Tuesday 6 September 2011

Debeo Usne

Da li pogledati u ogledalo i pućiti usne više i više ponovno? Svaki put želeći da ste imali punačak usne? Zašto ne mogu si punačak usne! Tu je ništa više nego senzualna punačak usne. Zašto vaše usne moraju biti kao tanki kao olovka? To je ono doba starih upit koji nikada neće iz stilu. To u istoj linije - Zašto ne bih mogao biti malo jači, malo više preplanula, malo više ... ste dobili drift. Iako postoji svibanj ili svibanj ne biti mnogo da ćete vjerojatno učiniti i druga pitanja, ako je to punačak usne koje ste tražili, da definitivno može pomoći! Ne vjerujete mi? Pročitajte u sljedećem članku.
Kako da biste dobili Plump Lips Naravno
Bez govori o expensive operacije i procedure ovdje, neka nam se na način da je jedan dobiti punačak usne. Ovdje su neke načine kako možete posuditi na snazi ​​za njegu usana i dobiti punije usne u cjenjkanje.
Četkica za zube metoda; Ovo je lako slijediti. Sljedeći put ste četka za zube, koristite četkice exfoliate usne, kao, to će se osloboditi od svih mrtvih slojeva koži i povećati dotok krvi tom području - automatski čineći ih plumper. Prije nego to ipak, morate voditi brigu o nekoliko stvari:, dok spava, primijeniti usna matičnjak i držati ga preko noći. ; To će hidratizirati vaše usne dovoljno, a ako imate suhu ispucale usne, a zatim ćete naći da je jutro usne će postati mekana. ; Sada uzmite mekanu bristled četkicu i nježno četkicom preko usana. ; Mrtvih kože će početi oljuštiti lako. ; Sada oprati krpom i primijetit ćete rosier, punije usne. , Vježbe, postoji nekoliko vježbi koje vam mogu pomoći da biste dobili punačak usne. Imajte na umu da rezultati neće vidjeti odmah. Morat ćete da se pacijenta:, pućiti usne trajanju od 10 sekundi onda odmah pokriti ih sa svojim zubima. To dovodi do usne mišiće se vršio. Učinite to 5 puta na dan. ; Zviždanje je poznat pružiti pravu vrstu istezanje poza koja omogućava usne postati splasnuti. ; Utrljajte tvojih usana nježno kad god možete. To dovodi do masaža i stoga, punačak usne. ; Sisanče na usne također pomaže da ih stimulira i usmjerava dotok krvi tamo. , Prirodnim sastojcima, postoje određene sastojke koje možete primijeniti da biste dobili punačak usne. Ovdje su neke od njih. , Mješavina cimeta i bombona ulja, meda (tanki sloj), piti puno vode kako bi vaše usne prirodno hydrated. , Ulje klinčića, Jedite puno višanja, kozmetički proizvodi, Postoji nekoliko kozmetičkih proizvoda koja se može koristiti kako bi unaprijedili veličine usne i učiniti ih debeo. Ovo su neke od šminke tricks i druge ljepote proizvoda.
Lip Plumper: Postoji nekoliko usne plumpers koje su dostupne na tržištu. These plumpers usne stimuliraju usana i stoga, učiniti ih puno i debeo. Idealan način da se primjenjuju ovo je šireći svoje usne širok, tako da se doseže svim područjima podjednako. To može uzrokovati malo trnce ili blage iritacije, ali budite uvjereni, ako slijedite upute na bocu pažljivo, oni neće biti sve glavne događa na vas. These usne plumping savjeti stvarno rade.
Vitamin B3: vitamin u obliku niacina vam mogu pomoći punačak usne vrlo učinkovito. To je izravan utjecaj na kapilare na usnama, tako privlači krv u toj regiji i uzrokuje oticanje - to daje dojam splasnuti usana.
Šminka: korišćenje određenih usne make up savjeti i procedure pomoći će vam dati učinak punije usne kao dobro. Evo nekih od njih. ; Četka vaše usne s krpom kako bi uklonili suhu kožu tamo (pazite da su dovoljno hidrat). ; Sada se jatak i nanesite tanak sloj na usnama (Pobrinite se da hladu je lakši od vaše kože). , Sada koriste usna liner i povući liniju koja je malo izvan usne liniju. , A sada koristiti ruž i primijeniti preko usana, pazeći da do navedenih liniju kao dobro. ; Sada polako spoj usna liner i ruž izgledati kao jedan. ; To omogućava usnice područje umjetno se proširiti i stoga učinak je da splasnuti usne. ; Završi ovu off primjenom tanki sloj usana gloss. Za dodatnu snagu dodati više shinier bodova sjaja u središtu usana (samo ispod prednjeg zuba.) , Sada da znate trikove i tehnika kako da biste dobili punačak usne kao kod kuće, ići ravno naprijed i majstora da senzualnim izgledaju! Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment