Friday 2 September 2011

Toe Cipele

Toe cipele su bijes među trkača i Sljemena. Ove cipele su prilično različite od uobičajenih cipele jer imaju različite nožnim prstima, a ne kapom off izgled, za razliku od drugih cipele. To je razlog zašto su se također naziva kao pet prst cipele. Postoje mnoge prednosti toe cipele u odnosu na druge tenisice. Najvažniji jedna uključuje osjetiti trčanje bos bez nanošenja bilo kakvu štetu na nogama. Neka nas razumjeti u detalj bezbroj prednosti toe cipele.
Toe Cipele Prednosti
Toe cipele imaju odvojene nožni prst prostor svake pete. Oni također imaju tanak potplat koji poboljšava osjećaj dodira dok se izvodi. Toe cipele su posebno korisni za brzu izgradnju mišića u nozi regiji. Također, poboljšati svoje agilnosti, ravnoteže nošenje ovih cipela dok trčanje i jogging. Ovo zaista može vam pomoći to trčanje brže i na duže trajanje. Većina ljudi vole da nose pete cipele za priopćavanje snage mišića u stopalima i nogama. Uz trčanje, toe cipele također može nositi dok planinarenje, vodeni sportovi ili čak i casual šetnju niz park. Još jedna prednost nosi pete cipele za trčanje je da je njihov izuzetno lagan potplat vam ne vagati dolje. Dakle, vi možete pokrenuti bez osjećaj umora. Također, disanje najlon gornji čuva noge iz dobivanje wet zbog znoj u obavljanju strogih vježbi. Sve ove pogodnosti možete dodati na svoj performanse, dok trčanje ili rade. Također pročitajte na cipele za hodanje vs tenisice.
Kako pronaći pravo veličine Cipele Toe
Finding pravo veličine toe cipele mogu biti jedan težak zadatak za vas, kao toe cipele ne slijede standardne američke cipela mjerenjima. Različite veličine cipela su izražene u cm. Dakle, ćete zapravo morati mjeriti vašeg stopala veličinu prije kupnje toe cipele. Da biste saznali ispravne veličine vaše cipele, mjesto list papira okomito na zid. Sada stajati na radu s pete dodiruju zid. Stajati kao ravno moguće i držati tvoj peta na istoj razini. Pitati nekoga da oznaka iz peta na vrhu vašeg najduže pete (to ne treba vam biti nožni palac uvijek). Izmjerite udaljenost između pete i prstiju da biste dobili točno mjerenje. Vi svibanj također uzeti radu oznaka zajedno s vama, a kupovinu toe cipele. Prodavač treba biti u mogućnosti da Vam ponudimo ispravan cipela veličine. Pretvorbe grafikoni su također dostupne kojima pretvoriti inča u odgovarajuće cipela veličinu za određeni proizvođača.
Kako da se brinu za svoju nožni prst cipele
Toe cipele su iznimno laka za njegu koliko jednostavno morate oprati ih. Možete korak unutar tuš by nosi svoje pete cipele, a zatim primijeniti neke gel za tuširanje da biste dobili osloboditi od miris. Alternativno, možete ih staviti u stroj za pranje rublja i pokrenite ga. Međutim, preporuča se da ih suha vješanjem iz clothesline samo. Stavljajući ih u kosu nije sjajna ideja.
Vibram je daleko većina vodećih toe cipela proizvođača. Ona ima prilično visok rejting na sve toe cipele recenzije web stranice. Vibram toe cipele cijena je oko 80 USD. Možete naručiti toe cipele iz tvrtke website ili iz neke online shopping mjesta. Some maloprodaji ih dionica, iako su rijetko dolaze u točnu veličinu koju tražite.
Toe cipele su savršene za vas ako ste sportaš ili sportašica jedan. Oni vam mogu dati komfor koji ste nikada doživjeli prije.

No comments:

Post a Comment