Wednesday 28 September 2011

Tea Party Haljine

Prisustvovanje čajanka, ali zbunjena što obući? To je čest problem ti lice nakon dobivanja pozivnice za čajanka. Definitivno želite haljina savršeno ne izgleda čudno među publikom. Ovaj članak daje savjete o čajanka haljine, vam pomaže odabrati savršenu odjeću i pogledati najbolje s pravom pribor. Let's premjestiti na znati kako se odjenuti za čajanka.
Tea party haljine za djevojke
Boje i tkanine, dok toaletni za čajanka to je sve o tome, uključujući svoj stil i svjež obličje odijelo na milost svoj lik. Za početak, možete uzeti u obzir ove sezone i shodno odlučiti za bojama i uzorcima čaja party haljine. Ako je proljeće, slatka gleda ženske odjeće u proljetnim bojama poput zelene, plave, ružičaste, off-bijele. Za hladnije vrijeme, možete dodati ošišan vunenu jaknu ili runo ukrao na topli čaj u boji party haljine. For ljeta, zaista kratke ženstvene ned haljine su oni najbolji biti preuzeti u nijansama žute, što je također pogodno za vrt čajanka. Također možete sportski elegantne gaćice sa savršenim vrh za stranku ljeta čaj. Tkanine se mogu pamuk, posteljinu, vune i svile sve ovisno o sezoni. Organza, saten i voile može dodatno biti dodan kako bi im ljepše. Pročitajte više na popodnevni čaj stranke.
Pravo Duljina, ako ste pitate o duljini čajanka haljina dopustite mi da vam reći da je najbolje ići na kratko ili iznad koljena haljinice. Zapamtite, ne nose previše kratke haljine. Nekoliko centimetara iznad koljena je pristojan izbor. Oni koji žele više alternativa, čaj duljina je savršen izbor. Da, to znači sredinom dužina haljina čiji porub pada na potkoljenici.
Modne krojeve za odjeću, modne krojeve za odjeću mogu sadržavati kratkim rukavima, tanke naramenice, bez naramenica i off-ramena. Slatka potrazi koljena dužina haljina s vodoravnim slojevima, od otpada do rub linija je siguran da izgledaju najbolje. Također možete imati visoki struk draperijama počinje odmah ispod prsa. Kaiša haljina sa širokim pojasom na struk, redovne ili visoke, je popularan izbor za haljine čajanka. Oni čaj duljina uzorkom haljina koje obrati bokovima, postupno proširiti i nježno padaju na telad su među najbolje izgleda čaj party haljine za žene. Kontrast obrubljen rubove and waistlines izgled sa stilom. Frills se moraju haves za čaj party haljine za djevojčice.
Završavanja dotakne; Nakon što ste spremni s odijelo, to je vrijeme da se accessorize. Dugi beaded Ogrlice su oni najbolji biti upareni sa haljinama čajanka. Slično podudaranje studs ili naušnica i narukvica će dodati do ljepote odjeće. Kitten petama i prstima proviriti su među najbolje obuće za ovu prigodu. U kontrastnom šešir sigurno vam može dati slatke izgled i kompliment ruhu. Imati podudaranja i torbu s haljina i cipele je bitna. Oni srednja su oni najbolji, a provode za čajanka. Nemojte odabrati one jeftin, jer to može zasjeniti your outfit.
Pročitajte više na:; Hosting čajanka, čajanka Dekoracije; Uz gore navedene savjete o čajanka haljine, vi ste sigurni da izgledaju iznenađujuće. Pick pravo boje, dobiti savršeno uklapaju kako bi obogatili vaš lik i izgledaju najbolje, dok hodate na čajanka.

No comments:

Post a Comment