Monday 26 September 2011

Organska šminka

Šminka je nešto što se koristi većina žena u redovito kako bi se poboljšala njihovu ljepotu i sakriti nesavršenosti i unakaziti. Konvencionalni šminka sadrži sintetičke sastojke koji bi mogli naškoditi vašoj koži u dugoj vožnji. Određeni sastojci prisutni u konvencionalne šminke svibanj ne biti pogodna za osobe s osjetljivom kožom, može uzrokovati crvenilo i upale. Ovo je mjesto gdje organski sastav dolazi do spašavanja. Organski šminka u osnovi je napravio s prirodnim sastojcima s minimalnim koristiti sintetiku i konzervansa. To se uglavnom koristi botanički ekstrakti, kao i mineralima. To je razlog zašto ćete naći da je većina mineral makeup dostupne na tržištu, također su organski u prirodi. Prirodni mineral makeup su hypoallergenic i jesu velik za osjetljivu kožu. Ovdje ćemo raspraviti u detalj sve o ovom hypoallergenic šminka i znam je li to bolje nego konvencionalne šminke.
Prirodne Organska šminka
Organski šminka segment najbrže rastućih i najbrže prodaje segment u beauty industriji. Mnogi ljudi koji su probali ovaj proizvod ljepotu, kune po svojoj učinkovitosti. Organski šminka je napravljen od prirodnih minerala i organskih biljnih ekstrakata koji su nježne na koži, a također pružaju više prirodnog izgleda i trajnije boje. Oni su potpuno slobodni od sintetskih boja, umjetnih mirisa, parabena i mineralna ulja. Neke od prednosti korištenja organskih ili sirovo mineral makeup, umjesto konvencionalnog šminka je da je izrađen od prirodnih biljnih ekstrakata i minerala. Štoviše, to je idealno za ljude koji pate od rosacea i drugih kožnih bolesti. Kako proizvod predstavlja vrlo koncentriran, lagani puder mineralni makeup je dovoljno za dobivanje sjajan sjaj i ona također ostaje staviti satima bez koksiranje ili gužvanja.
Organski šminka Sastojci
Sastojci da ide u izradu organskih šminka su kako slijedi:; Alge Ekstrakt - To je vrlo visok u joda i hidratantna i hranjiva svojstva. To je uglavnom koristi kao zadebljanja agent i kao stabilizator u organskim kozmetike. , Ulje Aloe Vera - To je jako dobra za liječenje opeklina Ned i drugih kožnih upala i učinkovit je za vrlo suhu i osjetljivu kožu. To je vrlo često doživljava kao bitan sastojak u kožu kreme, moisturizers i zaklada. ; Annatto - Annatto je voštana ekstrakta potječe od grm koji se uglavnom nalaze u Južnoj Americi. To je crvenkasto smeđe boje, a koristi se u organskom ruža za usne i eyeshadows. ; Pčelinji vosak - Pčelinji vosak je jedan od najvažnijih sastojaka koji se koriste u organskim šminka. On je izveden iz obliku saća of the pčele i koristi se kao prirodni zadebljanja agent i kao emulgator. , Kesten Ekstrakt - To se koristi u Astringents zbog svoje umirujuće i smirujuća svojstva. Također se koristi u organski sastav zbog svoje prirodne smeđe boje. ; Honeysuckle ulje - To je velika prirodno sredstvo za čišćenje i primjenjuje se u lice kreme i losione. Kao što je slatki miris, ona je također se koristi kao prirodni organski miris u kozmetici. ; Tinjca - To je mineral koji se koriste u nekim mineralnim temelja i sjenila kako bi svjetlo odražava efekt. ; Myrtle biljnih ekstrakta - Ova biljka ekstrakt se koristi u zaštitu od sunca i ima umirujuće djelovanje na kožu. ; Najbolji Organska šminka
Za šminku se biti označeni kao organski, što zahtijeva USDA pečat. Ovaj pečat pokazuje da se sastojci koriste u sastav je 95% organski ili više. Neki od najboljih organskih makeup marke su Nvey Eko, SukiColor, dr. Hauschka, žive prirode, Revolution and Jurlique Organics. Najbolja stvar o organski šminka je da su neki od proizvoda kao što su usne mrlja se također može koristiti i kao sjenilo ili blusher. Oni ne kolač i za razliku od konvencionalne šminke, ne začepljuje vaše pore. Oni traju duže vrijeme i ne morate držati na retuširanje šminkanja.
Uvijek pročitajte natpise pažljivo prije donošenja kupnju, tako da se određeni da kupujete pravi organskih proizvoda. Iako organski šminka je skuplji od konvencionalne šminke, prednosti su dobro isplati cijenu.

No comments:

Post a Comment