Saturday 10 September 2011

Citronele Plant Care

Citronele biljka je porijeklom iz Azije te je također poznat kao komarac odbijajući postrojenja. Citronele biljka i višegodišnjih trava koja može narasti oko 2 metara u visinu. To je karakterističan miris citronele i pripada Pelargonium vrste. Ovo je clumping trava i ima sivo-zelene trave poput lišća. To su aromatične lišća koje raste na stabljikama koje izgledaju kao trska. The citronella biljka je također poznat kao Nard trave ili Nardus. U ovom članku, mi ćemo vidjeti neke informacije vezane za vrtlarstvo citronele biljka briga.
Uzgoj Biljke citronele
When rastu biljke citronele, trebate ih zasaditi u proljeće. Morate ga biljka u dobro isušen tla koja prima oko šest sati punom suncu svaki dan. A treset-based organska tla poželjna je citronella biljka koja se miješa u tlo ili spremnik tla. Citronele biljka ne može rasti u vlažnim, hladnim zimama i dobro ustrojen biljka može umrijeti zbog smrzavanja. Stoga, ako ne žive u zoni 10, trebate biljka citronele u lonac. To će vam pomoći premjestiti u zatvorenom prostoru tijekom zimskih do tlo zagrijava u proljeće. Možete pronaći dodatne informacije vezane uz kontejner vrtu.
Trebate ukloniti biljka iz kontejner ga kupio i ukloniti tlo oko korijena. Zatim dodajte oko 2 cm treseta na temelju organskog tla u rupu. Stavite biljka iznad treseta-based tla lagano širenje korijenja.
Korijen lopta treba biti pokrivena s tla i vode i nastaviti popuniti rupu. Jedanput ispunjavanja, nježno pritisnite dolje tlo oko biljke.
Citronele Plant Care
Morate biljka citronele u teškim tla koja ima pH oko 6,5. Biljka treba puno izlaganje suncu u hladnom doba dana, što je oko zore. U poslijepodnevnim satima, morate ga dati djelomični hlad. Trebate vode vaše biljka dublje i dopustiti Internet to trčanje off. Biljka ne voli stajaće vode ili vlažnim uvjetima. Stoga, neka tlo suho malo prije nego što voda ponovo. Možete znati svoje vrijeme na vodu, kada je oko 1 ili 2 cm tla osjeća suha.
Citronele je tropska ukrasna trava koja Sadi se uglavnom u blizini patios ili duž šetališta zbog limun mirisom. Morate hraniti svoje postrojenje s gnojivo koje ima visoku dušika i kalija. Morate ga dodati jednom mjesečno i to će pomoći vašem biljka grow gušće i zelenije. Citronella biljka rezidba se sastoji od samo uklanjanje žutih listova kao oni dolaze i izrezivanje oboljelih ili umiranje lišća. Možete izrezati biljka natrag malo, ako vam je potrebna da zadrži svoj oblik.
For citronella biljka oprezni kada uzgajaju na otvorenom, možete ga zaštititi od svjetla mrazeva šireći organskih zagrtati biljke. Morate širiti oko 3 do 4 cm od zagrtati biljke poput borove iglice, suhe trave, suho lišće, itd. blizini postrojenja baze. Nakon zimske prolazi, možete ukloniti malča širenje. Možete koristiti širok raspon insekticid, kako bi se spriječilo zarazu by bugovi i štetnika. For širenja biljke citronele, trebate rezati proizlazi od 4 inča s oštrim rezidbe smicanja. Dopusti postrojenja ležati na mješavinu vlažne pijeska i treseta mahovine. Pobrinite se oni ostaju vlažne i smješteni su na indirektan suncu. Nakon što počnu raste korijenje, možete staviti ih na otvorenom, zajedno s drugim biljkama afirmirana.
To je nešto o njezi biljaka citronele. Citronele winterianus ili Cybopogon nardus je pravi citronele biljka. Stoga, prije nego što kupite citronele biljka, provjerite da li provjeriti znanstveno ime. Inače će vam se zemlja s lažnim citronele biljka zove 'mirisne citronele'. Nadam se da ove informacije je vam je pomogao prikupiti dovoljno informacija o rastu biljke citronele.

No comments:

Post a Comment