Monday 19 September 2011

Uklanjanje lateks boja iz Odjeća

Nakon komad sukna obojeni, mi jedva ikada vidjeti ga vratiti u svoje bivše slavu. Stoga, neću biti pretjerali, ako sam kažem zapravo strah repainting moje kuće jer ne samo da je uzrok prevrat u mom domaćem utočište, ali jedan ili dva komada haljine moje su žrtvovani u Paint božanstvo, previše. Ako je boja na bazi ulja, onda možete ponuda zbogom na svoj obojene odjeće. Ali, ako je lateks boja koja je upropastila svoju odjeću, a zatim možda se zapravo sretan, jer to nije tako teško spasiti odjeću od katastrofalnog sudbinu. Za uklanjanje lateks boje s odjeće, zapravo sam se dogodilo da naučiti od mog susjeda koji je učio me par pranja tricks koji dolaze ruci kad god se bojite posao se obavlja u moju kuću.
Kako to Maknuti lateks boja s odjeće
Savjet 1: Kao lateks boja na bazi vode, to je lakše da ga isprati s vodom. Čim odjeću dobiti bojeni lateks boja, donijeti blizu slavine vode i držite ga tamo za nekoliko minuta. Pokušajte to učiniti prije nego se osuši boja off. Nježno četka bojen licu mjesta kako bi se razbiti boje. Ne demonstrate silina when četkanje jer bi to moglo oštetiti tkaninu.
Savjet 2: Koristite izopropilni (trenje), alkohol za uklanjanje lateks boje s odjeće. Latex boja uklanjanje također može biti učinjeno korištenjem kosu dostupan u većini bathrooms jer također sadrži alkohol. Nakon raspršivanja suši boje na platno, nježno ga utrljajte s drugom komad tkanine. Nastaviti ovaj proces prskanje i trljanje do boje olabavi i dolazi off.
Savjet 3: Lak za nokte maknuti je blagoslov gdje lateks boja sredstvom za uklanjanje mrlja je u pitanju. To ne samo da biste dobili osloboditi od noktiju boje, ali također radi svoju magiju na različitim bojama, uključujući lateks boja.
Savjet 4: Ako mrlja je previše tvrdoglav, a pokušali ste svoju sreću s najviše drugim tehnikama za uklanjanje lateks boje s odjeće, zatim kupnja razrjeđivač boje može biti vaš sljedeći izbor. Postoje različite vrste boja razrjeđivači dostupna na tržište, kao što su terpentin, acetona, toluen, itd. Ali, prije nego što pokušate vaše ruke na njih, da pročitate upute proizvođača kako bi se pobjeći od bilo kojeg od svojih akutne nuspojave. Vježba krajnji oprez kada rješavanje tih boja razrjeđivači.
Savjet 5: Bijeloj duh je također poznat kao Stoddard otapala koja se može koristiti za uklanjanje lateks boje s odjeće. Bijeli duh je organska otapala najčešće se koriste u slikarstvu i uređenje. To djelo kao otapalo za boja, lakova, drvo konzervansi, lakovi, aerosol i također asfalta proizvode.
Savjet 6: Možete pokušati metilnog alkohola za neke čišćenje akciju na boje odjeće obojene. Također poznat kao denaturirani alkohol, to je mješavina etanola i metanola. For sredstvom za uklanjanje mrlja s odjeće, morate mrlja bojen mjesto s metil duha i onda, lagano otarasiti boje.
Savjet 7: Ako je vaše bijele odjeću koja je imala nesreću dobivanje bojen. Zatim, enzimi pre-potopiti proizvodi će dokazati da će biti od velike pomoći u uklanjanju neugodne mrlje lateks boja. Enzimi pre-potopiti proizvodi su u osnovi sadrže enzime kao izbjeljuje njegove sastojke. Ali oni moraju koristiti u hladnom ili normalnoj temperaturi samo kao vruće vode deaktivira enzime prisutan u njemu. Slično, izbijeljen klorom vodom također hampers aktivnost enzima.
Uklanjanje lateks boje s odjeće jedva obeshrabljujući zadatak. Možete koristiti bilo koju od navedenih sredstvom za uklanjanje mrlja savjete da biste dobili željeni rezultat i imati svoju odjeću vraćeni svojim bivšim državama.

No comments:

Post a Comment