Wednesday 7 September 2011

Krov Moss Uklanjanje

Moss raste na krovovima je uobičajen problem u mnogim dijelovima svijeta, posebno u područjima značajnim vlažnim vremenskim uvjetima. Naći ćete Moss zajedno s lišajevi i alge rastu po cijelom krovu, palube, pješačke staze i druge outdoor strukture. Moss zapravo živa biljka koja se hrani na asfaltu krovnog materijala. Moss na krovovima mogu biti tihi razarač jer počinje staviti rupa u vašem krovu tijekom vremena. Roof mahovina uklanjanje postaje iznimno važno kako bi se spriječilo ovo ružan rast i štete koje uzrokuje na svoj krov. Evo kako to ide o tome ...
Moss Uklanjanje s krova
Krov uklanjanje mahovine može biti prilično kompliciran proces i zahtijeva uzimanje odgovarajuće mjere opreza. Osnovna ideja je da uklonite postojeći mahovine rast i spriječiti njegovo ponovno pojavljivanje. Taloženje organskih ostataka na krovu je zapravo glavni uzrok rasta mahovine. Kada organski ostaci za razgradnju, ona se razvija u bogat, kompost kao što su tlo, koji služi kao savršen supstrat za mahovinu spore, pušući u zrak. These spore zemljište na krovovima i početi raste na organsku podlogu. Dakle, kako bi se spriječilo rasta, vrlo je važno zadržati krov čist. Da vidimo kako to naokolo ići taj proces krova Moss uklanjanje.
Korak 1; Počnite čišćenje organski otpad koji je pohranjen na krovu. Uklonite postojeći rast mahovina. Možete koristiti plastične grablje do rake cijeli krov području. To pomaže istjerati i popustiti veliki rast mahovina i olakšava jednostavno krov Moss uklanjanje.
Korak 2, Sweep krov području koristeći veliki, mekani čekinja metlu da otklonimo manje mahovinom chunks koji su istjerani od strane raking. Pažljivo sweep off krhotine između šindre i manji crevasses na krovu.
Korak 3; Sada, da ste izbrisani s krova većine krhotine, svoje vrijeme za čišćenje i pročišćavati krova prostora za uklanjanje svih preostalih Moss klastera. Koristiti toplu vodu i deterdžent ili izbjeljivač za napraviti čišćenje. Oko pola šalice u prahu deterdženta po 10 litara vode će biti jednostavno savršen omekšati gore Moss. Bleach razrijeđen s vodom može se koristiti za ubiti i ukloniti mahovinu. Međutim, poduzeti potrebne mjere opreza kako bi se izbjeglo izbjeljivanje krovne šindre.
Korak 4; Nakon prskanja krova s ​​deterdžentom i vodom, pročišćavati niz krov s tvrdom četkom, za uklanjanje mahovine iz korijena. Uvijek zapamtite da četkom niz krov, a ne gore, kako biste izbjegli oštećivanje krov materijala. Strugati po površini vašeg krova-line. Pobrinite se da je malo svjetla ruku, kao struganje previše teško može oštetiti vaše krovne šindre.
Korak 5; Kad su svi čišćenje i struganje je učinio i vaš krov više nije prekriven mahovinom, koristite mahovina odbijajući na krovu da spriječi ili usporiti proces rasta mahovine. Moss repelente su komercijalno dostupne i mogu biti poprskan ili primijeniti lako na krovovima. I zadnji ali ne najmanje važno, držati tvoj krov čist kako bi se izbjeglo ponavljanje Moss.
To je jednostavan i lak način krova Moss uklanjanje. If Moss i dalje biti problem čak i nakon što je iznad metoda, vi svibanj morati koristiti jače metode mahovine uklanjanje kao što je korištenje komercijalno dostupnih ubojice kemijske mahovine ili ćete morati pozvati profesionalnu jasan mahovinom svoje krov! Instaliranje krovni metal Također možete popraviti problem mahovine rasta. Nadamo se da ćete naći ove informacije korisno!

No comments:

Post a Comment