Monday 12 September 2011

Oleander Tree

Oleander drvo ili Nerium oleander je zimzelena biljka koja pripada obitelji apocynaceae biljaka i drveća. Oleander stablo je jedna od najvažnijih otrovne kuću biljke koje postoje na licu Zemlje. Oleander je također poznat po mnogim imenima kao što su La adelfa, ruža lovor, rosebay i olean. Uvijek nazvao kao atraktivan postrojenja za tople klime, Oleander stablo nosi jako mirisnim šarenim cvijećem ljeta i jeseni.
Oleander stablo raste iz ljeta na jesen, nosi cvijeće kojem su sport različitim bojama kao što je marelica, bakra, roza, crvena, ljubičasta, losos, žute i bijele. Oleander stablo raste najbolje na zapadne i južne države SAD-a. Oni su vrlo dobro prilagođeni uvjetima suše i da će izdržati blatnim vjetrova, i tla koja imaju visok voda i soli. Oleander stablo je popularna atrakcija u obalnim područjima. Oni nisu porijeklom iz SAD-a imaju širok protežu od Maroka, Portugala i Sredozemlja. Također je pronađena u jugoistočnoj Aziji, te je dodao atrakcija uz velik autoceste u Kaliforniji. Možete imati pogled na listi svjetskih većina otrovnih biljaka i naučiti koje biljke biste trebali rasti i koje su one koje bi trebali izbjegavati da u svojoj kući i travnjak.
Oleander Tree informacije; Oleander stablo je vrlo lako da raste, to je vrlo prilagodljiv i zahtijeva niske održavanja. To može preživjeti bez vode za nekoliko tjedana. Oleander biljke su vrlo otrovne i tu su i brojne toksične spojeve u svakom dijelu postrojenja tijela. Utvrđen je najveći postotak otrovnih spojeva nalazi se u SAP na oleandra stabla, što može izazvati obamrlost kože. Čak i blagi dodir sa svojim otrovnim cvijeća i lišća, mogu vas oboljeti ili svrab reakcija po cijelom tijelu. Biljka Oleander stabala koliko god možete iz svoje kuće kao djeca mogu doći u kontakt s njim i razboljeti. Mnogi ljudi rade to biljka kao što je dodan privlačnost u njihovoj travnjaku. Idealno vrijeme za sadnju stabla oleandra je samo za proljeće i sadnja nakon rujna treba izbjegavati. Bijeli oleandar stablo je vrlo popularan u Europi i može se naći u gotovo svim travnjacima i parkovima. Veliki kontrast između lišća i cvjetova bijelog oleandra jer okuplja svijetu pozornost čini nemoguće propustiti. Također imate veliki broj prekrasnih otrovnih ukrasnog bilja koji su popularni kao kućne biljke u mnogim domovima diljem SAD-a.
Oleander za njegu drveća; Oleander stablo zahtijeva jako malo vode za preživljavanje. Zalijevanje it dva puta tjedno je više nego dovoljno, to je također preživio mnoge uvjetima suše, ali suša također ima mnoge negativne učinke na oleandra stablo kao cvijet smanjenje proizvodnje i stopa rasta. Ako imate stablo oleandra u svom dvorištu, da ih liječenju s gnojivima može pomoći stablo grow velika i više cvijetni. Koristi sloj komposta pod biljka u svakom proljeća. Ako želite da zadrži vlagu i praksi suzbijanje korova, dodajte 2 inčni sloj malča. Koristite uravnotežen gnojivo koje ima fosfora, dušika i kalija u jednakim količinama i pratite upute na paket za koji ga koristi. Bdjeti za Oleander gusjenica kao oni mogu uništiti Vaše stablo u roku od dva tjedna. Cut off utjecati lišća i grana i pokupiti gusjenica s rukama i staviti ih u plastičnu vrećicu. Ako želite ubiti gusjenica, mjesto ova torba u zamrzivač na 24 sati ili koristiti pesticid koji sadrži Bacillus thuringiensis. Prije uporabe insekticida, pročitajte upute pažljivo paket.
Oleandar rezidbe stabala; rezidbe oleandra stablo je vrlo jednostavno, pravilno orezivanje, uzvratit će ti s jakim i zdrava stabla oleandra koji će vam dati puno cvjeta. Idealna sezona za orezivanje stabla oleandra je rujna ili početkom listopada. Smanjite Oleander stabala iznad lista čvorova, to je dio gdje su nova lišća mladica iz grane. Rezanje lista čvorova ovdje snaga nova grana raste. Tri nova grana će rasti u kojoj tri nova listovi su trebali rasti. Neka one grane rastu malo više i da ih orezati opet na listu čvorova, ponovo će poticati rast novih grana. Ovo je način kako ćete dobiti i okrugli zauzet grane. Pobrinite se da Vaš prvi rezidbe ne treba biti pretjeran. Oleander stabla su otporni na teške rezidbe, što više orezati Oleander, više cvijeća to će dati i više bushier ona će postati. Uvijek nosite zaštitnu opremu oči i rukavice, a obrezivanje stabala oleandra i izbjegavati jesti bilo koje voće unknown koje se nalaze na biljke i drveće u vaš travnjak kao i većina od njih mogao bi biti otrovne bobice te može uzrokovati brojne zdravstvene komplikacije.
Unatoč svim otrovnim svojstvima koje oni posjeduju, oleandar stabla su jedan od najčešćih stabala u Europi i Americi. Ako imate malu djecu i kućne ljubimce u svojoj kući, pobrinite se da su kloniti ovog stabla.

No comments:

Post a Comment