Wednesday 28 September 2011

Self Waning

Gotovo sve žene vole da su glatkom, mekom i kosa bez kože, posebno na ruke, noge i leđa. Čak i neki ljudi žele za uklanjanje dlaka iz neke svoje dijelove tijela poput grudi. Waxing je sjajan način za uklanjanje dlaka. To ne samo da čini kožu bez kose ali i učiniti ga osjetiti glatka i meka. Za dodavanje tih zasluga, depilacija voskom vam daje rezultat, koja traje duže od većine privremene metode uklanjanja dlaka. Možete dobiti vaše kože voskom iz bilo kozmetički salon plaćanjem određenog novčanog iznosa za to. Ako želite spremiti teško zarađeni novac, trebali biste uzeti u obzir učenje kako samo vosak. Self depilacije je jednostavan i ekonomičan način self dotjerivanje. To vam omogućuje da napravite vašu kožu kosu bez bilo kad i bilo gdje. Vi ćete uvijek biti na korist ako znate samo depilacije. Slijedi račun koji vam govori kako vosak svoje tijelo sebe. Pročitajte o Home depilacije kit.
Self waxing: postupku, za samo depilacije, morate kutiju hladnog voska, spatula, električni grijač (posebno dizajnirana za potrebe) i jednokratnu trake ili guste pamučne tkanine izrezati u trake. Self depilacija proizvode ili setove su dostupne u kozmetičkim trgovinama. Operite kožu s običnom vodom. Stroj za pranje uklonit će prirodna ulja, krema ako se primjenjuje, od kože. To će olakšati proces za uklanjanje dlaka iz kože. Pat suhu kožu. Uzmi neki iznos hladno voska i staviti ga u električni grijač. Vosak će početi topljenja. Kada se dobiva med kao dosljednost, vi ste trebali početi stvarni proces depilacije. Uzmi lopatica i umočiti u rastopljeni vosak. Uzmi se s voskom na nju.
Držite lopaticom preko električnih grijača, kako bi uklonili višak voska pridržavaju ga. Kada završite, širenje sloj voska pomoću lopatice na dijelu tijela s kojeg želite da uklonite dlake. Vi ste trebali primjenjivati ​​vosak u smjeru rasta dlačica. Mjesto za jednokratnu traka ili pamučnom krpom, ovisno o tome koji ste odabrali, na sloj voska. Pritisnite traku s rukom u smjeru rasta dlačica. Držite svoj kraj i povucite ga u jednom otići u smjeru suprotnom od rasta dlačica. Osjećat ćete naglo, oštar bol. Bol nestaje u roku od nekoliko sekundi. Ovo će ukloniti kosu iz određenog dijela skin.This je osnovni korak samouprave depilacije. Čak i profesionalci slijedite dane upute o depilacije u kozmetičkim salonima. Izvođenje ove korake da biste uklonili dlake s bilo kojeg dijela tijela, što uključuje ruke, prsa, leđa, noge, itd.
Self waxing: Savjeti; proces depilacije je malo bolno i neugodno. Ako izvode samo depilacije, nelagoda može biti malo više. Međutim, postoje neke depilacije savjeta koji vam može pomoći da samo vosak se vrlo lako i udobno. Razmislite tuširanja mlakom vodom prije nego što sebe vosak. Toplina će otvoriti pore na našoj koži. Otvori pore će olakšati uklanjanje dlaka. Dakle, intenzitet bolova tijekom depilacije će znatno biti smanjen. Vi svibanj pokušati numbing kožu prije depilacije samo da se smanji bol tijekom uklanjanje dlaka. Uzmi nad-the-Counter bol ubojica kao što su aspirin, Tylenol i ibuprofen barem pola sata prije depilacije. Bilo koji od ovih lijekova će smanjiti osjetljivost kože, i na taj će način uklanjanja dlaka usporedno manje bolno. Druga metoda za numbing kože je koristiti numbing sprej na dio tijela gdje želite voska. Ovo bi trebalo biti učinjeno najmanje 15 minuta prije depilacije. Numbing tijelu dio je velikog Brazilca bikini depilacije savjet, posebno za početnike.
Vosak trake, kada je povukao off u kreten, uklanja gornji sloj (epidermis) vaše kože. It exfoliates mrtve stanice, prirodnih ulja i prljavštine pohranjena na vašoj koži, posebno oko folikula dlake. Dakle, sušilo za iznošenje depilacije vam daje dodatnu prednost kože piling. Možete poboljšati učinak pilinga by trljanje kožu odlučan pilinga. Na tržištu, naći ćete široku paletu takvih scrubs. Traži za svoje cijene, stvarnih vrijednosti i mane. Odaberite onaj koji odgovara vašim potrebama i proračun. Koristite ga prije waxing. To je jedan od vrhunskih sebe depilacije savjete. Slijedite li ga svaki put kad vosak kožu kako bi dobili najbolju moguću njegu kože.
Kao što je spomenuto, depilacija voskom uklanja prirodnih ulja iz vaše kože. Nedostatak prirodnih ulja može napraviti suhu kožu. Stoga je vrlo važno da moisturize kožu nakon depilacije. Koristite intenzivna krema nakon depilacije. Veliki depilacije savjet je izbjeći izlazak na suncu odmah nakon depilacije. To je zato što, vaša koža je bez gornjeg zaštitnim slojem mrtvih stanica, i tako mogu teško dobiti opaljen.
Pročitajte na:; Home waxing Savjeti; vrući vosak Hair RemovalHair Uklanjanje proizvoda za muškarce i žene, ako je bol tijekom ili poslije depilacije je nepodnošljiva da vas, uzeti bez recepta bol ubojica kao Ibuprofen ili Acetaminofen. To će vam dati neki reljef. Trebate posjetiti liječnika ako potrebu je tako. Nikada ne pokušati voska vaše oči, nos ili uši ovom metodom vrućeg voska uklanjanje dlaka. Uglavnom, žene obično imaju povećanje osjetljivosti njihovih koži tijekom mjesečnice. Njihova koža je više sklona posjekotine i modrice tijekom ovog razdoblja.Stoga biste trebali učiniti depilacije kada niste menstruacije. Sada imate sve osnovno znanje o sebi depilacije. Dajte ga metak jedanput vidjeti svog učinkovitosti na njega. Nadam se da ćete uživati ​​u tom procesu i pronaći impresivan rezultat i po želji.

No comments:

Post a Comment