Friday 9 September 2011

Putevi to pletenica Hair

Jedan od najjednostavnijih načina da stvorite novu frizuru i upravljati kosu je da ga oblagati. Pleter vaša kosa je vrlo lako i postoji mnogo različitih stilova i metode koje možete izabrati iz. Što god se vaše lice oblik ili teksturi kose, nalazi se pletenice stil koji je samo pravo za vas. Ako ne želite nositi svoju kosu otvoreni, ali su također nerado čine updo frizuru, a zatim možete odabrati frizuru pletenicu. Sve što trebate je elastična bend, dobar češlja za kosu, a možda i lak za izradu pletenice. Postoji mnogo različitih načina za pletenice kose od jednostavnih klasičnih pletenicu na složenije francuski pletenica, užadi pletenica, pletenica Nizozemski, riblji rep pletenice i riblja kost pletenicu. Ovdje ćemo vas o tome kako napraviti neke od ovih pletenice. Više o pletenica frizura.
Cool načina da Pletenica Hair
Prije nego pokušati napraviti bilo razraditi i komplicirano pletenice, te bi trebao znati kako to napraviti osnovna jednostavna pletenica. Prvo četkati kosu sa širokim zubat češalj za uklanjanje bilo Kinks i zamršene. Sada pomesti sve svoje kose natrag i razdijelite na tri jednaka dijela. Držite dvije sekcije kose u lijevoj ruci, odvojene jednim prstom i držite trećeg dijela u desnoj ruci. Stavite dio kose koji je u desnoj ruci na vrhu srednjeg dijela. Sada mjesto krajnje lijevo dio kose nad novim srednji dio i povucite ga čvrsto sekcija. Stavite desnu ruku dio kose iznad srednji dio i lijevo odjeljak nad novim srednjem dijelu. Nastavite pletenice kose na ovaj način, pazeći da ga pletenica čvrsto. Kada dođete do kraja siguran pletenicu s elastičnom bend. Više o tome kako pletenica svoju kosu.
Sada kada znate kako to napraviti jednostavan pletenica, neka nam se premjestiti na složenije francuske pletenice. Postoje mnoge varijacije francuske pletenice kao strani francuski pletenica ili francuski over pletenicu. Naučimo osnovne francuski pletenicu. Počnite brushing kosu s lopaticama četkom i zatim podijelite kosu u dva inča dio od vrha glave. Podijelite ovom dijelu na tri jednaka dijela i pokrenite pletenice kose kao što si učinio, a što jednostavno pletenicu. Uzmi mali čak i dio kose s desne strane vaše glave i dodati ga na pravo cjedilu. Postavite ovaj desnoj ruci nasukati nad sredini cjedilu i povucite sredini cjedilu udesno. Opet skupiti čak i dio kose s lijeve strane i dodati ga u lijevo dio pletenice. Postavite ovaj lijevi dio u srednjem dijelu i povucite sredini cjedilu na lijevoj strani. Ponovite ove korake dok nema više dlaka biti dodan od strane. Završiti pletenica i sigurno s elastičnom trakom. Više o francuskom pletenice stilova.
Ako tražite slatka načine kako pletenica kosu, onda ne možete pogriješiti s riblji rep pletenicom. First četkati kosu s velikim nazubljenim češljem i to skupiti u rep na stražnjoj strani glave. Zatim podijelite kika u dva jednaka dijela, te ih držite u jednoj ruci. Izvucite tanki čak i dio kose s vanjske strane desne cjedilu i prijeći na lijevu ruku sekciji. Uzmi još jedan tanak dio kose s vanjske lijeve cjedilu i preći na pravo cjedilu. Ponovite korake više i više dok ste došli do kraja vaše kose. Osigurajte pletenica s elastičnom benda.
Opširnije na:; riblji rep Pletenica upute; Francuski pletenica Hairstyles; Side Francuski pletenica, Tako da su neke načine kako bi pletenicu kosu. Pletena frizura čak može biti pretvorena u updos. Bunned pletenice i ruža kolač su dvije od najpopularnijih frizure se koriste u vjenčanja. Također, pletenice su vrlo lako napraviti i može biti izrađen u roku od nekoliko minuta s praksom.

No comments:

Post a Comment