Thursday 1 September 2011

Gestama ruku i njihova značenja

Mariah uskliknuo u radosti i njezin pristašama navijali 'viva' 'viva' joj. Ona se vratio s uzbuđenjem i njezin prstima nalik abeceda "V" je bilo dovoljno da proglasi joj pobjedu.
To je vidik ručnih gesti. Ručna gesta tijela akcije, koje mogu komunicirati svoje poruke, unspoken riječi ili bilo koje misli da želite izraziti drugima. Uz pokretima rukama postoje također značajnih promjena u lica izražavanja i kretanja drugih dijelova tijela. Gestama ruku imaju različita značenja i oni su također simbolom za pojedine religije i kulturnim sredinama. Svaki pokret ima jedinstven značenje i to može biti komplement ili prekršaj. Prođite kroz slijedeće sadržaje razumjeti zajedničke gestama ruku i njihova značenja u širem smislu.
Poznati gestama ruku
Postoje različite geste rukom širom svijeta. Različite zemlje praksi različite vrste gestama ruku koje se mogu razlikovati jedni od drugih. Značenja može biti različita u SAD-u, dok gestama ruku i njihova značenja u drugim zemljama može imati svoj znak i tumačenja. Ali postoje nekoliko ruka geste koje univerzalno su slijedili i priznati. Na popisu se navodi prema dolje. Pročitajte više o govor tijela geste.
Pobjeda ili Viva - THE 'V', au SAD-u, 'pobjeda' znak je izraženo podižući indeks i srednji prst u obliku "V" i savijanje treći i četvrti prst na dodir vrha palca. Taj znak popularizirao Richard Nixona Amerike. Anti-Vijetnam prosvjednici ga koristili tijekom 60-ih godina, kao znak mira i ljubavi. The "V" znak se smatra primitivan u Italiji i ako se prikazuje izvan vaše ruke, onda je to oblik uvreda, kako je utvrđeno u Velikoj Britaniji, Irskoj, Australiji i Novom Zelandu.
OK ili A-OK - Krug; OK je pozitivna simbol ruke gesta. To podrazumijeva dodirivanje vrh palca s vrhom kažiprst zajedno. Ostala tri prsta ruke ostaju iza i iznad kažiprsta. This ruke gesta u SAD-u znači 'velika' ili 'apsolutno dobro'. Značenje ovaj simbol je apsolutna suprotno u Europi. Tamo, to označava uvredljivo intonirani i oni interpretirati koje smatrate ih nule i neznatan. U Brazilu i Njemačkoj, ovaj simbol označava sleng i homoseksualne osobe.
Stop ili Ostani - The Front Palm; U Sjedinjenim navedeno, 'stop' je prikazana stavljajući van ruku dlan sa svim prstima ukazujući naviše. These geste rukom također imaju i druge značenja poput, 'boravak daleko' ili 'razgovarati ruke'. Ovaj ruku gesta, u Maleziji se koristi za poziv konobari ili dobiti njihova pažnja reći nešto. Također možete biti oduševljen znati o govor tijela znakove.
Ukazujući Fingers - prste; Ukazujući prste obično znači odnosi nekoga ili nešto. Produljenjem indeks prst do točke nešto je najčešći ruku gesta. Čak bebe koristiti ovaj gesta izraziti svoju potrebu. Ukazujući prsti također mogu biti znači krivnju na nekoga. Prst pokazuje je jedan od najvažnijih opscen geste rukom u zapadnom svijetu. Indeks prst kada ponekad zamijenjena srednji prst, jedan je od najatraktivnijih univerzalno shvatio ruke gesta u svijetu, zbog svoje seksualne sramota.
Finger Zovu - Curling Indeks; Kretanje rukama i prstima uvijek smatra kao simboli Zovu. Curling indeksa prst nekoliko puta, znači pozivanje netko ili traže nečiju pažnju. U SAD-u se koristi da pozove konobara u restoranima ili može čak biti zavodljiv gesta. U Japanu se smatra primitivan. U Singapuru curling indeks prstiju znači da je većina suprotno, predstavlja smrt.
Thumbs Up ili Down - palca; Kada proširiti palcem u zrak i curling ostatak prsti unutra, ima generički značenje za 'dobro učinio' ili 'stvari su veliki'. U zapadnoj kulturi, to je pozitivan i neformalna znak. Na Bliskom Istoku, Latinskoj Americi, Grčka, Rusija i Zapadne Afrike, palčeve-up je ukupno proturječju. S ovom gestom rukom znači vrijeđati druge. Thumbs Down znači ne prihvaćanja, neuspjeha i odbačenosti.
Fingers Crossing - Cris Cross Bliski i Index; Crossing prsti označava sretno. To podrazumijeva prijelaz prva dva prsta jedne ruke. Njegova općeprihvaćeno ruku gesta. To je također gest za dobar sreće i pozitivne nadu. U kršćanstvu, prijelaz prsti također označavaju 'Najsigurniji način da porazi demona'. In folklores, nekim smatrajte simbol 'laži'.
Pročitajte više na govor tijela iz sljedeće članke:; Čitanje Ljudi by Body Language; Tumacenje Body Language; Body Language Objašnjeno; Nadam sada možete razumjeti različite geste rukom i njihova značenja. Ako želite komunicirati nešto, uvijek biti sigurni značenja geste i zatim napraviti napor. Pa check out tada, 'HORN' ili 'CORNA' od rock i heavy metal bendova, hip hop i rap. Siguran sam je poznato svima.

No comments:

Post a Comment