Sunday 18 September 2011

Sadnja povrtnjak

Dok razmišljam sadnje povrtnjak, zapamtite tri Ps - planiranje, pripremu i sadnju. Ako želite biti uspješni u biljnom vrtu, to neće učiniti ako samo pop nekoliko sjemena i pričekajte za biljke da se pojavi. Plan iz mjesta svog vrta i unaprijed kao što je to važan dio u vrtu. Trebali biste uzeti u obzir količinu sunčeve svjetlosti biljke će dobiti, kvaliteta tla i da li je tlo će biti u mogućnosti da izlučivalo višak vode, su neke od važnih točaka koje treba razmotriti.
Vrt bi trebao biti u takvom mjestu koje može primiti najmanje 6 sati sunca dnevno. Provjerite jeste li ih zasaditi u fertilnoj dobro drenirano tlo i opskrbu s dovoljno organskog materijala. Ovisno o kiselosti tla, vrsta povrća koja će rasti dobro razlikuje. Nakon što ste se odlučili na mjesto za sadnju povrtnjak, sljedeća stvar koju morate odlučiti je, kada biljka povrtnjak. Vi svibanj želite znati više o zatvoreni povrća u vrtu.
Kada početi sadnja Povrtnjak
Idealno vrijeme za sadnju povrtnjak zavisi o vrsti povrće želite da se biljka, osim na mjestu gdje živite. Te bi trebao uzeti u obzir snažnost zone vašem području. Jednostavno možete dobiti ovaj online informacije, u kojem upišete kôd zujanje i dobiti tražene podatke. The snažnost zone ovisi o najniža temperatura na području živite u. Jedan od najboljih načina određivanja koje usjeva za biljke je da se pogled na sjeme pakete. Nakon što ste odredili otpornosti zoni, sljedeća stvar je da odlučite vrsti biljke koje želite. Možete odlučiti da se biljka bilo cool vremenskim usjeva, usjeva nadmetanje ili toplo vrijeme usjeva. Cool usjeva vremenskim može tolerirati niske temperature, a najbolji dio je da čak i neke biljke mogu odoljeti mrazu. Neke biljke koje spadaju u ovu kategoriju uključuju kupus, prokulica, brokule, luk, češnjak, itd. Osim nekih sorti od špinata i salate. Najbolje vrijeme za uzgoj tih usjeva je oko mjesec dana prije zadnjeg mraz. Više o Povrće Vrtlarstvo za početnike.
Natječaji za financijsku usjevi ne može tolerirati mraz, a može izdržati cool klimatske uvjete. Oni trebaju biti zaštićene od mraza i najbolje vrijeme da biljka im je nekoliko tjedana nakon posljednjeg mraza. , S druge strane, kao što ime sugerira toplo vrijeme usjevi rastu dobro u toplije vrijeme. Oni ne mogu tolerirati mraz ni hladne klime. Neki primjeri toplim vremenskim usjeva uključuju patlidžan, bamija, kukuruz, paprika i rajčica.
Sadnja uskrisi leja povrća
Uvećani krevet povrtnjak je korisno ako se mjesto za Vaš dom vrt nije dovoljno. Osim toga, ako imate bolova u leđima, to pomaže jer ne morate savijati leđa da se brine za biljke. Uvećani krevet vrt omogućava korov u visini vašeg struka, time eliminira potrebu za slutnja na terenu.
Iako planiranje podigao vrt krevet povrća, morate planirati visinu koju želite. Možete odlučiti za različite biljnog vrta dizajn i učiniti ih kružni, pravokutni, itd. zidovi bi trebao biti oko 12 centimetara u visinu i moraju biti izrađene od bilo željezničkih veza, betonskih blokova, piljene logove, kamena ili cigle. Šljunak treba smjestiti na bazi betona ili drveta i to bi trebalo biti barem 2 cm debljine. Mort se može koristiti u uglovima. Osim toga, pobrinite se da tie šipke kako bi se ravnoteža podigao krevet. Krevet bi trebao biti dovoljno uski, tako da možete stići sredinom točke od najmanje jedne od strana. Obično veličine podigao krevet vrt oko 4x4 metara ili 3x9 metara. While sadnje sjemena, pobrinite se da vam biljka sjemena s dovoljno prostora između, tako da možete proći wheelbarrow između biljaka. Štoviše, Povišena Noćenje treba biti posađeno na takvom mjestu da se može dobiti dovoljno sunčeve svjetlosti. Pročitajte više o planiranje povrtnjak izgleda.
Krevet bi trebao biti ispunjen s obogaćenom tlu, osiguravajući da je tlo bez korova ili korova sjemena. Dodajte nekih organskih tvari kako bi se smanjila šanse za smanjenje kreveta. Morate voda biljke rastu u podigao krevet vrt češće u odnosu na standardni vrt.
Tako, sadnja povrća vrt je lako, ali trebaju biti oprezni dok brigu o biljkama. Provjerite jeste li biljka one sorte koje mogu rasti dobro u klimatskim uvjetima tijekom određenoj točki vremena u godini.

1 comment:

  1. Pozdrav, ja sam iz Sjedinjenih Država, želim podijeliti ovo veliko svjedočanstvo o tome kako mi je dr. Trust pomogao vratiti joj bivšeg ljubavnika. Tijekom potrage za rješenjem došao sam u kontakt s dr. Trustom i kroz njegovu pomoć moj se ljubavnik vratio u roku od 48 sati. Tako sam s ovom hrabrom savjetovati svakoga tko traži način da dobije ljubavnika da se obrati dr. Trust-u na WhatsApp: Ljubavnici se vraćaju jedni drugima i zajedno odlaze u novu godinu zajedno Hvala vam opet Dr. Trust.

    ReplyDelete