Tuesday 13 September 2011

Hair relaxer Tijekom Trudnoća

Trudnoća je vrijeme kada većina žena su spremni da mijenjaju svoje prehrane i životni stil, tako da nema štete izazvane njihovim nerođeno dijete. Jedna od najčešćih stvari koje žena strah tijekom trudnoće izlažu svoje nerođeno dijete na štetne kemikalije i toksične tvari. Zbog toga, oni su također se izbjeglo dobivanje hair tretman kao i većina od kose liječenja proizvodi izrađeni su od kemikalija. One product is such the hair relaxer which comes in form of the jednom cream ili lotion. Kosa relaxer pomaže u opuštajući kovrčavu ili valovitu kosu, čineći ga lakše za osobe izravnati kosu. No, s obzirom na prisustvo kemikalija u kosi relaxer, mnogi stručnjaci savjetuju ženama da ga ne koristiti kada su trudne. Stoga, neka nas pokušati da zna da li koristite sušilo za relaxer tijekom trudnoće je opasan.
Hair relaxer Tijekom Trudnoća
Hair relaxers su dostupni u obliku losione, kreme i serumi koji se primjenjuju na kovrčava, ne podliježe kose da bi ih manje kovrčava. Kada se to dogodi, kose je ispravljeno uz pomoć redovitih hair ravnanje metode. These relaxers hair izrađeni su od natrijev hidroksid ili lužina koje uzrokuju promjene u strukturi kose, tako spljoštavanje kovrče trajno. Smatra se da te kemikalije ulaze u krvotok kroz kožu, nakon toga dosežu fetus preko placente. Stoga, stručnjaci savjetuju trudnicama da se izbjegne korištenje kose relaxers tijekom trudnoće. Međutim, postoji još jedan set ljudi koji tvrde da nema znanstvenih istraživanja dokazala činjenica da kemikalije prisutne u kosi relaxers može uzrokovati štetu na nerođenu bebu. Ipak, neke stvari se moraju razmotriti prije jedan ide za kosu tretman za vrijeme trudnoće.
Tijekom trudnoće, protok krvi u tijelu povećava za zaštitu i nahraniti bebu. Međutim, s obzirom na ovo povećan protok krvi, trudnica može postati vrlo osjetljiva na kemikalije. On je primijetio da neke žene početi osjećati mučninu i glavobolju nakon korištenja kose relaxers. Drugi razlog zbog čega liječnika, kao i kao i kosa stručnjaci preporučuju trudnicama kako bi se izbjeglo korištenje kose relaxers jer ne mogu biti na snazi ​​na kosu tijekom trudnoće. Mnogo puta, kada žena postane trudna, teksturu kose promjena, zbog kojih kosa može drugačije reagirati na kemikalije. Na primjer, umjesto da postane ravno, vi svibanj kraj gore sa neposlušnu kosu.
Mjere opreza pri korištenju Hair relaxers
Iako postoje neke potencijalne nuspojave od uživanja u kosi opuštanje tretmani za vrijeme trudnoće, postoji mnogo žena koje i dalje žele da ih probati, jer ponekad, kovrčava kosa postaje neizvodljiv tijekom tog vremena. Međutim, prije nego počnete koristiti bilo koje od kose relaxers, važno je znati neke od mjere opreza. Ako radiš taj proces kod kuće, odaberite prirodni relaxer kosu, tj. onaj koji se sastoji od prirodnih sastojaka. Još jedna stvar što možete učiniti je da se primjenjuju vazelina na tjemenu, tako da kemikalije nisu u stanju prodrijeti u vaše tijelo. Nošenje rukavica i maski, dok se prijavljuje kose relaxers također može pomoći u zaštiti vaše bebe od štetnih kemikalija u njemu.
Vi svibanj želite Pročitajte više na:; relaxers za crne kose; Poravnaj kosu bez Kemikalije, sušilo za izravnavanje, proizvodi za njegu kose, s ove informacije o uporabi kose relaxer tijekom trudnoće, može se reći da oni mogu biti opasna za fetus , pogotovo ako se pravilno ne uzimaju se mjere opreza. Dakle, ako ste ljut na to hair opuštajući tretman dok ste trudni, ne uzimaju potrebne preventivne mjere da se izbjegne bilo kakve probleme. Međutim, to bi bilo najbolje izbjegavati indulging kose opuštajuće tretmane tijekom prvog tromjesečja jer se smatra da je najosjetljivije razdoblje za vrijeme trudnoće. Ovaj put je presudno, jer orgulje razvoja i brzog stanične diobe pojaviti tijekom ovaj vrijeme i čak i umjerena izloženost bilo koje vrste kemikalija može dovesti do ozbiljnih problema za fetus.

No comments:

Post a Comment