Saturday 10 September 2011

Manikura za muškarce

Većina muškaraca se manikura kao nešto koja bi trebala žena. Oni smatraju da manikura je učinio za uljepšavanje ruku, a tako je očito za žene. Takvi su ljudi sigurno nisu svjesni zdravlja blagodatima manikura. Ukoliko ste jedna od takvih ljudi, trebate uzeti u obzir čitanje ovog članka. Ti bi doći znati o neke važne prednosti manikura za muškarce. Prolazeći kroz taj dio, ako se osjećate zainteresirani dati pucao na manikuru, možete slijediti upute dane u sljedećoj točki. Pročitajte o noktiju i nail art.
Manikura za muškarce: Prednosti; Muškarci bi trebali uzeti u obzir radi manikuru jer mogu izvesti niz zdravlja i ljepote koristi od njega. Manikura, kada je učinjeno na redovnoj osnovi, držati nokti čisti zdravi i slobodni od mikro-organizama poput bakterija i gljivica. Dakle, to štiti nokte od nekoliko bolesti. Neki od njih su gljivične infekcije, blijedo nokte, urasle nokte i teško ili lomljive nokte. Drugo, manikura potiče rast i snagu noktiju. Treće, to pomaže održavanju noktiju i ruku sjajna i zdrava. Na taj način, u potpunosti manikuru unaprijed potrebu korištenja umjetnih noktiju, što može oštetiti vaše nokte tijekom vremena. Četvrto, manikura ruku čini estetski ugodan. Konačno, to je izvrstan način za opuštanje i odmotavanje. Ruka masaža učinio tijekom manikura smanjuje stres i stvara dugotrajan pozitivan učinak.
Manikura za muškarce: postupak; Ovdje su neke osnovne upute o tome kako manikuru za muškarce. Za obavljanje samostalne manikuru za muškarce, trebat će vam pamuka jastučići, narančasta drvo stick, mekana četka za nokte, metalni noktiju filer, nail rezač i toplu vodu u zdjelu. Izrežite obrastao nokte nokat rezanje. Datoteka nokte oblika s metalnim filer. Idealno, čovjek je nokat bi trebao biti u okrugli oblik s bijelim noktiju ¼ inch izvan prst savjet. Nanesite malu količinu maslinovo ulje ili serum kutikule svakog nokta. Napunite zdjelu s toplom vodom. Dodaj trunka blagim šamponom i 5 do 6 kapi rose vode. Izmiješati sve sastojke dobro. Sapunica će biti formirana u procesu. Namočite ruke u ovu smjesu. Da bi bili sigurni da je temperatura vode je podnošljiv za vas. Držite ruke natopljena za 10 - 15 minuta.
Topla voda će omekšati cuticles. Tijekom razdoblja nalijevanje, nježno masirajte ruke. Četka nokte i kožu oko njega s četka za nokte. To će doći protok krvi kroz prste. Uzmi plavac i izbrisati ga na prste, kako na unutarnjem i gornje strane. Plavac nježno uklanja mrtve stanice kože s prstiju. Kada se kožicu su postali mekani, iverak neki iznos od cuticle remover na nokat bazi. To će olakšati guranje nazad na cuticles. Držite narančasta stick u nekim kutom i guranje na suhu kožu u kožicu nokta prema bazi. Također, gurnuti natrag na kožicu uz strane noktima. Izvođenje pritom cuticle korake kao što je više moguće nježno.
If mrtve čipovi su prisutni ih obrisati sa pamučni jastučić. Nemojte koristiti vatu jer se može ostaviti tragove iza sebe. Buff nokte u jednom smjeru. Nemojte ih trljati kao trljanje može zagrijati noktima. Svrha je poboljšati cirkulaciju krvi kroz nokte. Uz ovaj korak, osnovni postupak manikuru za muškarce je kompletan. Sada, znate sve osnovne korake kako da manikura noktima. Ako želite, možete se prijaviti na transparentan lak za nokte na noktima. To će dati svoje nokte zdrav sjaj. U nekim kozmetičkim salonima, nakon primjene prozirni lak za nokte, bijele boje bol nanosi na nokat savjet. Takav manikura se zove francuski manikura. Francuski manikuru za muškarce je općenito dostupna u muškoj salonima.
Vidi također:; Taking Care of Kazaljke; Manikura dizajni, manikura Savjeti, Nadam se, da ste uživali čitajući ovog članka na 'manikuru za muškarce'. Nemojte probati domaće manikura jedanput na prste. Ti bi ljubav rezultat. Ako je moguće, pokušajte manikuru prste dva puta mjesečno.

No comments:

Post a Comment