Thursday 1 September 2011

Vertikalni Labret Piercing

A labret piercing je jedan od types of lip piercing which je učinjeno ispod the dnu lip ali prije brada. To je nešto modificiranom obliku standardnih labret piercing. U vertikalnim labret piercinga, unutarnji rupa se nalazi na vrhu usana, a ne iza njega. Oblik labret piercinga, koji počinje kroz centar donje usne i izlazi na unutrašnjost usta, je kao što je poznato obrnutim vertikalnim labret piercing. Bilo koji tip labret piercing teško izvesti. Iskaz osobito vrijedi za vertikalne labret piercing. Samo osoba koja je vrlo sigurni i iskusan sa prodornim, možete ga obavljaju dobro. To je obično ne preporučuje učiniti vertikalne labret piercing na svoje, posebno kad niste vješt u tome. Idealna opcija je da se brine za znan piercinga studio i stručne žaoka. All piercinga profesionalci slijede više ili manje standardni postupak za vertikalni labret piercing. Čitajte na lica piercing.
Postupak Vertikalni Labret piercing, a šilo će početi vertikalne labret piercing postupak čišćenja prostora između dna usne i brade s kirurški pročišćavati. On će uzeti kirurški olovku ili marker za označavanje licu mjesta, tako da ćete dobiti nositi vertikalne labret nakita za piercing točno gdje želite. Sada je šilo će držite kožu oko označena regiji napeta uz pomoć jedan uklještenje. On će povući svoje dno usne malo daleko od vaše lice. On je trebao obaviti ovaj korak pažljivo tako da koža ne izmaknuti i ometaju poravnanje igle tijekom stvarni piercing proces.
Uz sve te koraka, šilo pripremila područje između donje usnice i brade dobiti proboli. To je sada vrijeme za stvarne piercing. On bi se 14-gauge igle i sterilize sa 70% etanola rješenje. On će staviti igle na jedan od znakova i gurnuti ga kroz kožu. Ubacivanje će uzrokovati da odjednom bol. The šilo će staviti nakit, odabranih od vas, u piercingom. Ti bi najvjerojatnije biti zatraženo da odaberete nakit sukladno debljine usana. Prikladan nakit dobiva smjestiti dobro čak i kada je koža otiče after piercing. Ovaj korak završava vertikalno labret piercing postupak. Vertikalni labret piercing trošak je općenito manje od US $ 25. Međutim, isto ovisi o mjestu piercing studio i iskustvo šilo.
Aftercare za vertikalno Labret piercing, morate uzeti nekoliko mjera za vertikalno labret piercing nepromjenljiv. To će smanjiti rizik od vertikalnog labret piercing problemi poput infekcija. The najvažnije je održavati visoki stupanj higijene. Uvjerite se da je svrdlo koristi dobro sterilizirati instrumente i radovi na vas u čistom okolišu. Nakon što vertikalni labret piercing učinili, nemojte jesti, pušiti ili piti barem za narednih 3 do 4 sata nakon piercinga. Ne pušiti, žvakati duhana, su alkohol i droga dok piercinga bol nestaje i rane liječi u potpunosti. Sve ove stavke su vjerovali da ometati prirodnu sposobnost da liječe ozljede i dovesti normalnom stanju leđa.
Ne dodirujte piercing nepotrebno, barem ne s neopranim rukama. Trebate očistiti proboli područje s otopinom soli jedanput ili dvaput dnevno. Učinite to uz miješanje čašu destilirane vode sa žličicom ne-iodized soli. Koristite novi, kvalitetan soft-bristled četkicu čišćenja zubi. Uvijek držati četkicu i ustima čiste. Pokušajte isperite usta vodom za ispiranje usta nakon jela. To će biti velik ako sisanje na antibakterijskim ili anti-upalne grlo pastile. Ako je moguće, učinite to za najmanje 15 dana nakon dobivanja vertikalne labret piercinga. Ako je bol uzrokovana piercing čini nepodnošljivim, ti svibanj uzeti nad-the-counter bolova kao Ibuprofen da biste dobili neki reljef. Evo više o labret piercing nepromjenljiv.
Vrline i mane vertikalne Labret piercing; Vertikalni labret piercing ima neke zasluge preko standardne labret piercing. In labret piercinga, stražnjem dijelu nakit je prisutan u ustima. Ona se nalazi takav da počiva u blizini svoje desni. Dakle, to podriva desni i ogrebotina zuba emajl. Erozije može biti na jednom mjeri u kojoj gubitak zuba događa. Ovo je osobito slučaj kada se ne nosi jewelry ispravne veličine i da ne čuvati the labret piercinga. Za razliku od svih tih, vertikalni labret piercing ima nijedan dio nakita s unutarnje strane usta. Postoji samo dvoručni uteg koja prolazi kroz usna, ulazi na vrhu i izlazima iz dna. Međutim, postoji jedna mana vertikalnih labret piercing nad standardnom obliku labret piercing. It je da to ne dopušta vam jesti određene namirnice poput sendviča tijekom cijeljenja. Trebate biti oprezni da hrana ne pritiskom na ili iritirati vertikalne labret piercing kao što ulazi u usta.
Čitajte na:, kako Pierce usne, Lip Labret PiercingBody piercing, sada, imate dovoljno znanja da odlučite da li biste trebali ići za vertikalno labret piercing, ili ne. Točka vrijedno spomenuti ovdje je da ovaj tip body piercing nije vrlo čest još. Ako ne uspijete pronaći na vertikalnim stručne labret piercinga, ne pristupa svakom šilo i postao njegov prvi suđenja. Potražite šilo tko je iskusan, obrazovan, i koja je spremna odgovoriti svim vašim piercing related upita. Rezultat će biti vrijedan svih napora.

No comments:

Post a Comment