanjanje tetovaža je težak proces koji uključuje bol i ima dosta šanse infekcije. Jedno od važnih savjeta za tetoviranje je da prije nego uzimajući tetovaža, imaju svoj tetanusa i hepatitisa vakcine do danas.
Odabir Tattoo Artist, sada je to definitivno najvažniji korak uzimajući tetovaža. Imajte na umu da izlaz u potpunosti ovisi o vještinama tetovaža umjetnik. Wrongly done tattoo mogu ruin the looks and at times, damage your skin as well. Jedan od savjeta je tetoviranju da se reference od svog prijatelja koji je dobio tetovažu nedavno. Morate posjetiti niz znan i iskusni tattoo umjetnika kako bi pronašli najbolji umjetnik i tattoo studio. Odaberite tattoo umjetnik koji je licenciran. Sjetite se da je dobar tetovaža umjetnik će provesti vrijeme znajući Vašim potrebama i daje ideje skladu s tim, koji će vam pomoći najbolje djelo. Možete provjeriti njegov rad se obično postavljena na zidovima ili studio albuma.
Tattoo Studio Essentials; Tetovaža studio je poznato da u suštini biti opremljeni s nekoliko stvari. Za početak, provjeriti da li je studio je čist i dobro organiziran. Autoklavu, uređaj koji pressurizes instrumenti se koriste za tetoviranje i ubija bilo kakve viruse ili bakterije je jedna stvar da svaki tattoo studio mora imati. Osim toga, igla kante, germicidan sapuna, pakiran gaze, odlaganje kontejnera i jednokratne rukavice su također neophodni.
Branje pravo Tattoo, Evo izlazak dio cijele vježbe, branje pravo heklati! Jedno od tetoviranja savjeta ne odabrati dizajn, samo zato što ste ga vidio na nečijem tijelu i to volio. Uzmite si vremena za provjeriti cijeli album, check out tetovaža slike web stranice i pronaći jedinstveni komad za sebe. Jedan od tetoviranja savjete i trikove je mjesto malo dizajne na male dijelove tijela, a veći na velikim dijelu tijela. To će osiguravaju savršenu preglednost i lijep izgled. Dimenzioniranje dolje veliki dizajn da stane u malom prostoru može dovesti do dizajna i neredu minute detalji moraju biti preskočen ili neće biti vidljive. Kad god idete za tetovažu slova provjerite da ono što ste ikada izraziti kroz nju je čitljiv, tako izabrati pravi font i veličinu fonta. Imajte na umu da geometrijskih oblika možda neće ostati isto kao i vrijeme prolazi ili možda čak i izgledaju drugačije na vašu kožu od onoga što oni izgledaju na običnom papiru.
Aftercare se treba pridržavati, a tetovaža umjetnik će vam dati detalje stvari učinio prije dolaska u studio i one koje treba slijediti nakon uzimajući tetovaža. Tattoo kontrola je vrlo bitno da imaju najbolje rezultate i za održavanje izgled vašeg tetovaža. Uglavnom, da ne bi trebali ukloniti povez za jedan dan. Primjena masti (ako postoji) daje tattoo umjetnik. Također, ne dodirujte ili probadanja i držati ga na suhom na jednom do dva dan. Morate oprati područje antibakterijski sapun, za narednih nekoliko dana, za najbolju novu tetovažu njegu. Držite ga podalje od sunca zrake i kozmetičke kreme ili losione, dok se u potpunosti liječi. Za prekomjernu bol, crvenilo, svrbež i gnoj, posavjetujte se sa svojim umjetnik tetovaža.
Jedan od savjeta je tetoviranje reći umjetnik što točno želite. Ako nemate na umu dizajn, recite vrstu tetovaža želite, jednostavan, luda, cool, čudno, 3D slova, žensko, itd. To će pomoći tattoo umjetnik predlažemo vam pravo komad. Zabavite se tetoviranje!

1 comment:

  1. Pozdrav, ja sam iz Sjedinjenih Država, želim podijeliti ovo veliko svjedočanstvo o tome kako mi je dr. Trust pomogao vratiti joj bivšeg ljubavnika. Tijekom potrage za rješenjem došao sam u kontakt s dr. Trustom i kroz njegovu pomoć moj se ljubavnik vratio u roku od 48 sati. Tako sam s ovom hrabrom savjetovati svakoga tko traži način da dobije ljubavnika da se obrati dr. Trust-u na WhatsApp: Ljubavnici se vraćaju jedni drugima i zajedno odlaze u novu godinu zajedno Hvala vam opet Dr. Trust.

    ReplyDelete